עזרה בבחירת אוזניות.תקציב:150-180 דולר
שלום,אני מחפש אוזניות בתקציב של בערך 150-180 דולר מארצות הברית. חבר אמור להביא לקנות אותם שם ולהביא לי לארץ..
שומע בעיקר פאנק רוק,פאנק, רוק כבד והבי מטל של פעם.להקות כמו רד הוט צילי פפרז black sabbath איירון מיידן sum41 ודברים בסגנון (למרות שגם רוב סוגי המוזיקה האחרים אני גם שומע).
המקור שלי כשאני לא בבית(נסיעות באוטובוסים והליכה ברחוב) הוא סמסונג גלקסי S וכשאני יהיה בבית אז האוזניות יחוברו למחשב...
עדיין לא ממש יודע איזה סוג לבחור(INEAR או ONEAR).
כמו כן אני אשמח להמלצה לחנות מומלצת שעושה משלוחים לניו יורק..
תודה רבה מראש..
שומע בעיקר פאנק רוק,פאנק, רוק כבד והבי מטל של פעם.להקות כמו רד הוט צילי פפרז black sabbath איירון מיידן sum41 ודברים בסגנון (למרות שגם רוב סוגי המוזיקה האחרים אני גם שומע).
המקור שלי כשאני לא בבית(נסיעות באוטובוסים והליכה ברחוב) הוא סמסונג גלקסי S וכשאני יהיה בבית אז האוזניות יחוברו למחשב...
עדיין לא ממש יודע איזה סוג לבחור(INEAR או ONEAR).
כמו כן אני אשמח להמלצה לחנות מומלצת שעושה משלוחים לניו יורק..
תודה רבה מראש..
כל החנויות בארה"ב עושות משלוחים לNY, אאל"ט BHP וJ&R נותנות להאזין במקום לחלק מהדגמים.
תחליט אם אתה צריך את האוזניות יותר לנסיעות או לבית, הגלאקסי לא יתמודד היטב עם אוזניות קשת, אפילו הנצילות שבהן (מניסיון, יש לי אחד). או שתקנה על הדרך נגן ייעודי למוזיקה עם הגברה םנימית נורמלית.
תחליט אם אתה צריך את האוזניות יותר לנסיעות או לבית, הגלאקסי לא יתמודד היטב עם אוזניות קשת, אפילו הנצילות שבהן (מניסיון, יש לי אחד). או שתקנה על הדרך נגן ייעודי למוזיקה עם הגברה םנימית נורמלית.
אני לא אהיה בארצות הברית,חבר יביא לי משם, לאוזניות אני אאזין בארץ.
למה אתה מתככון שהגלקסי לא יתמודד היטב עם אוזניות קשת? זה לא נכון להגיד שאם המכשיר קורא את כל הפורמטים אז כל הנגנים באותה רמה?ואיכות תלויה באוזניות ובאיכות הקובץ? דרך אגב,יש לי גם אייפוד האם המקרה יהיה אותו דבר גם באייפוד? או שלו יש נצילות יותר גבוהה?
ובלי קשר לשאר מה אתה מציע לעשות?
למה אתה מתככון שהגלקסי לא יתמודד היטב עם אוזניות קשת? זה לא נכון להגיד שאם המכשיר קורא את כל הפורמטים אז כל הנגנים באותה רמה?ואיכות תלויה באוזניות ובאיכות הקובץ? דרך אגב,יש לי גם אייפוד האם המקרה יהיה אותו דבר גם באייפוד? או שלו יש נצילות יותר גבוהה?
ובלי קשר לשאר מה אתה מציע לעשות?
לא מדויק להגיד את זה. תלוי איזה אוזניות. אוזניות קשת ניידות לרוב מותאמות למכשירים ניידים. נכון שלגלקסי אין מגבר מטורף אבל הוא בסדר.Ilyan כתב:כל החנויות בארה"ב עושות משלוחים לNY, אאל"ט BHP וJ&R נותנות להאזין במקום לחלק מהדגמים.
תחליט אם אתה צריך את האוזניות יותר לנסיעות או לבית, הגלאקסי לא יתמודד היטב עם אוזניות קשת, אפילו הנצילות שבהן (מניסיון, יש לי אחד). או שתקנה על הדרך נגן ייעודי למוזיקה עם הגברה םנימית נורמלית....
