אוקי.
ומה לגבי הרמקולים?
כרגע מה שיש לי זה רמקולים שהם סטאריו אבל יש לנו עד שתי רמקולים של סטאריו מיותרים של חברת creative .
האם יש דרך לחבר את שתי המקולים האלה בתור רמקולים אחוריים?
לסאבופר אין מקום לעוד שתי רמקולים והוא נועד להתחבר רק לשתי רמקולים בלבד..
אם נחוץ לדעת איזה דגמי רמקולים אני רוצה לשלב בשביל 5.1 אז תגידו לי ואני אתאמץ להגיד את הדגם של שתי הרמקולים
כפי שאפשר לראות, אפשר לוותר פה על הסאבופר. יכולתי לחבר רק את הרמקולים בלבד ללפטופ ושמעתי(יש להם חיבור אוזניות וככה הם מתחברים לסאבופר במקור) אבל הבעיה היא ששמעתי קצת חלש.. אבל אני מאמין שאפשר לתקן את זה עם תוכנה שמגבירה את הווליום עוד יותר
יש לכרטיס קול 4 יציאות בננות שכל זוג זה בעצם אותו דבר אבל זוג יציאות אחד לא עובד(מקולקל) וחוץ מזה יש לו גם יציאה אופטית אבל אין לי איך לחבר את זה לרמקולים..
הלפטופ והקונסולות אלה שתי עסקים נפרדים אז מה לגבי הקונסולות? איך אני אעשה איתם סראונד?
עכשיו קראתי מה כתוב מתחת לכל זוג אז על זוג אחת כתוב LINE IN ועל זוג שני כתוב LINE OUT
אז לא נראה לי שיש לי עוד זוג לרמקולים אחוריים.
הלפטופ לא תומך ב 5.1 אבל הכרטיס קול כן תומך אבל חייבים חיבור אופטי..
יש אולי מתאם שמעביר מחיבור אופטי לחיבור בננות? כלומר מחיבור אופטי לשתי זוגות של בננות(זוג אחד לרמקולים קדמיים וזוג שני לרמקולים אחוריים) ?
אני צריך את זה גם בשביל הקונסולות כי רק ככה הם מוציאות סראונד
יש מתג שמחליף בין digital analog ל digital only
וחוץ מזה יש כמו שאמרתי שתי זוגות של יציאות בננות שעל זוג אחד רשום LINE OUT ועל זוג שני רשום LINE IN ויש יציאה אופטית שרשום עליה digital out ויש יציאת אונזניות
חחח עשיתי עכשיו בדיקה
הרמקולים של creative נשמעים כמו צעצוע ליד הרמקולים של לוגיטק בעוד שהרמקולים של לוגיטק נקנו מלפני איזה 5 שנים ואלה של creative לפני איזה שנה..
אני ממש ממליץ על הרמקולים האלה..
אם הם עדיין נמכרים אז סביר להניח שהם נמכרים בזול כי הם ישנים ואם כן אז אני מציע לכולם לחטוף אותם כי זה מציאה
לנושא:
אני רוצה המלצה על מגבר שקל לסחוב אותו במטוס ולשים אותו במזוודה ושיהיה מקסימום 100 דולר כי אני טס לקנדה ואני אקנה כבר שם..
אני צריך המלצה על מיני מגבר בגודל של רבע לפטופ ושישקול כמה שפחות