כמה פעמים יוצא לכם לצפות בתכנים בתלת מימד?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
msrotter פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 237
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
רציתי לשמוע מכם, אלו שכבר רכשו טלוויזיות עם יכולות תלת מימד משנת 2010/2011 עד כמה באמת יוצא לכם לצפות בתכנים בתלת מימד והאם אתם חושבים שזה היה שווה את המחיר לעומת התועלת.

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #2 

לאן בדיוק אתה רוצה להגיע עם הסקר הזה...??
ואם אחד יגיד לך שהוא צופה כל היום והשני יגיד שהוא אינו צופה בכלל , מה תעשה ?
התלת מימד זו בהחלט חוויה מדהימה שמוסיפה הרבה ולדעתי בהחלט שווה את מה שהשקעתי
בזה.
אם זה יתאים לך זה כבר עניין שלך והטעם שלך. פשוט לך תתנסה אצל מישהו שכבר יש לו
ותראה אם שווה לך ״להשקיע״ את המחיר.

mottiba
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

זוהי שאלה לא שאילתית - היא לא תורמת כלום..
כל אחד לפי הקריזות שלו - אתה לא יכול לאמוד דבר כזה...

אם זה בשבילך - כלומר כדי לדעת אם הדשא של השכן ירוק יותר, זה יהיה שיקול לא נכון..
אם אתה בעד לקנות וליהות בעליו של טלויזיה מהדור החדש , ולא להישאר מאחור כשהטכנולוגיה תגיע לשיאה - כדאי,
אם לא - אז לא..

שבוע טוב!

Zilberlex
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

אני אישית קניתי את הטלוויזיה שלי בלי יותר מידי מחשבה על התלת מימד(LX9500), אבל לאחר שהתחלתי לצפות בסרטי תלת מימד הבנתי כמה משתלם וכמה התמזל מזלי שבחרתי בטלוויזיה שיש לה תמיכה טובה בתלת מימד

msrotter פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 237
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #5 

תודה רבה לכם על התגובות.
המטרה של השאלה שלי זה לראות האם אופציית התלת מימד הופכת להיות משמעותית בסלון הביתי או שזה עוד אופציה ששי בטלוויזיה שגם אם יש לכם אפשרות לצפות בתכנים בתלת מימד אתם לא בהכרח תצפו בו.

susuTheFOX
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 85
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #6 

תראה אין ספק שזה גימיק נחמד, אני קניתי טלוויזית תלת-מימד (קיבלתי אותה השבוע) ונמצא בעיצומה של תקופת "ההתלהבות הראשונית" אני חורש על אופציית התלת-מימד, בעיקר במשחקי הפלייסטיישן התומכים ומתכוון בחג להזמין חבר קרוב ולהשכיר סרט בלו-ריי בתלת-מימד.

אבל אני לא רואה את עצמי אחרי יום עבודה, יושב ורואה "דווקא" תכנים בתלת-מימד. שוב נחמד שיש את האופציה.

חשוב לזכור שבסופו של יום זהו "גימיק" ועוד דבר שהטלוויזיה יכולה לעשות, נחמד שיש את האופציה.
msrotter כתב:תודה רבה לכם על התגובות.
המטרה של השאלה שלי זה לראות האם אופציית התלת מימד הופכת להיות משמעותית בסלון הביתי או שזה עוד אופציה ששי בטלוויזיה שגם אם יש לכם אפשרות לצפות בתכנים בתלת מימד אתם לא בהכרח תצפו בו.
...
לשאלתך התייחס דווקא לעניין השימוש בטלוויזיה: הכל תלוי בתכנים. להמיר תכנים מדו-מימד לתלת-מימד אכן נחמד אם כי העומק יותר מורג בתכני תלת-מימד "אמיתיים".
אני באופן אישי אוהב את אפקט התלת-מימד, ואעדיף כאשר אני יכול בקולנוע לדוגמא לראות את הסרט בגירסאתו התלת-מימדית ולא הרגילה (למרות שקיימים חברים אשר סולדים מהאפקט).
וזאת לדעתי השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”