המוצר, שאינו זול במיוחד (99 דולר) אמור לשבת ליד המערכת, ובעזרת משדר Blaster מסוגל להעביר פקודות לכל המערכת.האייפון, האייפד, או כל מכשיר אנדרויד יכול לשלוט בו דרך רשת ה-WIFI הביתית כאשר את התכנות מבצעים על גבי המכשירים השונים. באייפד יש גם תפריטים חכמים שמזהים מה זמין לצפיה באיזור שלכם (ארה"ב בלבד) ומאפשר העברה זריזה לתכנים הללו. הממשק הוא כמובן ממשק מגע. הכיוון של החברה הוא כמובן לנסות ולהשתלט על אחד משטחי הנדל"ן החשובים בעולם החדש של הטלויזיה: "המסך השני" זה שאנחנו מולו כאשר ...
עוד חזון למועד
אני חקרתי קצת את הנושא ולפני שבוע הבאתי מרה"ב את היחידה הנ"ל (כולל מיסים 85$)
המדובר ביח' שלומדת את הקודים ואז מתקשרת עם ה IPHONE ומשדרת למכשירים(bluetooth)
רק מה אין לה את הגמישות של שלט חכם מהמוצרים הסבירים (לוג'טק PRONTO)
והחסרון הכי גדול אין לה תכנות של אופי הכפתור שנלמד לדוגמא מספר ה IR REPEATS
אשמח לדעת היכן ניתן להשיג בארץ.
היתרון הגדול של המכשיר זה שהוא לומד IR ואז אח"כ אתה יכול לתקשר איתו באמצעות WIFI מה שאומר שאתה יכול לשלוט על הטלויזיה ממרחק של 50 מטר בלי להצטרך לחפש עיינית כזו או אחרת.
האם קיים בשוק משהו מקביל שמהווה תחרות? אולי יותר זמין בשלב הזה?
פיליפס עשתה בשכל שנטשה את המוצר
כיום רוב המסכים ,רסיברים נותנים אפליקצית שליטה יחודית שלהם לאייפון
לטווח הקצר אולי לוג'יטק תמכור מס' יחידות אבל אני צופה שבעוד שנתיים כבר לא יהיה צורך
בשימוש של לוג'יטק עכב ריבוי אפליקציות שליטה לאייפון /אנדרואיד שיוצאות לשוק כל הזמן
להשקיע כסף וזמן בפיתוח לתקופת חיים קצרה של מוצר נראה לי קצת יקר, פיליפס כניראה צפתה את הנולד והחליטה לרדת מהמוצר
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
shay1 כתב:פיליפס עשתה בשכל שנטשה את המוצר
לטווח הקצר אולי לוג'יטק תמכור מס' יחידות אבל אני צופה שבעוד שנתיים כבר לא יהיה צורך
בשימוש של לוג'יטק עכב ריבוי אפליקציות שליטה לאייפון /אנדרואיד שיוצאות לשוק כל הזמן
להשקיע כסף וזמן בפיתוח לתקופת חיים קצרה של מוצר נראה לי קצת יקר, פיליפס כניראה צפתה את הנולד והחליטה לרדת מהמוצר
...
אפליקציה זה נחמד אבל נניח יש לך 5 מכשירים אתה תעשה שימוש ב 5 אפליקציות על ה IPAD .
אפליקציה אחת של לוגיטק מאפשרת לך להשתמש ב IPAD ,כבשלט חכם וזה כל היופי.
יש לי היום שלט חכם ב IPAD ואני שולט על כל הציוד דרכו. יש לי גם אפליקציה של הפרוססור על ה IPAD זה נחמד, ללא ספק, אבל כל רגע צריך להכנס ולצאת מהאפליקציה הזו . מה הייתי עושה אילו היו לי 5 -6 אפליקציות? במקום לראות סרט הייתי עסוק בלהכנס ולצאת מהאפליקציות?
...
אפליקציה זה נחמד אבל נניח יש לך 5 מכשירים אתה תעשה שימוש ב 5 אפליקציות על ה IPAD .
יש לי היום שלט חכם ב IPAD ואני שולט על כל הציוד דרכו. יש לי גם אפליקציה של הפרוססור על ה IPAD זה נחמד, ללא ספק, אבל כל רגע צריך להכנס ולצאת מהאפליקציה הזו . מה הייתי עושה אילו היו לי 5 -6 אפליקציות? במקום לראות סרט הייתי עסוק בלהכנס ולצאת מהאפליקציות?
אני לא מוצא סרבול גדול שימוש במס אפליקציות באייפון או באנדרואיד של סמסונג זה די קל
למרות שישנה כבר אפליקציה מאוד דומה כמו של הלוג'יטק שדרכה ניתן לברור איזה מכשיר רוצים שישלט באותו רגע
אני זוכר שבשיטוטים שלי באינטרנט נתקלתי בדבר הזה אני מקווה לזכור איפה זה היה ואביא קישור
אפליקציה ששולטת על הכל זה הפתרון הנכון לדעתי.
