בעיה בהגדרת סטרימר DVICO S1 לרשת
שלום,
אני צריך עזרה.
יש לי סטרימר DVICO S1 וחיברתי אותו למחשב ברשת דרך ה VOD של YES.
התקנתי על המחשב את תוכנת TVIXNETSHARE והגדרתי את התיקיה שאותה אני מעוניין לשתף לסטרימר.
יש לי בעיה שהסטרימר רק מזהה את הכונן במחשב אולם אני לא רואה בסטרימר את התוכן של התיקיה.
במחשב (WIN 7) הסרתי את החסימה של חומת האש לתוכנת TVIXNETSHARE אולם אני מקבל הודעת שגיאה הבאה:
! Blocked by firewall or other program use port
Blocked port 111
יש למישהו עצה מה הבעיה הזו וכיצד ניתן לפתור אותה.
תודה,
אורן
אני צריך עזרה.
יש לי סטרימר DVICO S1 וחיברתי אותו למחשב ברשת דרך ה VOD של YES.
התקנתי על המחשב את תוכנת TVIXNETSHARE והגדרתי את התיקיה שאותה אני מעוניין לשתף לסטרימר.
יש לי בעיה שהסטרימר רק מזהה את הכונן במחשב אולם אני לא רואה בסטרימר את התוכן של התיקיה.
במחשב (WIN 7) הסרתי את החסימה של חומת האש לתוכנת TVIXNETSHARE אולם אני מקבל הודעת שגיאה הבאה:
! Blocked by firewall or other program use port
Blocked port 111
יש למישהו עצה מה הבעיה הזו וכיצד ניתן לפתור אותה.
תודה,
אורן
תודה.
הבעיה עם תוכנת ה TVIXNETSHARE נפתרה במחשב אולם יש לי בעיה שהגדרת הכונן בסטרימר נכשלה.
בהגדרת הכונן בסטרימר הגדרתי את ה IP של המחשב ובבדיקת ה PING זה עושה לי OK!
אולם לאחר שאני עובר לדוגמא סרטים בסטרימר ואני מקוון לכונן הרשת זה רושם לי שחיבור הרשת נכשל.
למישהו יש עצה מה צריך לעשות כדי לפתור את זה?
הבעיה עם תוכנת ה TVIXNETSHARE נפתרה במחשב אולם יש לי בעיה שהגדרת הכונן בסטרימר נכשלה.
אולם לאחר שאני עובר לדוגמא סרטים בסטרימר ואני מקוון לכונן הרשת זה רושם לי שחיבור הרשת נכשל.
למישהו יש עצה מה צריך לעשות כדי לפתור את זה?
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
בתפריט NETWORK , כונן רשת 1 ו NFS אתה אמור לקבל רשימה של 4 שיתופים שאחד מהם אתה אמור לבחורorenlv כתב:תודה.
למישהו יש עצה מה צריך לעשות כדי לפתור את זה?...
אם זה לא עובד אז יתכן שיש לך נתב בעייתי המשבש את פעולת ה NFS.