usenet vs torrentleech

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
skywalker30 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

האם יש יתרונות ל usenet לעומת אתרי טורנטים פרטים כגון torrentleech
מבחינת כמות/איכות התוכן?

תודה

bg1987
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1232
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #2 

מהנסיון שלי, ביוזנט יש את הדברים הפופלריים (סרטים חדשים\מפורסמים, סדרות ומשחקים) והחדשים.
בטורנטים יש יותר סיכוי למצוא דברים נדירים או מאוד מסויימים (אני משתמש בעיקר לספרים ותוכנות קטנות)
הייתרון של יוזנט זאת המהירות שלא תלויה בדבר מלבד הספק שלך, 90% מהזמן אני מוריד במקסימום של הקו שלי שזה 1.2 מגבייט לשניה (קו 10M)

skywalker30 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

bg1987 כתב:מהנסיון שלי, ביוזנט יש את הדברים הפופלריים (סרטים חדשים\מפורסמים, סדרות ומשחקים) והחדשים.
בטורנטים יש יותר סיכוי למצוא דברים נדירים או מאוד מסויימים (אני משתמש בעיקר לספרים ותוכנות קטנות)
הייתרון של יוזנט זאת המהירות שלא תלויה בדבר מלבד הספק שלך, 90% מהזמן אני מוריד במקסימום של הקו שלי שזה 1.2 מגבייט לשניה (קו 10M)
...
תודה.
אני מניח שמשתמש ב usenet לא דואג ליחס הורדה/העלאה שלו?
נראה כי ארכוש מנוי חודשי על מנת להתנסות. אבל, אחרי מה שאמרת איני רואה הצדקה ממשית ל usenet מול פתרונות כמו טורנטליצ', הרי גם בטורנטליצ' אני כמעט תמיד מקבל הורדה מקסימלית.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #4 

ברמת העיקרון - השמועות אומרת שבטורנטים הטובים - אפשר לקבל את הסרטים באיכות גבוהה מהר יותר.

מי שהזמינות לאחר שחרור סרט פחות מעניינת אותו - USENET לדעתי הרבה יותר נוח, ומסודר.

biodome
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 603
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #5 

הזמינות ביוזנט כמעט זהה ל-TL, אולי שעה-שעתיים אחרי לא יותר.
אישית יש מעדיף את היוזנט, לא צריך לשתף, והמהירות תמיד מקסימלית, לא יודע מה איתך אבל ב-TL משהו חדש שיש לו המון מורידים ועוד לא מספיק משתפים היה יורד לי לאט.

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2770
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 699 פעמים

שליחה #6 

השאלה של המהירות היא עניין טכני. אם טורנט אחד לא מביא את הסחורה - אז טורנט אחר. ואם ספק ה- usenet אחד לא מספיק מהיר אז ספק אחר כן.
השאלה העיקרית היא שאלה של retention - כמה זמן התוכן זמין. אני חושב שבזה אין ל- usenet יתרון על torrent-ים.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”