חיבור מסכי 3D אמריקאים בארץ

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
avi_mor פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי חבר שחוזר לארץ ויכול להביא לי איזה מסך שארצה.
מבקש הכוונה בגלל שקצת איבדתי את עצמי מהתגובות השונות שיש.
חלק טוענים שבחיבור עם כבל hd אין צורך בשום ממיר,אחרים אומרים שלא כך הדבר.
בבדיק הטלפונית שעשיתי עם החנויות הבנתי שמוכרים מסכים שעובדים בארץ ללא שום צורך במתאם לחשמל,או בהמרת האות עם מכשיר כמו של atalona,מסכים לדוגמא
hx800,hx810,D8000.
כששאלתי איך יתכן שמסך אמריקאי עובד בארץ כולם ענו "זה כבר מגיע תואם" ולא הסבירו יותר מידי

האם אלו מסכים יוצאים מן הכלל או שזה מגמה שחוזרת במסכי התלת מימד?
ומה עושים היבואנים כדי שהמסכים יעבדו בארץ,האם זה משהוא שניתן לשנות עם קוד המערכת ?לפחות לגבי קבלת 60P ו 50P.
ואיך הם יכולים לדעת מראש שמסך זה או אחר באמת יתאים לארץ ,גם מבחינת החשמל וגם מבחינת תמונה בכבלים.?
הרי הם לא נישו לחבר תטלוויזיה לחשמל בלי ידיעה מוקדמת שזה תואם והסתכנו בשריפת הטלוויזיה.

תודה מראש ושבת שלום

amird
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

avi_mor כתב:יש לי חבר שחוזר לארץ ויכול להביא לי איזה מסך שארצה.
מבקש הכוונה בגלל שקצת איבדתי את עצמי מהתגובות השונות שיש.
חלק טוענים שבחיבור עם כבל hd אין צורך בשום ממיר,אחרים אומרים שלא כך הדבר.
בבדיק הטלפונית שעשיתי עם החנויות הבנתי שמוכרים מסכים שעובדים בארץ ללא שום צורך במתאם לחשמל,או בהמרת האות עם מכשיר כמו של atalona,מסכים לדוגמא
hx800,hx810,D8000.
כששאלתי איך יתכן שמסך אמריקאי עובד בארץ כולם ענו "זה כבר מגיע תואם" ולא הסבירו יותר מידי

האם אלו מסכים יוצאים מן הכלל או שזה מגמה שחוזרת במסכי התלת מימד?
ומה עושים היבואנים כדי שהמסכים יעבדו בארץ,האם זה משהוא שניתן לשנות עם קוד המערכת ?לפחות לגבי קבלת 60P ו 50P.
ואיך הם יכולים לדעת מראש שמסך זה או אחר באמת יתאים לארץ ,גם מבחינת החשמל וגם מבחינת תמונה בכבלים.?
הרי הם לא נישו לחבר תטלוויזיה לחשמל בלי ידיעה מוקדמת שזה תואם והסתכנו בשריפת הטלוויזיה.

תודה מראש ושבת שלום
...
כאשר בדקתי את הנושא מול חברה שמתמחה ביבוא טלוויזיות מארה"ב נאמר לי שאני צריך ממיר מתח ובנוסף קופסא להמרת HDMI (מNTSC ל-PAL) החברה כללה את שני הפריטים הנ"ל בחינם עם הטלוויזיה, אבל החלטתי לוותר ולקנות בארץ.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”