עזרה בבקשה - הי אנד ללא מגבר אוזניות
שלום
יש לי מכשיר D2 COWON
אוזניות shure se 530
אני אודיופיל רגיש..., מחפש תחליף לאוזניות shure באותה רמה לפחות (אוזניות קשת).
שלא יהיו גדולות מידי בגלל שאני עושה איתם מספר שימושים לרוב שמיעה בניידות.
השקעה עד 2300 ש"ח.
למי שלא מכיר הצליל של ה SE350 צריך להשמר באוזניות קשת (ללא מגבר אוזניות).
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e- ... 385=602309
אשמח לעזרה היות ואני נוסע לפאריז אולי אפשר למצוא שם משהו במחיר טוב...
תודה
שנה טובה לכל אוהבי המוזיקה
יש לי מכשיר D2 COWON
אוזניות shure se 530
אני אודיופיל רגיש..., מחפש תחליף לאוזניות shure באותה רמה לפחות (אוזניות קשת).
שלא יהיו גדולות מידי בגלל שאני עושה איתם מספר שימושים לרוב שמיעה בניידות.
השקעה עד 2300 ש"ח.
למי שלא מכיר הצליל של ה SE350 צריך להשמר באוזניות קשת (ללא מגבר אוזניות).
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e- ... 385=602309
אשמח לעזרה היות ואני נוסע לפאריז אולי אפשר למצוא שם משהו במחיר טוב...
תודה
שנה טובה לכל אוהבי המוזיקה
תגיד לא נמאס לך אוטומטית להמליץ על הגראדו שלך בכל הזדמנות נתונה, עם או בלי קשר לצרכים של הבנאדם? WTF, רד מזה כבר, יש עוד אוזניות טובות חוץ מגראדו SR80 בעולם שלא רואות אותן ממטר בכל הפרמטרים שכבתבת, גם ניידות, וגם לא יעשו אותך חרש אם תסתובב איתן בחוץ וכשהן מונעות מנגן של cowon. איזה קטע הא?
bigbos1, אני חושב האוזניות קשת הניידות עם הכי הרבה דמיון לסאונד של הSE530 אלה הESW9 של אודיו טכניקה. יש לי אות שתיהן ואמנם יש הבדל רב בפרזנטציה, הגוון של הסאונד- מידריינג' בעיקר- הוא אותו שילוב של סאונד ברור וצלול אך עם גוון חלק וקטיפתי... למרות שהESW9 יותר סלחניות משור.
bigbos1, אני חושב האוזניות קשת הניידות עם הכי הרבה דמיון לסאונד של הSE530 אלה הESW9 של אודיו טכניקה. יש לי אות שתיהן ואמנם יש הבדל רב בפרזנטציה, הגוון של הסאונד- מידריינג' בעיקר- הוא אותו שילוב של סאונד ברור וצלול אך עם גוון חלק וקטיפתי... למרות שהESW9 יותר סלחניות משור.
על ה ESW9 כתוב שהם מדוייקות ונעימות ברמה גבוהה (בהרבה פורומים בחו"ל) אבל כמעט תמיד משייכים להם מגבר חיצוני..
הגראדו לא בסקאלה הזו הוא חייב מגבר, והדגמים שהוצגו לא גוברים על ה SE530.
אשמח לעוד המלצות ברמה של ה ESW9 וה se530
תזכרו (ללא מגבר ולניידות).
תודה
הגראדו לא בסקאלה הזו הוא חייב מגבר, והדגמים שהוצגו לא גוברים על ה SE530.
אשמח לעוד המלצות ברמה של ה ESW9 וה se530
תזכרו (ללא מגבר ולניידות).
תודה
Ilyan כתב:תגיד לא נמאס לך אוטומטית להמליץ על הגראדו שלך בכל הזדמנות נתונה, עם או בלי קשר לצרכים של הבנאדם? WTF, רד מזה כבר, יש עוד אוזניות טובות חוץ מגראדו SR80 בעולם שלא רואות אותן ממטר בכל הפרמטרים שכבתבת, גם ניידות, וגם לא יעשו אותך חרש אם תסתובב איתן בחוץ וכשהן מונעות מנגן של cowon. איזה קטע הא?
b....
ומי אתה שתקבע על מה אנשים צריכים להמליץ ועל מה לא? באמת WTF
הבנת הנקרא שלך כנראה לא בשיאה בשעות הקטנות של הלילה... או שאתה גרופי חסר תקנה לחלוטין.
bigbos1, יצא לי לנסות אותן רק עם מגבר שולחני הי-אנד (AT-HA5000) והן קיבלו דחיפה רצינית בסאונד. זה לא אומר שהן לא נשמעות פשוט פנטסטי ישר מהS9 שלי, אני חושב שהן יותר טובות באופן כללי מהSE530 גם כך.
תודה על הקישר למוד, אני ממש לא מרגיש צורך לפתוח ולהעסק איתן עכשיו, אבל בעתיד אני כנראה אבדוק את זה יותר לעומק.
הוא שם הרבה יותר מדי צמר גפן ד"א...
bigbos1, יצא לי לנסות אותן רק עם מגבר שולחני הי-אנד (AT-HA5000) והן קיבלו דחיפה רצינית בסאונד. זה לא אומר שהן לא נשמעות פשוט פנטסטי ישר מהS9 שלי, אני חושב שהן יותר טובות באופן כללי מהSE530 גם כך.
תודה על הקישר למוד, אני ממש לא מרגיש צורך לפתוח ולהעסק איתן עכשיו, אבל בעתיד אני כנראה אבדוק את זה יותר לעומק.
