התפנקתי בA210! עובד מעולה וכמה שאלות.

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Zilberlex פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אוקיי אז א' כל תודה לכל האנשים שהמליצו על המכשיר.

עכשיו המכשיר לא הגיע אפילו עם חוברת הפעלה אז יכול להיות שאשאל כאן שאלות טיפשיות טיפה אך אני מעדיף לרכז הכל פה מאשר לחפש תשובה לכל שאלה בגוגל(במיוחד שחלקן עשויות להיות מסובכות טיפה).

חשוב לציין לפני השאלות שלא עידכנתי קושחה, והטלוויזיה שלי היא LX9500, אני מעביר מידע בעזרת כונן קשיח נייד שמחובר ישירות לסטרימר, ואני לא מחובר לרשת ביתית. ניסיתי להתעסק עם המכשיר כמה שיכולתי ולעבור על כל התפריטים לפני ששאלתי את השאלות.
ועכשיו לשאלות:

- האם יש דרך לשנות את האופציות של הוידאו(בהירות, קונטרסט, סטורציה) בצורה שברית ולא במספרים שלמים(במקום +1 +2 +3 שיהיה +0.1...).

- האם יש אופציה לשנות את הcolorspace בצורה מהירה תוך כדי הוידאו ולא דרך תפריט ההגדרות המורחב, אני משחק בין האופציות הרבה(הטלוויזיה שלי מתמודדת מצויין עם 0-255 אבל התלת מימד עובד טוב יותר עם 16-235).

- כשאני צופה בתלת מימד אני בעצם קובע לטלוויזיה את הפורמאט(SBS או OU) אבל כמובן בשיטה הזאת הסטרימר לא יודע שהטלוויזיה במצב הזה ולהתעסק עם התפריטים זה בעייתי, הייתי בטוח שיש תמיכה של תלת מימד בסטרימר(אני דיי בטוח שראיתי את זה איפשהו) אז יש איזה דרך לעשות את כל המשחק עם התלת מימד עם הסטרימר יותר נורמאלי?

-הבנתי שיש דרכים להציג כתוביות בתלת מימד בלי להתעסק בקובץ, אחת מהן כללה על התעסקות עם הקודאק של FFDSHOW, אז זאת בעצם שאלה כפולה, יש דרך להתקין דברים בסטרימר?(כן אני יודע שהשאלה היא קלולס).

- ראיתי שלסטרימר אמורה להיות אופציה יותר יפה להציג את הסרטים במקום ברשימה מפגרת של קריאה מההארד דיסק, לא הצלחתי להגיע לתפריטים הפלאשיים האלה.

- אני לא מתכוון לחבר את הסטרימר לרשת חוטית ביתית, אבל יש לי מודם אלחוטי(מקונפג), זה אפשרי לחבר את הסטרימר לאינטרנט בצורה אלחוטית?

- כמו שאמרתי לא ביצעתי עדיין עדכון תוכנה, רציתי לדעת אם לאור הבעיות ושהצגתי ולאור הצרכים שלי, האם כדאי לי לעדכן?(עד כה הכל כמעט עובד מושלם).

תודה רבה רבה למי שטרח בכלל לקרוא את השאלות ועוד יותר למי שענה עליהן.

yanivst9
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

Zilberlex כתב: - ראיתי שלסטרימר אמורה להיות אופציה יותר יפה להציג את הסרטים במקום ברשימה מפגרת של קריאה מההארד דיסק, לא הצלחתי להגיע לתפריטים הפלאשיים האלה.
.
...
קודם כל תתחדש !

לצערי לא אוכל לענות לך על כל השאלות מכיוון שגם אני מתחיל ונמצא במצב דומה לשלך, בקשר לשאלה הנ"ל אז זה פשוט שאתה נכנס לרשימה לחץ על הכפתור האדום ואז המכשיר ישאל האם לבצע עידכון (חד פעמי כמובן) שבו הוא יסרוק את כל הסרטים שלך ויוריד מידע, תמונת רקע ועטיפה (תצטרך חיבור לאינטרנט כמובן) .

בכל פעם שתרצה לראות את הקיר לחץ על הכפתור האדום .

חוברת הדרכה תמצא כאן

www.bleknethost2.com/FTP/Streamers/Popc ... /A-210.pdf

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”