...
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
...
אני לא מוצא סרבול גדול שימוש במס אפליקציות באייפון או באנדרואיד של סמסונג זה די קל
למרות שישנה כבר אפליקציה מאוד דומה כמו של הלוג'יטק שדרכה ניתן לברור איזה מכשיר רוצים שישלט באותו רגע
אני זוכר שבשיטוטים שלי באינטרנט נתקלתי בדבר הזה אני מקווה לזכור איפה זה היה ואביא קישור
אפליקציה ששולטת על הכל זה הפתרון הנכון לדעתי.
...
...
יש לי את אפליקציה כזו שעובדת בעזרת מתאם ir שמתחבר ל ipad
האם יש ל-Logitech או לחברה אחרת מוצר שעובד על אותו קונספט (מוצר, שאמור לשבת ליד המערכת, ובעזרת משדר Blaster מסוגל להעביר פקודות לכל המערכת.),
רק שבמקום מכשיר אייפון , יהיה שלט ייעודי שיכול לשלוט בו דרך רשת ה-WIFI הביתית.
שכן זה יכול להיות פתרון טוב למי שהמערכת וכל המכשירים הנילווים כגון מגבר וסטרימר מרוחקים מהטלביזיה.
אני בטוח שבקרוב מאוד חנויות שמתעסקות בנושא ייצאו עם מכשירים סיניים יעודיים שיעבדו עם harmony link. סה"כ זה הרבה יותר זול משלטי הטאצ' המתוחכמים של לוג'יטק היום (300-400$) ואפשר לעשות עם זה הרבה יותר.
טוב, אחרי שיצא לי לחוות קצת את המכשיר החדש, החלטתי לבוא ולספר על ה-HARMONY LINK. כבר שנים שאני משתמש בשלט של לוג'יטק ואני מאוד אוהב אותו, והרבה מאוד זמן חיכיתי שייצא איזשהו מכשיר שייאפשר לי שליטה מהאייפון.
הלינק הוא ייצור קטן יחסית, שלא ממש מפריע לעין. בקושי שמים לב אליו ובכלל הייתי שוכח מקיומו אלמלא הוא היה זקוק לחיבור תמידי לחשמל. ההגדרות של המכשיר דומות מאוד לאלו של שלטי ההרמוני של לוג'יטק והתהליך הרגיש הרבה יותר מהיר וחלק מאשר הייתי רגיל אליו בעבר. אני לא יודע אם יש לייחס את זה לשיפור וייעול תהליך הזנת המכשירים והפעולות אל תוך המכשיר, או בגלל שאני כבר מאוד מנוסה עם ההרמוני הישן שלי.
מה שכן עיצבן אותי היה שמשום מה, החליטו בלוגי'טק להשתמש בטכנולוגיה של מיקרוסופט, ה-SILVERLIGHT, במקום באפליקציה הישנה של השלטים שלהם. למה? בגלל שלמרות התקנת הגרסא האחרונה של הסילברלייט על המק שלי, לא ניתן לתפעל את האפליקציה על הכרום, שהוא דפדפן ברירת המחדל שלי, או על הפיירפוקס. למזלי, היא עובדת טוב מאוד על הספארי.
ברגע שהכל מוגדר, וכל התהליך לא ערך יותר מ10 דקות, האפליקציה על האייפון עובדת ממש חלק. אצלי יש בעיה של ריבוי רשתות בבית, אז יוצא שהאייפון המתחכם עובר בין רשתות כדי לשפר קליטה, ואז יוצא שהלינק עם הלינק אובד, אבל כשהוא עובד, אני מרגיש את המיידיות של הפעולה עם כל לחיצה על האייפון.
כמו גם השלטים האחרים של לוג'יטק, גם כאן יש אפשרות להפעלת מספר מכשירים בלחיצה אחת.
בסך הכל, התרשמתי לטובה מהמכשיר והבעיה היחידה שצצה הייתה כשהלינק עצמו מתנתק מהרשת האלחוטית, יש להפעיל את האפליקציה ולהגדיר מחדש את הרשת האלחוטית, כלומר, ברגע שהוא מתנתק, הוא משום מה שוכח את הרשת, אבל זה קרה רק פעם אחת ושוב, אצלי מקור הרשת אליו הלינק מתחבר די רחוק והקליטה חלשה - חשבתי שיהיו המון התנתקויות ודווקא התבדיתי.
ronen82, תודה על שיתוף הרשמים.
חבל שאם כבר יש לי פרופיל ב- Harmony, ה- Link לא יודע לקחת אותו ולהמיר אותו לבד לאפליקציה החדשה, זה היה חוסך את כל תהליך ההגדרה מחדש שלפעמים יכול להיות שעות אם יש הרבה ציוד וכזה שגם זקוק ללמידת קודי IR.