לאוזניות של גראדו אין בכלל דמיון לסאונד של ה 530. נוסף על כך הן פתוחות והבחור צריך סגורות.למרות שאני מאמין שהגראדו SR 80 יהיו מספיק טובות לנגן שלך שווה לך לבדוק את הSR325I Grado...
אני הייתי שוקל דווקא את ה B&W P5.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אז ככה:
1) ניידות לא בהכרח צריכה להיות במקומות ציבוריים ורועשים. אני אישית נוסע הרבה לחוץ לארץ ואני לוקח איתי בד"כ 2 אוזניות: את הBOSE AROUND HEAR לטיסות ואת הגראדו SR80 כאשר אני נמצא בבית מלון וכדומה, הסיבה לכך היא שהגראדו הם אוזניות פתוחות והרעש אכן זולג פנימה והם לא יפות אבל הסאונד שלהם לדעתי יותר טוב מכל האוזניות האחרות ששמעתי. הבאס שלהם רחוק מלהיות מושלם אבל עוד לא שמעתי רמת פירוט בסאונד מאף אוזניה אחרת באותה קטגוריית מחיר נקודה.
2)אילן, אני לא מבין מה יש לך נגד גראדו, הוא חייב לך כסף, אשתך ברחה איתו או מה? תסביר במקום להגיב בצורה מוזרה.
1) ניידות לא בהכרח צריכה להיות במקומות ציבוריים ורועשים. אני אישית נוסע הרבה לחוץ לארץ ואני לוקח איתי בד"כ 2 אוזניות: את הBOSE AROUND HEAR לטיסות ואת הגראדו SR80 כאשר אני נמצא בבית מלון וכדומה, הסיבה לכך היא שהגראדו הם אוזניות פתוחות והרעש אכן זולג פנימה והם לא יפות אבל הסאונד שלהם לדעתי יותר טוב מכל האוזניות האחרות ששמעתי. הבאס שלהם רחוק מלהיות מושלם אבל עוד לא שמעתי רמת פירוט בסאונד מאף אוזניה אחרת באותה קטגוריית מחיר נקודה.
2)אילן, אני לא מבין מה יש לך נגד גראדו, הוא חייב לך כסף, אשתך ברחה איתו או מה? תסביר במקום להגיב בצורה מוזרה.
אז נשארה בעיה אחת ... את ה ESW9 אי אפשר לקנות בארץ ואי אפשר לשמוע אותם ולהשוות ל SE530 , אצלי יש כלל , מה שאי אפשר לשמוע לא קונים.
ל B&W P5 יש ביקורות קצת פחות טובות בפורומים הבין לאומיים לאומת ה ESW9 , אז נשאר רק לשמוע אותם יש למישהו...
ואז אנסה למצוא אותם בשבוע הבא בפאריז...
או שעדיין יש יותר מומלצות ?
ל B&W P5 יש ביקורות קצת פחות טובות בפורומים הבין לאומיים לאומת ה ESW9 , אז נשאר רק לשמוע אותם יש למישהו...
או שעדיין יש יותר מומלצות ?
bigbos1 כתב:אז נשארה בעיה אחת ... את ה ESW9 אי אפשר לקנות בארץ ואי אפשר לשמוע אותם ולהשוות ל SE530 , אצלי יש כלל , מה שאי אפשר לשמוע לא קונים.
או שעדיין יש יותר מומלצות ?...
ראיתי אותם ביד 2 במחיר מצחיק (רשום שהם חדשות באריזה), אם זה מעניין אותך תבדוק שהם לא מזויפות ותתחדש
כבר יצא לי לבדוקzeev78 כתב:bigbos1 כתב:אז נשארה בעיה אחת ... את ה ESW9 אי אפשר לקנות בארץ ואי אפשר לשמוע אותם ולהשוות ל SE530 , אצלי יש כלל , מה שאי אפשר לשמוע לא קונים.
או שעדיין יש יותר מומלצות ?...
ראיתי אותם ביד 2 במחיר מצחיק (רשום שהם חדשות באריזה), אם זה מעניין אותך תבדוק שהם לא מזויפות ותתחדש...
מזויפות
אתה יכול לשמוע אותן אצלי, שלח לי הודעה בפרטי.
אין לי שום דבר נגד גראדו ורוב האוזניות שלו, אני דווקא אוהב את הצליל בכללי. פשוט יש לי מושג הרבה יותר טוב *ממך* בנוגע לאלטרנטיבות.zeev78 כתב:אז ככה:
2)אילן, אני לא מבין מה יש לך נגד גראדו, הוא חייב לך כסף, אשתך ברחה איתו או מה? תסביר במקום להגיב בצורה מוזרה....
נו, בוא נראה כמה מושג יש לך, עד עכשיו לא ראיתי שום השוואה או תיאור כלשהו שמדמה ידע, הכל לטובת פותח השרשור כמובן. תרגיש חופשי כמובן לא להסית את הנושא לכיוונים שלילים שכן זה נוגד את חוקי האתר.Ilyan כתב:אתה יכול לשמוע אותן אצלי, שלח לי הודעה בפרטי.
אין לי שום דבר נגד גראדו ורוב האוזניות שלו, אני דווקא אוהב את הצליל בכללי. פשוט יש לי מושג הרבה יותר טוב *ממך* בנוגע לאלטרנטיבות.zeev78 כתב:אז ככה:
2)אילן, אני לא מבין מה יש לך נגד גראדו, הוא חייב לך כסף, אשתך ברחה איתו או מה? תסביר במקום להגיב בצורה מוזרה.......
אני שמח שיש פה מישהו שבאמת שמע את הגראדו SR80prz77 כתב:zeev78-הם יתאימו יופי לנגן- הגרדו-מנסיון לי יש גרדו 125-רק שהם פתוחות-אחלה סאונד יש לגרדו,
היו לי גם את גרדו 80-סאונד מגניב...