איך להצמיד רשת נגד יתושים למסגרת חלון בצורה זמנית?
יש לי 3 חלונות בדירה ללא רשת יתושים.
בהום סנטר ניתן לקנות רשת לפי מ"ר.
אני רוצה להצמיד אותה למסגרת החיצונית של החלון, אבל לא באופן קבוע, אלא בצורה שניתן יהיה לפרק בקלות.
יש למישהו רעיון יותר מוצלח מסתם מסקין-טייפ?
בהום סנטר ניתן לקנות רשת לפי מ"ר.
אני רוצה להצמיד אותה למסגרת החיצונית של החלון, אבל לא באופן קבוע, אלא בצורה שניתן יהיה לפרק בקלות.
יש למישהו רעיון יותר מוצלח מסתם מסקין-טייפ?
- יוני_א
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 848
- שם מלא: יוני
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
עוד אפשרות - במשקופי אלומיניום יש בדרך כלל הכנה לרשת - כלומר חריץ של כמה מילימטר שעובר לכל היקף המשקוף. לתוך החריץ הזה מצמידים את הרשת בעזרת צינור דק של גומי ומעיין אביזר שלוחץ את הצינור למקומו, שנמכר במיוחד למטרה זו. הצינור והמכשיר די זולים ונמצאים בדר"כ בטמבוריות.
בדיוק בתחילת הסמסטר קיבלתי גל של יתושים במעונות והייתי צריך למצוא קומבינה פשוטה, זולה ומספיק חזקה שלא תתפרק ממשב רוח.
היתה כבר מסילה למסגרת עם רשת, אבל לא היתה לי מסגרת, ולא היה לי כל כך זמן לחפש אחת.
לקחתי תעלות פלסטיק מלבניות דקות שהיו לי בבית, מהסוג שמשתמשים להעברת כבלי רשת וחשמל וחתכתי אותם במידות המתאימות ליצירת מסגרת שתשב בלחץ המתאים בחלון בין המסילה של הרשת למסילה של הזכוכית, כאשר ניצלתי את העובדה שקיים חלל פנימי בחלון שנכנס לתוך הקיר ע"מ שהמסגרת תקבל תמיכה נוספת.
את הרשת חתכתי באופן כזה שיהיה לי מספיק ספייר כך שאוכל לגלגל את הקצה ולהכניס אותו לתוך התעלה בצורה כזו שמצד אחד הרשת תיהיה לא תיהיה רופפת אך לא מתוחה יתר על המידה כך שהתעלות יסגרו כהלכה, ובנוסף ע"מ שהתעלות לא יפתחו לאחר שסגרתי אותן גלגלתי (לזכרוני לפחות את האופקיות) פעמיים על הרשת, כך שגם לחיצה ביד על הרשת לא תגרום לתעלות להיפתח.
סה"כ עבודה של חצי שעה ב7 בבוקר לפני הרצאה.
בכלל לא ניתן היה לראות שמדובר בסופר קומבינה, והרשת נראתה טוב ולא רופפת.
לפי התמונה אני לא בטוח שיתאים לך.
היתה כבר מסילה למסגרת עם רשת, אבל לא היתה לי מסגרת, ולא היה לי כל כך זמן לחפש אחת.
לקחתי תעלות פלסטיק מלבניות דקות שהיו לי בבית, מהסוג שמשתמשים להעברת כבלי רשת וחשמל וחתכתי אותם במידות המתאימות ליצירת מסגרת שתשב בלחץ המתאים בחלון בין המסילה של הרשת למסילה של הזכוכית, כאשר ניצלתי את העובדה שקיים חלל פנימי בחלון שנכנס לתוך הקיר ע"מ שהמסגרת תקבל תמיכה נוספת.
את הרשת חתכתי באופן כזה שיהיה לי מספיק ספייר כך שאוכל לגלגל את הקצה ולהכניס אותו לתוך התעלה בצורה כזו שמצד אחד הרשת תיהיה לא תיהיה רופפת אך לא מתוחה יתר על המידה כך שהתעלות יסגרו כהלכה, ובנוסף ע"מ שהתעלות לא יפתחו לאחר שסגרתי אותן גלגלתי (לזכרוני לפחות את האופקיות) פעמיים על הרשת, כך שגם לחיצה ביד על הרשת לא תגרום לתעלות להיפתח.
סה"כ עבודה של חצי שעה ב7 בבוקר לפני הרצאה.
בכלל לא ניתן היה לראות שמדובר בסופר קומבינה, והרשת נראתה טוב ולא רופפת.
לפי התמונה אני לא בטוח שיתאים לך.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לאחרונה נתקלתי בבעיה דומה , הלכתי למישהו שמתעסק באלומיניום, בנה לי מסגרת מאלומיניום עם רשת במידות שמדדתי ,
הדבקתי לבד את המסגרת לחלון הקיים עם "ליש" דו צדדי , הכל 80 ש"ח לגודל של מטר מרובע בערך .
הדבקתי לבד את המסגרת לחלון הקיים עם "ליש" דו צדדי , הכל 80 ש"ח לגודל של מטר מרובע בערך .