The Tree of Life - ראיתם?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
יצא לכם לראות את הסרט The Tree of Life?
למי שלא מכיר, מדובר על סרט אשר מורכב מצירוף של זכרונות נעורים משנות ה- 50' של אדם מבוגר, עם סצנות על יצירת היקום וכדור הארץ.
הסרט בכיכובו של שון פן ובראט פיט.
הסרט מלווה בקריינות של אדם מבוגר, אבל לא ממש קריינות כפי שאנחנו מכירים אותה, אלא מילה פה, מילה שם, משפט בודד פה ופתאום דקה של שקט. לאחר מכן צילומים של ביניינים או התפרצויות וולקניות, לאחר מכן עוד מילה מהקריין וחוזר חלילה. אני לא יכולתי להמשיך את הצפייה לאחר 40 דקות, הרגשתי שאני בעינוי סיני.
מסתבר כי היו המון ביקורות דומות על הסרט אשר נוגעות לחוסר הלינאריות שלו ולמבנה המקוטע שלו.
בכל אופן, מעניין לדעת אם למישהו יצא לצפות וחזר עם רשמים שונים משלי, כי אני לפחות לא הצלחתי לסיים אותו בשביל בכלל להבין אותו.
למי שלא מכיר, מדובר על סרט אשר מורכב מצירוף של זכרונות נעורים משנות ה- 50' של אדם מבוגר, עם סצנות על יצירת היקום וכדור הארץ.
הסרט בכיכובו של שון פן ובראט פיט.
הסרט מלווה בקריינות של אדם מבוגר, אבל לא ממש קריינות כפי שאנחנו מכירים אותה, אלא מילה פה, מילה שם, משפט בודד פה ופתאום דקה של שקט. לאחר מכן צילומים של ביניינים או התפרצויות וולקניות, לאחר מכן עוד מילה מהקריין וחוזר חלילה. אני לא יכולתי להמשיך את הצפייה לאחר 40 דקות, הרגשתי שאני בעינוי סיני.
מסתבר כי היו המון ביקורות דומות על הסרט אשר נוגעות לחוסר הלינאריות שלו ולמבנה המקוטע שלו.
בכל אופן, מעניין לדעת אם למישהו יצא לצפות וחזר עם רשמים שונים משלי, כי אני לפחות לא הצלחתי לסיים אותו בשביל בכלל להבין אותו.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
זיו ראיתי את השם שלך כפותח השרשור על Tree of Life וישר עניין אותי אם הצלחת לראות אותו עד הסוף.
אני אישית לא אטרח אפילו לראות את הטריילר. בחייך למי יש כ"כ הרבה זמן למשהו כ"כ פלצני..
אני אישית לא אטרח אפילו לראות את הטריילר. בחייך למי יש כ"כ הרבה זמן למשהו כ"כ פלצני..
Need more cowbell
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73352
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
כשיצא הסרט לרשת ראיתי שהוא מקבל ציון די גבוה ב IMDB, צפיתי בטריילר ומיד הבנתי שמשהו פה "לא תקין". חזרתי ל IMDB וקראתי חלק מהביקורות השליליות ומיד הבנתי שזה סרט "אומנותי" (המילה הנרדפת ליומרני) ושכנראה לא ממש אהנה ממנו. טוב לדעת שצדקתי ושלא ביזבזתי זמן פנאי יקר לחינם
סרט שמקבל ביקורות שמתחלקות או לציון מושלם או לציון שואף לאפס בצורה כ"כ מפולגת כנראה לא עומד להיות סרט שמתאים לכל אחד:
http://www.imdb.com/title/tt0478304/reviews
סרט שמקבל ביקורות שמתחלקות או לציון מושלם או לציון שואף לאפס בצורה כ"כ מפולגת כנראה לא עומד להיות סרט שמתאים לכל אחד:
http://www.imdb.com/title/tt0478304/reviews
מעניין מאד אם אשתך היתה מתעניינת בסרט אם הכוכב הראשי שלו היה אנונימי ולא בראד פיט...Hertz33 כתב:אשתי חופרת לי כבר שבוע שנראה אותו. מה שרשמת פה הרגשתי בריפרוף מהיר בסרט.
לכן אמרתי לה "יקירתי את הסרט הזה תראי לבד. או בזמן שאני יכול להרדם."...
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אולי כן ,אולי לא. מה שכן שסירבתי בתוקף לצפות בסרט היא שאלה: "ראית פעם סרט עם בראד פיט שהוא רע?"amir073 כתב:מעניין מאד אם אשתך היתה מתעניינת בסרט אם הכוכב הראשי שלו היה אנונימי ולא בראד פיט...Hertz33 כתב:אשתי חופרת לי כבר שבוע שנראה אותו. מה שרשמת פה הרגשתי בריפרוף מהיר בסרט.
