הפננינג מכירות בצריפין, 21-23 בספטמבר 2011. מבצעים חסרי תקדים על 72 רכבי Opel בלבד!

oferlaor כתב:סקר לא פורמלי, האם מעניין אתכם מבצעים מהסוג הזה באתר? כלומר, אם היה מבצע על משהו שלאו דווקא קשור לתחום האודיו והקולנוע ביתי?...

אני אישית דווקא תהיתי לפשר הדבר.oferlaor כתב:סקר לא פורמלי, האם מעניין אתכם מבצעים מהסוג הזה באתר? כלומר, אם היה מבצע על משהו שלאו דווקא קשור לתחום האודיו והקולנוע ביתי?...

כעובד צ׳מפיון לשעבר, אני יכול לומר לך שכמות התקלות ברכבי סקודה ופולקסווגן הם הרבה יותר גדולות וידוע כי רכבי הקבוצה הם הכי פחות אמינים מכל המותגים האירופאים האחרים, בלי קשר אופל היום נמצאת בידיים אחרות ולא בידיי umi ששחתו את הלקוחות שלהם בעלויות הטיפולים ובשירות הגרוע שנתו שזה כבר ביזיון בפני עצמו ולצערם אתה היית חלק מאותם לקוחות.kobbi כתב:בשנת 2001 קניתי אופל אסטרה 1600 אוטומטית.
מלבד זה שהרכב "אפור" ומשעמם נתקלתי בבעיות הבאות :
1. מדחס מזגן התקלקל 3 פעמים, בכל פעם 2500 ש"ח.
2. מפלג התקלקל - כל החלק העליון מעל מכסה המנוע - אינני זוכר עלות מדוייקת אבל כ 1600 ש"ח.
3. שסתום אוויר ומערכת היניקה - התקלקל פעמים, כ 700 ש"ח בכל פעם.
בקיצור התאכזבתי.
גם האסטרה החדשה מאכזבת מאד במבחני הדרך, מנוע טורבו אבל חלשלוש.
יש לאופל עוד הרבה מה ללמוד מפוקסווגן לדוגמא - היתה לנו גולף TDI במשך 7 שנים - אפס תקלות, צריכת דלק 1:16 בעיר לעומת 1:10 לערך באופל. מנוע הגולף מדהים.
כיום יש לנו סקודה אוקטביה 1.8TSI. אין עליה....
שמעתי הרבה מאד אמירות כאלה כולל כשמכרתי את האוטו, הרבה הסבירו לי כמה גרוע הגיר וכמה יקר לטפל ברכב הזה.opera כתב:כעובד צ׳מפיון לשעבר, אני יכול לומר לך שכמות התקלות ברכבי סקודה ופולקסווגן הם הרבה יותר גדולות וידוע כי רכבי הקבוצה הם הכי פחות אמינים מכל המותגים האירופאים האחרים, בלי קשר אופל היום נמצאת בידיים אחרות ולא בידיי umi ששחתו את הלקוחות שלהם בעלויות הטיפולים ובשירות הגרוע שנתו שזה כבר ביזיון בפני עצמו ולצערם אתה היית חלק מאותם לקוחות.kobbi כתב:בשנת 2001 קניתי אופל אסטרה 1600 אוטומטית.
מלבד זה שהרכב "אפור" ומשעמם נתקלתי בבעיות הבאות :
1. מדחס מזגן התקלקל 3 פעמים, בכל פעם 2500 ש"ח.
2. מפלג התקלקל - כל החלק העליון מעל מכסה המנוע - אינני זוכר עלות מדוייקת אבל כ 1600 ש"ח.
3. שסתום אוויר ומערכת היניקה - התקלקל פעמים, כ 700 ש"ח בכל פעם.
בקיצור התאכזבתי.
גם האסטרה החדשה מאכזבת מאד במבחני הדרך, מנוע טורבו אבל חלשלוש.
יש לאופל עוד הרבה מה ללמוד מפוקסווגן לדוגמא - היתה לנו גולף TDI במשך 7 שנים - אפס תקלות, צריכת דלק 1:16 בעיר לעומת 1:10 לערך באופל. מנוע הגולף מדהים.
כיום יש לנו סקודה אוקטביה 1.8TSI. אין עליה.......