ייעוץ החלפת רסיבר / תיקון
היי
יש לי כבר 10 שנים רסיבר Yamaha rx-v 620, במשך 10 שנים הוא עובד דיי קשה וללא תקלות
בשבועיים האחרונים הוא לא מוציא סאונד לאחד הצדדים, החלפתי בין הרמקולים וכמובן בין הכבלים, כדי לשלול אפשרות אחרת.
אני תוהה האם הגיע הזמן להחליף? האם כדאי לתקן?
דבר נוסף אם אני מחליף חשבתי על סדרת avantage של Yamaha rx-a710.
קראתי כאן שאפשר להזמין מחו"ל וזה יוצא זול יותר, העניין שאני שומע רדיו לא מעט
והזמנה מארה"ב תשלול את האופציה הזו, אני יכול לחבר אותו לרשת ולשמוע אלפי תחנות דרך הרשת אבל אני מאבד את ה FM הרגיל..
השאלה עם המיסים והמשלוח האם ההפרש עדיין שווה את זה?
לא מצאתי רסיבר כזה בארץ בחיפושים ברשת, בכלל אפשרי להזמין מהארץ? וכמה הוא צריך לעלות...
המון תודה
אלעד
יש לי כבר 10 שנים רסיבר Yamaha rx-v 620, במשך 10 שנים הוא עובד דיי קשה וללא תקלות
בשבועיים האחרונים הוא לא מוציא סאונד לאחד הצדדים, החלפתי בין הרמקולים וכמובן בין הכבלים, כדי לשלול אפשרות אחרת.
אני תוהה האם הגיע הזמן להחליף? האם כדאי לתקן?
דבר נוסף אם אני מחליף חשבתי על סדרת avantage של Yamaha rx-a710.
קראתי כאן שאפשר להזמין מחו"ל וזה יוצא זול יותר, העניין שאני שומע רדיו לא מעט
והזמנה מארה"ב תשלול את האופציה הזו, אני יכול לחבר אותו לרשת ולשמוע אלפי תחנות דרך הרשת אבל אני מאבד את ה FM הרגיל..
השאלה עם המיסים והמשלוח האם ההפרש עדיין שווה את זה?
לא מצאתי רסיבר כזה בארץ בחיפושים ברשת, בכלל אפשרי להזמין מהארץ? וכמה הוא צריך לעלות...
המון תודה
אלעד
מסכים לגבי המגברעופרפולק כתב:אחד המגברים הטובים של ימהה היה לי אותו . אם להחליף תלוי באיזה אטרף אתה נמצא בשביל להחליף....
אני יודע שאפשר לתקן זה ברור לי...
אבל אחרי 10 שנים, יש בי דחף להחליף, גם האופציה של לחבר הכל דרך HDMI וחיבור רשת קוסמות לי.
לכן אני מתלבט
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
תראה - יש לי דז'ה וו...
היה לי את אותו מגבר RX-V620 גם משהו כמו 10 שנים ומכרתי אותו לפני חודשיים ב- 1,300 שקל לבחור שחיפש את הדגם הספציפי הזה... עבד יופי בלי תקלות מהותיות פרט לנושא הוולים שהיה צריך לסובב את הכפתור די הרבה עד שהיה מגיב.
לפני חודש וקצת קניתי את ה RX-A710 מחו"ל ואני מרוצה ביותר
לנושא תחנות הרדיו, אכן לא ניתן לשמוע את אלו שקיימות בארץ ישירות דרך הטיונר (הנ"ל פתיר במעבדה של היבואן בעלות של 300 שקל לערך אם בא לך להשקיע את הכסף).
מה שעשיתי בשביל להתגבר על "הבעיה" היא לחבר את המכשיר לרשת הביתית וכך אני יכול לשמוע תחנות מכל העולם. דבר שני חיברתי גם את הממיר של הוט ביציאה האופטית ישירות לרסיבר ככה שאפשר לשמוע רדיו (באחלה איכות) דרך הממיר.
אגב, בדגמים הללו יש 4 כפתורי "סצנות" ייעודיים שאתה יכול בלחיצת כפתור אחת לבחור את הרכיב שאתה רוצה לשמוע ככה שזה מקצר את התהליך.
מעבר לזה, אין את הדגם הזה בארץ, מדובר בדגם אמריקאי וככל שידוע לי אני היחידי שיש לו אותו פה. אני אשמח אם יהיה לי שותף לחוויה...
היה לי את אותו מגבר RX-V620 גם משהו כמו 10 שנים ומכרתי אותו לפני חודשיים ב- 1,300 שקל לבחור שחיפש את הדגם הספציפי הזה... עבד יופי בלי תקלות מהותיות פרט לנושא הוולים שהיה צריך לסובב את הכפתור די הרבה עד שהיה מגיב.
לפני חודש וקצת קניתי את ה RX-A710 מחו"ל ואני מרוצה ביותר
לנושא תחנות הרדיו, אכן לא ניתן לשמוע את אלו שקיימות בארץ ישירות דרך הטיונר (הנ"ל פתיר במעבדה של היבואן בעלות של 300 שקל לערך אם בא לך להשקיע את הכסף).
מה שעשיתי בשביל להתגבר על "הבעיה" היא לחבר את המכשיר לרשת הביתית וכך אני יכול לשמוע תחנות מכל העולם. דבר שני חיברתי גם את הממיר של הוט ביציאה האופטית ישירות לרסיבר ככה שאפשר לשמוע רדיו (באחלה איכות) דרך הממיר.
אגב, בדגמים הללו יש 4 כפתורי "סצנות" ייעודיים שאתה יכול בלחיצת כפתור אחת לבחור את הרכיב שאתה רוצה לשמוע ככה שזה מקצר את התהליך.
מעבר לזה, אין את הדגם הזה בארץ, מדובר בדגם אמריקאי וככל שידוע לי אני היחידי שיש לו אותו פה. אני אשמח אם יהיה לי שותף לחוויה...
אבי, קראתי את ההודעות שלך בעיון רב כבר כמה זמןavihuli כתב:תראה - יש לי דז'ה וו...![]()
אני אשמח אם יהיה לי שותף לחוויה......
אתה הוא זה שהיווה את הטריגר להחליף את הסוס הטוב והישן בסוס חדש וצעיר יותר, אילולי התקלה שהוא לא מעביר סאונד לצד ימין, לא הייתי מחליף
אחרי שקראתי שוב ושוב את ההודעות שלך וראיתי את התמונות, כן יש מצב טוב שיהיה לך שותף לחוויה.
אני צריך להסגר על איך בדיוק זה עובד המשלוח ההזמנה הרישום וכו....
אבל כתבת הוראות דיי מדויקות.
אני אתחבט בנושא עוד קצת ואם יהיו לי שאלות אני אפנה אליך אם זה בסדר כמובן..
אלעד
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

