מומלץ לכל בעלי המגברים הישנים ללא HDMI
היי חברים לאחר חיפוש ארוך באינטרנט מצאתי את המוצר המשלים למגברים ללא HDMI.
הרכיב הנ"ל יודע להעביר אות HDMI ובמקביל לפצל אותו ל כבל אופטי וקואקס באופן סימולטני מדויק ללא DELAY
קניתי בDEAL XTREME ואני מאושר עד הגג חוסך לי לקנות מגבר חדש.
סה"כ 55 דולר
http://www.dealextreme.com/photogallery.dx/sku.16553
הרכיב הנ"ל יודע להעביר אות HDMI ובמקביל לפצל אותו ל כבל אופטי וקואקס באופן סימולטני מדויק ללא DELAY
סה"כ 55 דולר
http://www.dealextreme.com/photogallery.dx/sku.16553
ללא פורמטי האודיו החדשים זה לא שווה כלוםidanaz כתב:היי חברים לאחר חיפוש ארוך באינטרנט מצאתי את המוצר המשלים למגברים ללא HDMI.
סה"כ 55 דולר
http://www.dealextreme.com/photogallery.dx/sku.16553...
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
ארז_וחני כתב:תסביר לי מה הבעיה לחבר את הממיר/סטרימר בכבל HDMI ישירות למסך וכבל אופטי/קואקסיאלי למגבר?
תודה
ארז...
הכי פשוט והכי טוב ברסיברים ללא HDMI.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אני מאמין שזה רק עניין של מיתוג...shyalon כתב:או אפילו לחבר את הממיר/סטרימר בכבל אופטי/קואקסיאלי ישירות למגבר.
לא הבנתי למה צריך את הרכיב הנ"ל למי שיש רסיבר ללא HDMI......
הממתג מחובר למסך בערוץ אחד וברסיבר בערוץ אחד, והשליטה היא בו בלבד...
הרעיון של רסיבר HDMI שכל המיתוגים ניתן להעביר דרכו, ממתג זה מדמה רסיבר רק ללא ההגברה....
פשוט גם לי יש רסיבר ללא HDMI והסטרימר שלי מחובר ב- HDMI לטלויזיה ובכבל קואקסיאלי (אפשר גם באופטי) לרסיבר. גם הממיר שלי מחובר בכבל אופטי לרסיבר והכל עובד מצויין...
בכל מקרה, רסיברים ללא HDMI לא תומכים בפורמטי האודיו החדשים.
בכל מקרה, רסיברים ללא HDMI לא תומכים בפורמטי האודיו החדשים.
נערך לאחרונה על ידי shyalon ב 23/09/2011 18:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני דווקא יכול לחשוב על שימושים למוצר הזה. למשל - רסיברים שבהם אין מספיק כניסות אופטיות, או מכשירים שבהם אין יציאה אופטית (כמו קונסולות אקסבוקס שאינן מהדור האחרון).
לגיימרים זה נראה לי מצויין - יש הרבה אזניות מבוססות כניסה אופטית, ויש להן כניסה אופטית בודדות. מחברים שתי קונסולות למכשיר הזה, ומוציאים כבל אופטי יחיד למפענח של האזניות. אני בהחלט אשקול לקנות כזה כשאארגן לי את פינת המשחקים בחדר העבודה.
לגיימרים זה נראה לי מצויין - יש הרבה אזניות מבוססות כניסה אופטית, ויש להן כניסה אופטית בודדות. מחברים שתי קונסולות למכשיר הזה, ומוציאים כבל אופטי יחיד למפענח של האזניות. אני בהחלט אשקול לקנות כזה כשאארגן לי את פינת המשחקים בחדר העבודה.
חברים אני לא מבין למה מגיבים בזלזול מסוים סה״כ פירסמתי משהו שיכול להועיל .
לעיניננו אני משתמש בו כך מוציא מהמחשב כבל hdmi לתוך המתאם ומהמתאם אני מוציא hdmi לtv ואת האופטי ל מגבר שמוציא לי ac3 בו תסביר לי איך הייתי גורם לממיר להוציא לי ac 3 בסרט שמוקרן מהמחשב שתצליח תודיע לי בנוסף זה אחלה סוג של מפצל אני חיברתי אליו את ה tv מחשב ps3 ומוציא כבל אופטי בשביל ה ac3
לכן אני חושב שזה פיתרון זול ויעיל .
למי שכתב שהוא לא מצליח להוציא ac3 or dts יש מצב שאולי זה לא אותו מוצר או שהוא תקול
לעיניננו אני משתמש בו כך מוציא מהמחשב כבל hdmi לתוך המתאם ומהמתאם אני מוציא hdmi לtv ואת האופטי ל מגבר שמוציא לי ac3 בו תסביר לי איך הייתי גורם לממיר להוציא לי ac 3 בסרט שמוקרן מהמחשב שתצליח תודיע לי בנוסף זה אחלה סוג של מפצל אני חיברתי אליו את ה tv מחשב ps3 ומוציא כבל אופטי בשביל ה ac3
למי שכתב שהוא לא מצליח להוציא ac3 or dts יש מצב שאולי זה לא אותו מוצר או שהוא תקול
אף אחד לא מזלזל.idanaz כתב:חברים אני לא מבין למה מגיבים בזלזול מסוים סה״כ פירסמתי משהו שיכול להועיל .
למי שכתב שהוא לא מצליח להוציא ac3 or dts יש מצב שאולי זה לא אותו מוצר או שהוא תקול...
פשוט לא מובן במה זה עדיף על חיבור ישיר ושאלתי אותך שאלה ישירה בדיוק על זה.
ובדוגמא שלך - אפשר לחבר את המחשב ישירות למסך עם כבל HDMI + חיבור דיגיטלי מהמחשב לרסיבר.
לדעתי זה עדיף על פני חיבור למרכזייה, שבוודאי איננה משפרת את האיכות.
אם היה מדובר במעבד וידאו שמשפר את איכות התמונה אז הייתי מבין את ההיגיון בהוספת עוד חוליה בשרשרת.
אלא אם תעדכן שאין לך במחשב יציאה דיגיטלית, שזה קצת חריג...
ארז
- Onlyktm
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 378
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
לא ממש הבנתי מה אתה מנסה לומר,idanaz כתב:חברים אני לא מבין למה מגיבים בזלזול מסוים סה״כ פירסמתי משהו שיכול להועיל .
למי שכתב שהוא לא מצליח להוציא ac3 or dts יש מצב שאולי זה לא אותו מוצר או שהוא תקול...
את המחשב מחברים בHDMI לטלויזיה ישירות,
ואת הסאונד מעבירים בכלב אופטי או קואקס ישירות למגבר, זה תומך כמעט בכל הפורמטים חוץ מהLOSELESS החדשים,
ככה היה מחובר אצלי עד שהחלפתי מגבר.
זה נחמד, אבל אפשר גם להסתדר בלי.
היום בכל טלויזיה יש לפחות 4-3 כניסות HDMI.