'מנהלי שיקוף אינם תומכים באפקטים של AERO" עזרה דחוף בבקשה

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
ropel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46

שליחה

שלום לכולם,
זאת ההודעה שאני מקבל כשאני מנסה להפעיל את AERO.
ניסיתי, לדעתי, את הכל: התקנת דריבר העדכני ביותר לכרטיס המסך -GEFORCE 9500GT, דרוג מצב המחשב- ציון 4.8, שינויים בערכי REG כפי שראיתי בהמלצות בכל מיני פורומים.... כלום לא עובד :@
אני מקבל כל הזמן את ההודעה: "סגור תוכניות המשתמשות במנהלי שיקוף (סוג של מנהל תצוגה) כגון סיוע מרחוק של WIN וכו'...
אין לי מושג מה לעשות עוד, כל חיפוש בפורומים השונים לגבי ההודעה על מנהלי השיקוף העלה חרס.

אני צריך את הAERO על מנת להשתמש בתוכנת MEDIA PORTAL, סרטים שאני רואה באיכות HD נראים לא טוב: "קריעה" של התמונה וקרטוע, וכן המעבד עובד כמעט על 100% למרות שהאצת חומרה פעילה. הבנתי שעל מנת לפתור בעיות אלו אני צריך את AERO פעיל.

אני משתמש ב WIN 7 ULTIMATE מעבד DUAL CORE זכרון 4GB, ולדעתי AERO עבד בעבר על המחשב בהצלחה.

אני ממש לפני התקנה מחדש של המחשב ו WINDOWS בגלל הבעיה הזאת, וזה נראה לי דבילי לעשות כך, אבל זה משגע אותי
אודה מאד לעזרה

ropel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

מישהו??

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78945
שם מלא: עפר לאור

שליחה

יש תוכנות שחוסמות את AERO. נשמע שיש לך אחת כזו.

תתחיל לנטרל את כל האפליקציות שעולות לך עם המחשב. תתמקד בתוכנות כמו VNC או TEAMVIEWER, או כאלה שמתמקדות בגרפיקה.

הדרך הכי קלה לעשות את זה היא דרך תוכנת MSCONFIG של Windows. יש לה תפריט STARTUP שיאפשר לך לנטרל את כל התוכנות ואז להוסיף אותן מחדש על ידי הוספה והורדה של checkboxes.

ropel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

תודה עופר,

אכן באמת LOGMEIN גרמה לבעיה, אבל לא התוכנה.
ניטרול התוכניות דרך ה MSCONFIG לא פטר את הבעייה, וכך גם המון דברים נוספים שניסיתי לעשות.
בסופו של דבר התברר שה LOGMEIN משתלטת על מנהל ההתקן של כרטיס המסך, ויוצא מזדה שWIN לא משתמש בכרטיס המסך שלי אלא בזה של LOGMEIN.
הסרה של מנהל התקן זה פתרה את הבעייה :) ועכשיו אין לי בעיית "קריעה" וקרטוע בהצגת תכני HD, וגם המעבד עובד בקלילות.

ברצוני לשבח את התמיכה הטכנית של MICROSOFT שעזרו לי לפתור את הבעייה, ולא התייאשו עד למציאת הפתרון- אחלה שרות, מהיר, מקצועי, מהיר ויעיל

רונן

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6317

שליחה

LOGMEIN ... אכן זן תוכנה מעצבנת... מתקינה מנהל התקן... עושה שינויים ברמות שלא צריכה לגעת בהן...
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78945
שם מלא: עפר לאור

שליחה

הבעיה שאין המון אלטרנטיבות בתחום הזה.

TEAMVIEWER מעולה, אבל לרוע המזל יקרה מדי לרכוש בלי nagware.

מישהו ניסה את gotomypc?

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6317

שליחה

לאדם פרטי ושרוצה שיתוף שולחן עבודה TEAM VIEWER חינאמית.

לעסק יש הרבה דרכים ואם לא צריך שיתוף אלה רק שולחן עבודה מרוחק אז RDP הכי טוב שיש.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”