יעוץ בניקוי אוסקר סימונלי
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
כל עוד אתה עובד עם פילטר אבנית מטופל אז אין בעיה.
הסרת אבנית מצריכה קצת עבודה כי צריך להפריד ביו ניקיון של המחליף לזה של הדוד ואת זה אפשר לעשות במעבדה פעם בכ 3 שנים.
(או שנכנסים לבד לקרביים , מפרקים ומנקים).
סטימר (לא סטרימר ... ) צריך לנקות אחרי כל שימוש.
הסרת אבנית מצריכה קצת עבודה כי צריך להפריד ביו ניקיון של המחליף לזה של הדוד ואת זה אפשר לעשות במעבדה פעם בכ 3 שנים.
(או שנכנסים לבד לקרביים , מפרקים ומנקים).
סטימר (לא סטרימר ... ) צריך לנקות אחרי כל שימוש.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- קופיהוליק
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 393
- נתן תודות: 192 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
[quote="מוסקו"]דבוטאנט היי.
אני משתמש במיים רתוחים ולאחר הקרור, בבריטה כמובן.
תודה.[/quote]
כעבור שנה :היו איזה שהם בעיות לא צפויות עם אוסקר
,אם כן תוכל לאמר לי איזו?
בכדי שאני אתכונן נפשית :lol:
תודה ושנה טובה
אני משתמש במיים רתוחים ולאחר הקרור, בבריטה כמובן.
תודה.[/quote]
כעבור שנה :היו איזה שהם בעיות לא צפויות עם אוסקר
,אם כן תוכל לאמר לי איזו?
בכדי שאני אתכונן נפשית :lol:
תודה ושנה טובה
- דניאלדניאל
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
גם לי יש אוסקר חדשה ,ואני משתמש במים מבריטה , אבל לא מרתיח אותם קודם לכן .
אולם כאן אני קורא שקודם מרתיחים המים ורק לאחר שהתקררו להעביר המים לבריטה ומשם למכונת אספרסו . האם הבנתי נכון ? והאם כך עדיף ?
אולם כאן אני קורא שקודם מרתיחים המים ורק לאחר שהתקררו להעביר המים לבריטה ומשם למכונת אספרסו . האם הבנתי נכון ? והאם כך עדיף ?
- דניאלדניאל
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
תודה כפיר
ותגיד... האם יש צורך לבצע טיפולים תקופתיים כלשהן למכונה כדי למנוע כל מני נזקים מצטברים , כגון אבנית או נזקים אחרים שלא חשבתי עליהם ?
ותגיד... האם יש צורך לבצע טיפולים תקופתיים כלשהן למכונה כדי למנוע כל מני נזקים מצטברים , כגון אבנית או נזקים אחרים שלא חשבתי עליהם ?
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
צריך בקפלאש כלומר שטיפה של ראש המכונה עם פילטר עיוור (שפוקק את המכונה) וחצי כפית של קופיקלין/קפיזה בתוכו אחת לחודש כדי לנקות משקעים מראש המכונה.
לאחר כל סשן של קפה אני מאוד ממליץ לנקות את הגומיה בראש המכונה עם מברשת או אפילו נייר מגבת ככה בתנועת סיבוב כדי להוציא גרגירי קפה ולכלוך וככה תאריך את חיי הגומיה, בנוסף אל תסגור חזק מידי את ידית החליטה (אבל גם לא חלש כן ?).
הכי חשוב לשמור על המכונה מאבנית עם פילטר כגון בריטה או להשתמש במים מרוככים (יש כאלה שהרכיבו מרכך גדול עם ברז וממלאים מים ממנו), אם תשמור מאבנית אולי פעם בשלוש-ארבע שנים תצטרך לבצע ניקוי יסודי במעבדה.
זהו תהנה ...
לאחר כל סשן של קפה אני מאוד ממליץ לנקות את הגומיה בראש המכונה עם מברשת או אפילו נייר מגבת ככה בתנועת סיבוב כדי להוציא גרגירי קפה ולכלוך וככה תאריך את חיי הגומיה, בנוסף אל תסגור חזק מידי את ידית החליטה (אבל גם לא חלש כן ?).
הכי חשוב לשמור על המכונה מאבנית עם פילטר כגון בריטה או להשתמש במים מרוככים (יש כאלה שהרכיבו מרכך גדול עם ברז וממלאים מים ממנו), אם תשמור מאבנית אולי פעם בשלוש-ארבע שנים תצטרך לבצע ניקוי יסודי במעבדה.
זהו תהנה ...