כמה פעמים יוצא לכם לצפות בתכנים בתלת מימד?
לאן בדיוק אתה רוצה להגיע עם הסקר הזה...??
ואם אחד יגיד לך שהוא צופה כל היום והשני יגיד שהוא אינו צופה בכלל , מה תעשה ?
התלת מימד זו בהחלט חוויה מדהימה שמוסיפה הרבה ולדעתי בהחלט שווה את מה שהשקעתי
בזה.
אם זה יתאים לך זה כבר עניין שלך והטעם שלך. פשוט לך תתנסה אצל מישהו שכבר יש לו
ותראה אם שווה לך ״להשקיע״ את המחיר.
ואם אחד יגיד לך שהוא צופה כל היום והשני יגיד שהוא אינו צופה בכלל , מה תעשה ?
התלת מימד זו בהחלט חוויה מדהימה שמוסיפה הרבה ולדעתי בהחלט שווה את מה שהשקעתי
בזה.
אם זה יתאים לך זה כבר עניין שלך והטעם שלך. פשוט לך תתנסה אצל מישהו שכבר יש לו
ותראה אם שווה לך ״להשקיע״ את המחיר.
זוהי שאלה לא שאילתית - היא לא תורמת כלום..
כל אחד לפי הקריזות שלו - אתה לא יכול לאמוד דבר כזה...
אם זה בשבילך - כלומר כדי לדעת אם הדשא של השכן ירוק יותר, זה יהיה שיקול לא נכון..
אם אתה בעד לקנות וליהות בעליו של טלויזיה מהדור החדש , ולא להישאר מאחור כשהטכנולוגיה תגיע לשיאה - כדאי,
אם לא - אז לא..
שבוע טוב!
כל אחד לפי הקריזות שלו - אתה לא יכול לאמוד דבר כזה...
אם זה בשבילך - כלומר כדי לדעת אם הדשא של השכן ירוק יותר, זה יהיה שיקול לא נכון..
אם אתה בעד לקנות וליהות בעליו של טלויזיה מהדור החדש , ולא להישאר מאחור כשהטכנולוגיה תגיע לשיאה - כדאי,
אם לא - אז לא..
שבוע טוב!
- susuTheFOX
- חבר פעיל

- תגובות: 85
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
תראה אין ספק שזה גימיק נחמד, אני קניתי טלוויזית תלת-מימד (קיבלתי אותה השבוע) ונמצא בעיצומה של תקופת "ההתלהבות הראשונית" אני חורש על אופציית התלת-מימד, בעיקר במשחקי הפלייסטיישן התומכים ומתכוון בחג להזמין חבר קרוב ולהשכיר סרט בלו-ריי בתלת-מימד.
אבל אני לא רואה את עצמי אחרי יום עבודה, יושב ורואה "דווקא" תכנים בתלת-מימד. שוב נחמד שיש את האופציה.
חשוב לזכור שבסופו של יום זהו "גימיק" ועוד דבר שהטלוויזיה יכולה לעשות, נחמד שיש את האופציה.
אני באופן אישי אוהב את אפקט התלת-מימד, ואעדיף כאשר אני יכול בקולנוע לדוגמא לראות את הסרט בגירסאתו התלת-מימדית ולא הרגילה (למרות שקיימים חברים אשר סולדים מהאפקט).
וזאת לדעתי השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך.
אבל אני לא רואה את עצמי אחרי יום עבודה, יושב ורואה "דווקא" תכנים בתלת-מימד. שוב נחמד שיש את האופציה.
חשוב לזכור שבסופו של יום זהו "גימיק" ועוד דבר שהטלוויזיה יכולה לעשות, נחמד שיש את האופציה.
לשאלתך התייחס דווקא לעניין השימוש בטלוויזיה: הכל תלוי בתכנים. להמיר תכנים מדו-מימד לתלת-מימד אכן נחמד אם כי העומק יותר מורג בתכני תלת-מימד "אמיתיים".msrotter כתב:תודה רבה לכם על התגובות.
המטרה של השאלה שלי זה לראות האם אופציית התלת מימד הופכת להיות משמעותית בסלון הביתי או שזה עוד אופציה ששי בטלוויזיה שגם אם יש לכם אפשרות לצפות בתכנים בתלת מימד אתם לא בהכרח תצפו בו....
אני באופן אישי אוהב את אפקט התלת-מימד, ואעדיף כאשר אני יכול בקולנוע לדוגמא לראות את הסרט בגירסאתו התלת-מימדית ולא הרגילה (למרות שקיימים חברים אשר סולדים מהאפקט).
וזאת לדעתי השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך.