כמה שאלות בקשר לרכישת galaxy s2

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
hithere פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15

שליחה

אני מעוניינת לקנות את המכשיר בארץ, כנראה בזיפ. בקרוב נגמר חוזה שהיה לי עם אורנג' ל-3 שנים על מכשיר שאבד לי והעברתי את כרטיס ה SIM למכשיר ישן.
החבילה שהייתה לי לא כוללת החזר/זיכוי על המכשיר או משהו בסגנון, אלא רק חבילת גלישה 20mb ואיזושהי תכנית תעריפים עבור שיחות. יש לי כמה שאלות:
1. חברה שלי קנתה אייפון 4 בחו"ל ופשוט העבירה את הSIM שלה , BIGTALK, משהו כזה לאייפון. אני יכולה פשוט להעביר את הSIM שלי לגאלאקסי במקום לעבור לחבילה חדשה?
2.בקשר לחבילת גלישה, זה שונה איכשהו באנדרואיד? לא יכלתי להכנס ליוטיוב בחינם מהפלאפון הישן שלי. יש אפשרות להחליף חבילת גלישה בלבד?
3. הגרסה של המכשיר צריכה להיות תואמת לזאת שבאורנג' אם אני לא רוצה חבילה חדשה? יש גרסאות שהSIM שלי לא יתאים להם? (דור 3.5)

מצטערת על כל השאלות. אני אשמח אם תענו לי לפחות על חלק.

eran_io
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 331

שליחה

בגדול, התשובה היא - לא, את לא חייבת כלום. כל מה שצריך הוא SIM שעובד.
ספציפית לגבי השאלות שלך.. אז:
1. את יכולה להישאר עם חבילת גלישה ישנה. את רק צריכה להיות זהירה לא לחרוג ממנה.
2. לא אמורה להיות בעיה להיכנס ליוטיוב מהמכשיר. זה עניין של חבילת גלישה ואם תיכנסח דרך 3G את בטוח תחרגי. לא ידוע לי על שום "תשלום" על מנת להיכנס ליוטיוב.
3. למיטב ידיעתי, עם סים ישן את פשוט לא תוכלי לנצל את יתרונות הדור ה-3 אך המכשיר יעבוד ויגלוש בדור 2.

abnatan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 325

שליחה

1. אין בעיה פשוט להכניס את הסים לגלקסי, את תקבלי קליטה ותוכלי מיד להשתמש בו לשיחות וסמס.
לא מומלץ להתחיל לגלוש בו עם חבילת הגלישה הנוכחית (ניתן לכבות את האופציה של נתוני סלולר בתפריט).
2. תלוי במסלול שלך, אצלי למשל זה היה רק עניין של הוספת חבילת גלישה לתוכנית מבלי לשנותה. ייתכן ויהיה כדאי לשקול להחליף את התוכנית במידה וחבילת הגלישה מייקרת אותה משמעותית.
3. לא כל כך הבנתי את הקישור שעשית בין גירסת המכשיר לחבילה - הרי שדרוג הסים ל-USIM אפשרי גם ללא מעבר מסלול (זה מה שאני עשיתי).
המכשיר בכל גירסאות הקושחה שלו עובד גם עם SIM דור 2 וגם עם USIM כך שאין בעיה מהבחינה הזו.

haim1960
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 244

שליחה

עובד רק עם USIM

hithere פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

תודה רבה!!! יש לי USIM הטלפונים שלי הם דור 3.5
יש לי עוד שאלה אחת:
אני יכולה פשוט להתחבר דרך WIFI זה לא עולה כסף, נכון?

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן

שליחה

כן

hithere פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

אוקיי תודה. מצטערת על כל השאלות אבל יש לי עוד 2 אחרונות!

1. אם יש לי חבילת גלישה 20 מגהבייט ואני רוצה להשתמש בזה רק כשאין אפשרות להתחבר דרך WiFi האם בהגדרות אפשר להפריד ביניהם? ז"א האם אני יכולה לחסום את הגלישה דרך אורנג' כשאני רוצה לגלוש דרך Wifi ואז להחזיר את זה כשאני לא רוצה? אם כן מישהו יכול להסביר איך עושים את זה?

2. הבנתי שזה נפח קטן מאוד, למה זה באמת מספיק? לפי מה שהבנתי כל פעם שנכנסים לעמוד חדש זה לוקח כמה קילובייטים? מה עם סרטונים וכו'? לכמה זמן בערך אפשר להשתמש בזה?

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן

שליחה

20 מגה = אתה תסיים את זה מהר מאוד
אם אתה בודק רק מיילים אולי זה יספיק לך לחודש אבל אם אתה חושב על סרטונים בכלל אז שכח מזה

לגבי על מה לגלוש... אתה יכול לבטל בהגדרות פשוט את הגלישה על הרשת הסלולרית, אותו דבר עם הWIFI
ממליץ לך להתקין את התוכנה של אורנג על המכשיר בשביל לדעת כמה מחבילת הגלישה שלך ניצלת (הם שינו את התוכנה לא מזמן)

eran_io
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 331

שליחה

ביטול הגלישה הסלולרית אפשרי ע"י ההגדרות כפי שצוין למעלה, או ע"י ווידג'ט.. מין "לחצן" שממוקם על מסך הבית ונגיש יותר.
בחלק מגירסאות האנדרואיד גם ניתן לבטל/לאפשר גלישה סלולרית ע"י לחיצה ארוכה על לחצן הכיבוי ואז בתפריט יש אפשרות כזו.

חזור אל “Android - אנדרויד”