פירוק וואפרים מרמקול קיים והפיכתם לסאב, אפשרי?
שלום לכולם,
לאחרונה רכשתי מגבר של הרמן-קרדון מדגם AVR142
וברשותי מספר רמקולים וסאב מסכן שבקושי מורגש.
תהיתי האם אוכל לבנות מחדש סאב בעזרת רמקולים קיימים - הרמקולים הם של SONY מדגם ss-d305
(סליחה על התמונה העכרוה, אך זה מה שמצאתי ברשת). הרמקולים האלו באיכות טובה שמספקת אותי.
המידע שאני יכול לספק הוא כפי שמופיע על הרמקולים והוא מועט.
מידה של הוואפרים היא 230 מ"מ.
התנגדות - 6 אוהם.
אני בטוח שוואפרים לא מנוצלים כמו שצריך.
השאלה היא כזו - האם אני יכול לפרק את הוואפרים האלו ולהרכיב מהם סאב?
לאחרונה רכשתי מגבר של הרמן-קרדון מדגם AVR142
וברשותי מספר רמקולים וסאב מסכן שבקושי מורגש.
תהיתי האם אוכל לבנות מחדש סאב בעזרת רמקולים קיימים - הרמקולים הם של SONY מדגם ss-d305
(סליחה על התמונה העכרוה, אך זה מה שמצאתי ברשת). הרמקולים האלו באיכות טובה שמספקת אותי.
המידע שאני יכול לספק הוא כפי שמופיע על הרמקולים והוא מועט.
מידה של הוואפרים היא 230 מ"מ.
התנגדות - 6 אוהם.
אני בטוח שוואפרים לא מנוצלים כמו שצריך.
השאלה היא כזו - האם אני יכול לפרק את הוואפרים האלו ולהרכיב מהם סאב?
-
- תמונת רמקול
Re: מה זה "וופר לא מנוצל" ????
אני מבין שבשביל להכין סאב צריך להתחיל לעבוד (אני לא כ"כ מבין בבניה , אבל עם רצון ללמודkobbi כתב:מה עם תיבה מתאימה, מגבר, קרוסאוור וכו' ??
הסאב זה לא רק הוופר....
השאלה אם זה יהיה אפקטיבי והאם אוכל להגיע לתוצאות טובות יותר מאשר סאב פשוט ב 1000 ש"ח (שגם את הכסף לזה אין לי כרגע)
prz77 - חחח, אתה רציני ?? האמת היא שגם אני רואה אותם כרמקולים שנראים (ועובדים) טוב בשימוש משהו כמו - +-18 שנים
בקשר לבניה בכוונתי לקצר את הרמקול ז"א לחתוך אותו מאיפה שהוואפר מתחיל ולסגור, או פשוט לאטום את הפתח של הוואפר אחרי שאוציא אותו כדי לשמור על הצורה המקורית.
ממה שאני מבין ממך אתה מתכוון לכך שחבל להרוס ז"א אומרת שישנה דרך ךשמור על המבנה הקיים ולהוסיף רכיבים בתוך התיבה הקיימת? (מבחינת עץ ועבודה אין לי בעיה יש לי חבר טוב שהוא נגר++ )
טוב, אז אקשיב לעצתכם.
הרסיבר מכוון כך שFRONT - LEFT/RIGHT הם מסוג LARGE והוא שולח ליציאות האלו סאונד בתדרים נמוכים. אחליף חוטים כדי לשפר במידה את האיכות.
ועם הזמן ארכוש יחידת סאב נפרדת.
אתם חושבים שיש בתוך הרמקול קרוסאוור? (אולי זו שאלה דיבלית ...)
הרסיבר מכוון כך שFRONT - LEFT/RIGHT הם מסוג LARGE והוא שולח ליציאות האלו סאונד בתדרים נמוכים. אחליף חוטים כדי לשפר במידה את האיכות.
אתם חושבים שיש בתוך הרמקול קרוסאוור? (אולי זו שאלה דיבלית ...)
ברור שיש בפנים קרוסאוור
wuid כתב:טוב, אז אקשיב לעצתכם.
אתם חושבים שיש בתוך הרמקול קרוסאוור? (אולי זו שאלה דיבלית ...)...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
ברור...רמקולים ב 40 ש"ח חייבים להיות "שווים ביותר"...prz77 כתב:היום קניתי שלוש רמקולים,בסגנון של הרמקולים שלך,מצב מצויין,עלות 40שח-
הם יד שניה-עוד לא שמעתי אותם-אני מעריך שהם שווים ביותר -...