מחפש לקנות מסך 42'' לסלון - חשוב שיראו SD טוב מתלבט על ה- TH-L42U30
עבור סלון די מואר
מרחק צפיה קצת פחות מ- 3m
הגדול שאני מעוניין הוא 42'' (אני יודע שחלקכם יגיד שאולי כדאי יותר)
הטלויזיה מחוברת לממיר Yes HD אבל אני רואה לא מעט שידורי SD (ערוצים 10, 2, 55 (הרגיל))
אז חשוב לי איכות הצפיה של שידורי SD (והמתיחה מ- 3:4 ל- 9:16 תהיה טובה)
לפי מה שהבנתי, בגלל תנאי התאורה כדאי לי ללכת על LCD.
ראיתי את ה- Panasonic TH-L42U30 ב- 2990
א. האם כדאי
ב. האם מישהו יודע להשיג מחיר יותר זול שלה
ג. על איזה עוד דגמים אתם ממליצים בתנאים שכתבתי
מוכן לגלוש בתקציב גם ל- 3.5K ואולי גם 4K אם האיכות ב- SD משתפרת משמעותית
תודה
מרחק צפיה קצת פחות מ- 3m
הגדול שאני מעוניין הוא 42'' (אני יודע שחלקכם יגיד שאולי כדאי יותר)
הטלויזיה מחוברת לממיר Yes HD אבל אני רואה לא מעט שידורי SD (ערוצים 10, 2, 55 (הרגיל))
אז חשוב לי איכות הצפיה של שידורי SD (והמתיחה מ- 3:4 ל- 9:16 תהיה טובה)
לפי מה שהבנתי, בגלל תנאי התאורה כדאי לי ללכת על LCD.
ראיתי את ה- Panasonic TH-L42U30 ב- 2990
א. האם כדאי
ב. האם מישהו יודע להשיג מחיר יותר זול שלה
ג. על איזה עוד דגמים אתם ממליצים בתנאים שכתבתי
מוכן לגלוש בתקציב גם ל- 3.5K ואולי גם 4K אם האיכות ב- SD משתפרת משמעותית
תודה
ב LCD U30 רואים SD בצורה סבירה ולא יותר. לא יודע על HD.
קניתי אותה לאמא שלי אך ורק בגלל המחיר הזול ובגלל 5 שנים אחריות מלאה. עלה לי 2900 כולל הובלה והתקנה.
אני בטוח שבתקציב של 3500 יש טלויזיות יותר טובות. תשקול גם את סוני 40 אינץ' BX400 - לעיניים שלי היא הייתה מצוינת גם ב SD וגם ב HD, וגם קיבלה ביקורות טובות.
קניתי אותה לאמא שלי אך ורק בגלל המחיר הזול ובגלל 5 שנים אחריות מלאה. עלה לי 2900 כולל הובלה והתקנה.
אני בטוח שבתקציב של 3500 יש טלויזיות יותר טובות. תשקול גם את סוני 40 אינץ' BX400 - לעיניים שלי היא הייתה מצוינת גם ב SD וגם ב HD, וגם קיבלה ביקורות טובות.
תודה,dmitrys כתב:ב LCD U30 רואים SD בצורה סבירה ולא יותר. לא יודע על HD.
אני בטוח שבתקציב של 3500 יש טלויזיות יותר טובות. תשקול גם את סוני 40 אינץ' BX400 - לעיניים שלי היא הייתה מצוינת גם ב SD וגם ב HD, וגם קיבלה ביקורות טובות....
היכן קנית את הטלויזיה?
אני מעדיף לא לרדת ל- 40''.
אם אתה או מישהו אחר מכיר דגמים אחרים של 42'' שרלוונטים אשמח לשמוע.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
43D490 הרבה יותר איכותית מ U30 (אבל גם היא תסבול מהשתקפויות במקרה של סלון מאוד מואר).orih1981 כתב:עזרה... מישהו......
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &p=1458234
כן זאת בעיה - בטוח יהיו לי השתקפויות ביום...טלHD כתב:43D490 הרבה יותר איכותית מ U30 (אבל גם היא תסבול מהשתקפויות במקרה של סלון מאוד מואר).orih1981 כתב:עזרה... מישהו......
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &p=1458234...
אז איזה עוד אופציות יש לי?
- טלHD
- גורו

בתקציב הזה? אין עוד אופציות.orih1981 כתב:כן זאת בעיה - בטוח יהיו לי השתקפויות ביום...טלHD כתב:43D490 הרבה יותר איכותית מ U30 (אבל גם היא תסבול מהשתקפויות במקרה של סלון מאוד מואר).orih1981 כתב:עזרה... מישהו......
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &p=1458234...
אז איזה עוד אופציות יש לי?...
ונראה לי שלרדת למסך 40 כמו הסוני החסין להשתקפויות, זה יותר גרוע מאשר לחייות עם ההשתקפויות.
גם ככה גודל 43 זה קטן ל 3 מטר.....
- טלHD
- גורו

גם אם אני מעלה את התקציב ל- 4K אין עוד אופציות?[/quote]orih1981 כתב:בתקציב הזה? אין עוד אופציות.
ונראה לי שלרדת למסך 40 כמו הסוני החסין להשתקפויות, זה יותר גרוע מאשר לחייות עם ההשתקפויות.
גם ככה גודל 43 זה קטן ל 3 מטר........
ב4K....נסה לבדוק סוני 46" מסך מט למיטב זכרוני.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753744
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
טל - לדעתי אתה צריך להוסיף את הלינק לשרשור שלך על ה D490 לחתימה שלך - זה יחסוך הרבה זמן לאנשים (וגם לך)
בכלל, הצעתי כבר שמישהו יכתוב איזו אפליקציה פשוטה שבה אתה מזין פרמטרים (תקציב, מרחק צפייה וכו') ואתה מקבל את המלצות הפורום על סמך שירשורי עבר...
בכלל, הצעתי כבר שמישהו יכתוב איזו אפליקציה פשוטה שבה אתה מזין פרמטרים (תקציב, מרחק צפייה וכו') ואתה מקבל את המלצות הפורום על סמך שירשורי עבר...
קניתי באולסייל.orih1981 כתב:תודה,dmitrys כתב:ב LCD U30 רואים SD בצורה סבירה ולא יותר. לא יודע על HD.
אני בטוח שבתקציב של 3500 יש טלויזיות יותר טובות. תשקול גם את סוני 40 אינץ' BX400 - לעיניים שלי היא הייתה מצוינת גם ב SD וגם ב HD, וגם קיבלה ביקורות טובות....
היכן קנית את הטלויזיה?
אני מעדיף לא לרדת ל- 40''.
אם אתה או מישהו אחר מכיר דגמים אחרים של 42'' שרלוונטים אשמח לשמוע....
לא אוכל להמליץ לך על שום LCD אחר, כי אני חיפשתי לפי מחיר ושנות אחריות , לא לפי האיכות.