יש לי בעיה במסך של "התכהות" של המסך כאשר מוצגת תמונה שחורה!!!
היה לי טכנאי של סמסונג בבית,וגם בוא לא פתר את הבעיה.
אני דיי בטוח שיש לזה פיתרון ,כי התופעה היתה לי גם בסמך של טושיבה ופתרו לי אותה!!
אשמח לעזרה
תודה
יש לי בעיה במסך של "התכהות" של המסך כאשר מוצגת תמונה שחורה!!!
היה לי טכנאי של סמסונג בבית,וגם בוא לא פתר את הבעיה.
אני דיי בטוח שיש לזה פיתרון ,כי התופעה היתה לי גם בסמך של טושיבה ופתרו לי אותה!!
אשמח לעזרה
תודה
...
גם אצלי במסך זה ככה , C6900 של סמסונג.
נאמר לי שזה נקרא "כיבוי תאורה אחורית" , ברגע שקיימת תמונה שחורה
הכתוביות לא בוהקות "מין דהויות" ..
גם לי זה הפריע בהתחלה , אבל התרגלתי אחי ..
אין דרך ממשית לנטרל את זה ..
ישנן שני אופציות שגורמות למסך להתכהות , שני האופציות הללו נמצאות בתפריט-תמונה-פתרון ECO .
יש לך את האופצייה חיסכון באנרגיה - המצב הזה בעצם מחשיך את התמונה בייחס למה שאתה רואה , אם למשל את רואה סרט ופתאום יש סצנה חשוכה אז המסך מתכהה קצת וחוסך באנרגיה , וכשעוברים שוב לסצינה נורמלית נגיד באור יום אז המסך מחזיר לעצמו את התאורה האחורית כפי שהגדרת מלכתחילה.
אם לא בא לך על האופציה הזאת אז תוודא שהיא במצב "כבוי" , אם כן היא מעניינת אותך אז הכי מומלץ לשים אותה על מצב "אוטומטי".
האופצייה השנייה היא "חיישן ECO" - מצב זה מכוון לך את התאורה האחורית של המסך בהתאם לחדר ולתאורה שבו , אני לא ממליץ לך להשתמש במצב הזה כי הוא נוטה להחשיך את התמונה בצורה דרסטית.
רק תוודא ששני האופציות הנ"ל נמצאות במצב "כבוי" ולא תצטרך לדאוג מהתכהות התמונה יותר.
רז כתב:ישנן שני אופציות שגורמות למסך להתכהות , שני האופציות הללו נמצאות בתפריט-תמונה-פתרון ECO .
יש לך את האופצייה חיסכון באנרגיה - המצב הזה בעצם מחשיך את התמונה בייחס למה שאתה רואה , אם למשל את רואה סרט ופתאום יש סצנה חשוכה אז המסך מתכהה קצת וחוסך באנרגיה , וכשעוברים שוב לסצינה נורמלית נגיד באור יום אז המסך מחזיר לעצמו את התאורה האחורית כפי שהגדרת מלכתחילה.
אם לא בא לך על האופציה הזאת אז תוודא שהיא במצב "כבוי" , אם כן היא מעניינת אותך אז הכי מומלץ לשים אותה על מצב "אוטומטי".
האופצייה השנייה היא "חיישן ECO" - מצב זה מכוון לך את התאורה האחורית של המסך בהתאם לחדר ולתאורה שבו , אני לא ממליץ לך להשתמש במצב הזה כי הוא נוטה להחשיך את התמונה בצורה דרסטית.
רק תוודא ששני האופציות הנ"ל נמצאות במצב "כבוי" ולא תצטרך לדאוג מהתכהות התמונה יותר.
מקווה שעזרתי חג שמח.
...
בתור מישהו שהיה לו טלויזיה samsung 6900 (עד שגנבו אותה הזונות) היה לי גם את הבעיה המדוברת וחיישן הECO היה מבוטל לחולוטין.
בעיה נוספת שהייתה היא בהצגת תכני HD ממקור חיצוני. היו מין רעידות\ריצודים כל כמה זמן בסרט