eyosha כתב:אבי, קראתי את ההודעות שלך בעיון רב כבר כמה זמןavihuli כתב:תראה - יש לי דז'ה וו...![]()
אני אשמח אם יהיה לי שותף לחוויה......
אתה הוא זה שהיווה את הטריגר להחליף את הסוס הטוב והישן בסוס חדש וצעיר יותר, אילולי התקלה שהוא לא מעביר סאונד לצד ימין, לא הייתי מחליף
אחרי שקראתי שוב ושוב את ההודעות שלך וראיתי את התמונות, כן יש מצב טוב שיהיה לך שותף לחוויה.
אני צריך להסגר על איך בדיוק זה עובד המשלוח ההזמנה הרישום וכו....
אבל כתבת הוראות דיי מדויקות.
אני אתחבט בנושא עוד קצת ואם יהיו לי שאלות אני אפנה אליך אם זה בסדר כמובן..
אלעד...
ברור, תרגיש חופשי...
ראה כאן איך התהליך מתבצע: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 24#1479424
וכאן לנושא העלויות ומאיפה הזמנתי: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 79#1483079
נערך לאחרונה על ידי avihuli ב 23/09/2011 23:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
פתהליך ההזמנה מאוד פשוט:
1) פתח כתובת אמריקאית באתר USHOPS.
2) הזמן את המגבר מBH או J&R או מAMAZON לכתובת שלך בארה"ב שפתחת בסעיף 1 במשלוח הכי זול שלהם (יש מכס גבוה גם על המשלוח).
3) שלח מיידית מייל לUSHOPS או דבר איתם טלפונית עבור הוספת שנאי 750VA להזמנה כך שאולי יעלה לך כמה גרושים פחות.
4) אחרי מספר ימים שהרסיבר יגיע לUSHOPS שלם על השילוח והמיסים (בדוק אם הם צירפו גם את השנאי)
בהצלחה
אגב יש מחיר מאוד נחמד לA1000 ומחיר מאוד מאוד נחמד לA700 (הכוונה לAMAZON)
1) פתח כתובת אמריקאית באתר USHOPS.
2) הזמן את המגבר מBH או J&R או מAMAZON לכתובת שלך בארה"ב שפתחת בסעיף 1 במשלוח הכי זול שלהם (יש מכס גבוה גם על המשלוח).
3) שלח מיידית מייל לUSHOPS או דבר איתם טלפונית עבור הוספת שנאי 750VA להזמנה כך שאולי יעלה לך כמה גרושים פחות.
4) אחרי מספר ימים שהרסיבר יגיע לUSHOPS שלם על השילוח והמיסים (בדוק אם הם צירפו גם את השנאי)
בהצלחה
אגב יש מחיר מאוד נחמד לA1000 ומחיר מאוד מאוד נחמד לA700 (הכוונה לAMAZON)
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

