usenet vs torrentleech
-
skywalker30
-
- חבר פעיל

- תגובות: 57
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
האם יש יתרונות ל usenet לעומת אתרי טורנטים פרטים כגון torrentleech
מבחינת כמות/איכות התוכן?
תודה
מבחינת כמות/איכות התוכן?
תודה
מהנסיון שלי, ביוזנט יש את הדברים הפופלריים (סרטים חדשים\מפורסמים, סדרות ומשחקים) והחדשים.
בטורנטים יש יותר סיכוי למצוא דברים נדירים או מאוד מסויימים (אני משתמש בעיקר לספרים ותוכנות קטנות)
הייתרון של יוזנט זאת המהירות שלא תלויה בדבר מלבד הספק שלך, 90% מהזמן אני מוריד במקסימום של הקו שלי שזה 1.2 מגבייט לשניה (קו 10M)
בטורנטים יש יותר סיכוי למצוא דברים נדירים או מאוד מסויימים (אני משתמש בעיקר לספרים ותוכנות קטנות)
הייתרון של יוזנט זאת המהירות שלא תלויה בדבר מלבד הספק שלך, 90% מהזמן אני מוריד במקסימום של הקו שלי שזה 1.2 מגבייט לשניה (קו 10M)
-
skywalker30
-
- חבר פעיל

- תגובות: 57
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
תודה.bg1987 כתב:מהנסיון שלי, ביוזנט יש את הדברים הפופלריים (סרטים חדשים\מפורסמים, סדרות ומשחקים) והחדשים.
הייתרון של יוזנט זאת המהירות שלא תלויה בדבר מלבד הספק שלך, 90% מהזמן אני מוריד במקסימום של הקו שלי שזה 1.2 מגבייט לשניה (קו 10M)...
אני מניח שמשתמש ב usenet לא דואג ליחס הורדה/העלאה שלו?
נראה כי ארכוש מנוי חודשי על מנת להתנסות. אבל, אחרי מה שאמרת איני רואה הצדקה ממשית ל usenet מול פתרונות כמו טורנטליצ', הרי גם בטורנטליצ' אני כמעט תמיד מקבל הורדה מקסימלית.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ברמת העיקרון - השמועות אומרת שבטורנטים הטובים - אפשר לקבל את הסרטים באיכות גבוהה מהר יותר.
מי שהזמינות לאחר שחרור סרט פחות מעניינת אותו - USENET לדעתי הרבה יותר נוח, ומסודר.
מי שהזמינות לאחר שחרור סרט פחות מעניינת אותו - USENET לדעתי הרבה יותר נוח, ומסודר.
הזמינות ביוזנט כמעט זהה ל-TL, אולי שעה-שעתיים אחרי לא יותר.
אישית יש מעדיף את היוזנט, לא צריך לשתף, והמהירות תמיד מקסימלית, לא יודע מה איתך אבל ב-TL משהו חדש שיש לו המון מורידים ועוד לא מספיק משתפים היה יורד לי לאט.
אישית יש מעדיף את היוזנט, לא צריך לשתף, והמהירות תמיד מקסימלית, לא יודע מה איתך אבל ב-TL משהו חדש שיש לו המון מורידים ועוד לא מספיק משתפים היה יורד לי לאט.
השאלה של המהירות היא עניין טכני. אם טורנט אחד לא מביא את הסחורה - אז טורנט אחר. ואם ספק ה- usenet אחד לא מספיק מהיר אז ספק אחר כן.
השאלה העיקרית היא שאלה של retention - כמה זמן התוכן זמין. אני חושב שבזה אין ל- usenet יתרון על torrent-ים.
השאלה העיקרית היא שאלה של retention - כמה זמן התוכן זמין. אני חושב שבזה אין ל- usenet יתרון על torrent-ים.