לכן אמרתי לה "יקירתי את הסרט הזה תראי לבד. או בזמן שאני יכול להרדם."......
עניתי : "לא ואני לא רוצה להרוס את הרצף עם הסרט הזה."
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
מחכה לראות.... יש כמה סרטים כאלה שעולים לי בשלוף שהם בעיקר לא לינארים ולכן קשים יותר לצפייה.
המעיין.
ממנטו.
המקרה המוזר של.... (גם פיט משחק)
מועדון קרב.... ומי פה יגיד שזה סרט לא טוב.
המעיין.
ממנטו.
מועדון קרב.... ומי פה יגיד שזה סרט לא טוב.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
את המעיין אני לא מכיר,
אבל אני חושב שפה מדובר בסרט שונה לגמרה, סרט שהוא כמעט בלי עלילה.
לממנטו לדוגמה יש עלילה מאוד ברורה, והיא גם מוצגת בצורה מעולה.
סרט נוסף שהוא לא ליניארי, אבל העלילה היא מובנת הוא 500 ימים עם סאמר, שקופץ מיום 10 ליום 400 ב5 דקות הראשונות.
לפי מה שהבנתי הסרט כאן הוא חסר עלילה בגדול ועוד על זה מעטפת יומרנות (או אומנותיות אם תרצו).
לפי הדיבורים כאן זה נראה כמו BARAKA 2, וBARAKA מבחינתי זה שומר מסך של 8 גיגה.
אבל אני חושב שפה מדובר בסרט שונה לגמרה, סרט שהוא כמעט בלי עלילה.
לממנטו לדוגמה יש עלילה מאוד ברורה, והיא גם מוצגת בצורה מעולה.
סרט נוסף שהוא לא ליניארי, אבל העלילה היא מובנת הוא 500 ימים עם סאמר, שקופץ מיום 10 ליום 400 ב5 דקות הראשונות.
לפי מה שהבנתי הסרט כאן הוא חסר עלילה בגדול ועוד על זה מעטפת יומרנות (או אומנותיות אם תרצו).
לפי הדיבורים כאן זה נראה כמו BARAKA 2, וBARAKA מבחינתי זה שומר מסך של 8 גיגה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
זה נראה לי סרט שאין בו ממש עלילה אלא שאמור להיות יצירת אומנות אבסטרקטית.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
Hertz33 כתב:השלב הבא של הסרטים האלה הוא שפשוט יצלמו את הדשא גדל במשך שעתיים....
יש כבר כזה דבר... קוראים לזה LOTR EXTENDED EDITION....
את ממנטו באמת לא קל לראות
פשוט כי אתה עסוק בלעקוב אחרי מה קורה ומנסה ללקט רמזים תו"כ.agent__smith כתב:מחכה לראות.... יש כמה סרטים כאלה שעולים לי בשלוף שהם בעיקר לא לינארים ולכן קשים יותר לצפייה.
המעיין.
ממנטו.
מועדון קרב.... ומי פה יגיד שזה סרט לא טוב....
כל המטרה של העריכה היא לשים אותך במצב כמו הגיבור - שאתה לא יודע מה קורה וצריך מהר מאוד לקלוט.
זה סרט מצוין שצפייה שנייה בו יותר מהנה, כי באמת תוכל יותר להעריך אותו ופחות להיות עסוק בלעקוב אחר מהלך האירועים.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1232 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
זיו
טוב שכתבת,הייתי אמור לראות אותו היום.
מזל.
טוב שכתבת,הייתי אמור לראות אותו היום.
מזל.
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
יצא כבר תרגום ב טורק וניתן להוריד את הסרט ב HD.
בימים הקרובים אצפה בו.
מבחינת אישתי - העיקר שברד פיט שם.
מבחינת אישתי - העיקר שברד פיט שם.
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
שוב תודה רבה לזיו
90% מהסרט כבר ירד והצלחתי להפסיק להוריד לפני שהוא סיים לרדת.
מדהים שהוא קיבל ציון טוב ב IMDB
נראה אם יהיה פה מישהו בעל חוש אומנות גבוהה מספיק כדי להנות מהסרט
90% מהסרט כבר ירד והצלחתי להפסיק להוריד לפני שהוא סיים לרדת.
מדהים שהוא קיבל ציון טוב ב IMDB
נראה אם יהיה פה מישהו בעל חוש אומנות גבוהה מספיק כדי להנות מהסרט