הערה - המחיר לדגמים החדשים של 2011 באתרים הגדולים לרוב גבוה ומקסימום יש הנחה של 50$ על מחיר המחירון.
כדאי לחפש ברשת חנויות "קטנות" מקומיות ששם פערי המחיר גבוהים יותר. וכמובן עדיף לבדוק לפני ההזמנה שמדובר בדילר מורשה של ימהה.
ניתן למצוא דילים שווים גם ב- eBay. שילוח לארץ אפשר עם MUSTOP או USHOPS (אני הזמנתי דרך מסטופ).
אם יש לך סבלנות, תעבור על כמה וכמה אתרים ורק אחרי שאתה משוכנע שהשגת את המחיר הטוב ביותר שיכולת, תבצע את ההזמנה.
כדאי לחפש ברשת חנויות "קטנות" מקומיות ששם פערי המחיר גבוהים יותר. וכמובן עדיף לבדוק לפני ההזמנה שמדובר בדילר מורשה של ימהה.
ניתן למצוא דילים שווים גם ב- eBay. שילוח לארץ אפשר עם MUSTOP או USHOPS (אני הזמנתי דרך מסטופ).
אם יש לך סבלנות, תעבור על כמה וכמה אתרים ורק אחרי שאתה משוכנע שהשגת את המחיר הטוב ביותר שיכולת, תבצע את ההזמנה.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
טוב, את הנעשה אין להשיב
זהו בוצעו שתי הזמנות אחת דרך Amazon של רסיבר Yamaha RX-A710BL
ואחת של: Travel Smart 500 Watt Step Down Transformer
דרך JR.com וצ'ק אווט, גם דרך Amazon .
שתיהן לכתובת של mustop
ובשאיפה משם לארצנו הקטנטונת...
מתרגש לקראת הרסיבר החדש
ומקווה שיגיע במהרה יחסית
עדכונים בהמשך
תודה רבה לחברים ותודה מיוחדת לאבי!
אבי , כן יכולתי להזמין ביותר זול באתר שאתה הזמנת קיבלתי הצעה של 490$
אבל אני אוהב ומרגיש בטוח להזמין דרך Amazon, יחד עם 10$ הנחה של mustop על הכניסה דרך הלינק שלהם
ההבדל יצא 60$ אני יכול לספוג את זה.
מקווה לעדכן במהרה
אלעד
זהו בוצעו שתי הזמנות אחת דרך Amazon של רסיבר Yamaha RX-A710BL
ואחת של: Travel Smart 500 Watt Step Down Transformer
דרך JR.com וצ'ק אווט, גם דרך Amazon .
שתיהן לכתובת של mustop
ובשאיפה משם לארצנו הקטנטונת...
מתרגש לקראת הרסיבר החדש
ומקווה שיגיע במהרה יחסית
עדכונים בהמשך
תודה רבה לחברים ותודה מיוחדת לאבי!
אבי , כן יכולתי להזמין ביותר זול באתר שאתה הזמנת קיבלתי הצעה של 490$
אבל אני אוהב ומרגיש בטוח להזמין דרך Amazon, יחד עם 10$ הנחה של mustop על הכניסה דרך הלינק שלהם
ההבדל יצא 60$ אני יכול לספוג את זה.
מקווה לעדכן במהרה
אלעד
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

עכשיו נותר רק להמתין שיגיע - תענוג גדול. אגב, רמקולים יש לך ?
תודה אביavihuli כתב:![]()
![]()
![]()
![]()
יאללה, שיהיה במזל...
![]()
עכשיו נותר רק להמתין שיגיע - תענוג גדול. אגב, רמקולים יש לך ?...
יש לי רמקולים של Magnat מקדימה שני הקדמיים + סנטר
סאב של של AMC
ואחוריים של Wharfedale
אם הזמן אני אחליף את הקדמיים והסנטר
אבל לאט לאט
וכן נשאר רק לחכות........ ולחכות..... אוף
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
Re: הגיע!!!
תתחדשeyosha כתב:ה - RX-A710 הגיע...
העניין שיש לי אימון היום שנגמר מאוחר, אז אני יעבוד עליו ויחבר הכל רק מחר כנראה...![]()
אבל העיקר שהגיע, עדכונים ותמונות בהמשך...
avihuli כבר לא לבד
דרך אגב, יצא לכם לבדוק את הפרש המחיר לדגם A810 שמעליו?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

Re: הגיע!!!
חחח...טלHD כתב:תתחדשeyosha כתב:ה - RX-A710 הגיע...
העניין שיש לי אימון היום שנגמר מאוחר, אז אני יעבוד עליו ויחבר הכל רק מחר כנראה...![]()
אבל העיקר שהגיע, עדכונים ותמונות בהמשך...![]()
avihuli כבר לא לבד![]()
דרך אגב, יצא לכם לבדוק את הפרש המחיר לדגם A810 שמעליו?...
טובים השניין מן האחד. ברוכים הבאים למשפחה המתרחבת. בשבת תבוא לג'חנון ? או שאתה מעדיף חמין ?
אגב - ציפיתי שתהיה קצת יותר יצירתי ממני עם תמונת הפרופיל
אגב - לגבי ה 810 מדובר בערך בעוד תוספת של 150-200 דולר על המחיר הכי נמוך מה 710 כמובן לפני משלוח מיסים וכו'. אם לא היה עם דלת מקדימה נראה לי הייתי הולך על זה...
תודה רבה על התגובות
מחר אני אתחיל לחבר ולשחק עם המגבר, חיבורי רמקולים אני אפילו קונה כבלים חדשים לרמקולים הקדמיים והסנטר שהכל יהיה נקי וחדש לקראת המגבר החדש. אני גם מתכוון לחבר אותו לרשת ובתור מי שאוהב מאד מוזיקה, אחרי חיבור לרשת השמיים הם הגבול. כמובן הסטרימר הממיר ה DVD הכל יחובר עם כבלים HDMI מוזהבים, אני מקווה לחתוך מהעבודה מוקדם
, מבטיח עדכונים מהשטח
לגבי המחיר ה 810 יקר בלא מעט אם מוסיפים עליו מסים, אני יכול להסתפק בהגברה של ה 710 ואין לי צורך בעוד יציאת HDMI לטלוויזיה כרגע.
אבי, בכוונה בחרתי לוגו לבן, כדי שלא יתבלבלו בינינו, לא היה לי זמן בעבודה לייצר משהו מתוחכם.... אבל חכה יש את מחר
. ויאללה ברגע שתעבור לבית החדש ותחבר את ה 7.1 שאתה חולם עליו.. חמין מתאים
המון תודה על העזרה ואם אצטרך עוד, אני יודע שאני לא לבד במערכה של ה Aventage כרגע וטוב שכך.
מחר אני אתחיל לחבר ולשחק עם המגבר, חיבורי רמקולים אני אפילו קונה כבלים חדשים לרמקולים הקדמיים והסנטר שהכל יהיה נקי וחדש לקראת המגבר החדש. אני גם מתכוון לחבר אותו לרשת ובתור מי שאוהב מאד מוזיקה, אחרי חיבור לרשת השמיים הם הגבול. כמובן הסטרימר הממיר ה DVD הכל יחובר עם כבלים HDMI מוזהבים, אני מקווה לחתוך מהעבודה מוקדם
לגבי המחיר ה 810 יקר בלא מעט אם מוסיפים עליו מסים, אני יכול להסתפק בהגברה של ה 710 ואין לי צורך בעוד יציאת HDMI לטלוויזיה כרגע.
אבי, בכוונה בחרתי לוגו לבן, כדי שלא יתבלבלו בינינו, לא היה לי זמן בעבודה לייצר משהו מתוחכם.... אבל חכה יש את מחר
המון תודה על העזרה ואם אצטרך עוד, אני יודע שאני לא לבד במערכה של ה Aventage כרגע וטוב שכך.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

הלוגו שלך פצצה !!! ונראה פי אלף מהגזור, הדבק ואחד תמונות שאני ביצעתי...
רק שלא נשתלט כאן על הפורום, חחח.....

רק שלא נשתלט כאן על הפורום, חחח.....
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ת.ת.ת.

- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
שאפו על ההשקעהeyosha כתב:בגלל שאבי טען שאני לא משקיע בלוגו פרופיל שלי...
השקעתי. גזרתי הדבקתי, אפילו עם קונטרסט תיקוני גמא וכו' שיהיה ברור!![]()
עדכונים יותר רציניים לגבי המערכת והביצועים היום בלילה.....
נראה לי שהשנה נראה הרבה יותר AVENTAGE בארצנו הקטנה...
ברוך הבא למועדון.
http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/aventage/