איתמר באיזה אוזניות אתה שומע כרגע?
כרגע אני שומע באוזניות המקוריות של גלקסי(הIE) ואם אני שומע באייפוד אז המקוריות של האייפוד...
באיזה מכשיר עדיף לשמוע? כרגע אני עם הגלקסי כי הוא קורא FLAC.
הייתה תקופה קצרה ששמעתי עם SEN HD 280 PRO ואז הם נהרסו...( שמעתי איתם רק בבית)
באיזה מכשיר עדיף לשמוע? כרגע אני עם הגלקסי כי הוא קורא FLAC.
הייתה תקופה קצרה ששמעתי עם SEN HD 280 PRO ואז הם נהרסו...( שמעתי איתם רק בבית)
TMJ, הESW9 שלי הן נצילות כמו כל אוזניות קשת ניידות אחרות, למרות שהן מגיעות לעוצמה יפה מהגלאקסי זה לא פעם מקרה של hit or miss ועם הקלטות ישנות כמו של חלק מהלהקות שצויינו (black sabbath למשל) שהן יחסית שקטות יותר, זה יהיה חלש מדי לנסיעות בתח"צ וכאלה לטעמי. כמובן זה תלוי גם כמה חזק אוהבים לשמוע ובמידת האטימה של האוזניות... אבל IEM זה הימור הרבה יותר בטוח במקרה הזה ךדעתי.
Itamar247, דיברתי על יכולת הההגברה נטו. מכיוון שמקור השמע שלך בשני המקרים לא ברמה גבוהה (אני מניח שאין לך כרטיס קול רציני יותר מOB במחשב אחרת היית מציין) הייתי אולי שוקל להגדיל מעט את התקציב וחלק את הרכישה. אוזניות קשת full-size עד 100$+זוג IEM נחמד ב50-100$. לדוגמא Creative CAL!/Sony ZX700+ShureSE215. שניהן צריכות להיות טובות מאוד עם המוזיקה שלך, סקירות טובות עליהן אתה יכול למצוא בinnerfidelity.com
Itamar247, דיברתי על יכולת הההגברה נטו. מכיוון שמקור השמע שלך בשני המקרים לא ברמה גבוהה (אני מניח שאין לך כרטיס קול רציני יותר מOB במחשב אחרת היית מציין) הייתי אולי שוקל להגדיל מעט את התקציב וחלק את הרכישה. אוזניות קשת full-size עד 100$+זוג IEM נחמד ב50-100$. לדוגמא Creative CAL!/Sony ZX700+ShureSE215. שניהן צריכות להיות טובות מאוד עם המוזיקה שלך, סקירות טובות עליהן אתה יכול למצוא בinnerfidelity.com
זה לא כזה קריטי אם אני אשמע קצת חלש את black sabbath..בכל מקרה כשאני בבית רוב הזמן אני אשמע מוזיקה עם הרמקולים ולא עם האוזניות..
לא כל כך נראה לי הרעיון של להשקיע בשני זוגות.. התקציב נמוך ולא יאפשר איכות גבוהה.. אז נראה לי אני אלך על INEAR..
לא כל כך נראה לי הרעיון של להשקיע בשני זוגות.. התקציב נמוך ולא יאפשר איכות גבוהה.. אז נראה לי אני אלך על INEAR..
Ilyan, תשים את המפרטים הטכניים בצד. כל מקרה לגופו. סתם דוגמא, יש לי akg k412 ישנות שהרבה יותר נצילות מה215. הdesire s שלי לא מוציא מה215 כלום מהאיכות שלהן. לעומת זאת דווקא עם הakg שהן אוזניות קשת הן נשמעות הרבה יותר חזק. ה215 אם מדברים מבחינת ווליום לדעתי לא מתאימות למכשירים סלולריים כי לרובם מגבר חלש והן לא נשמעות טוב כי זה גם סגנון הסאונד של האוזניות, מעט כהה - הן צריכות מקור בהיר וחזק כמו הסנסה קליפ למשל. זה מאוד מאוד תלוי באוזניות עצמן והנתונים הטכניים לא תמיד אומרים הכל. לפני כל העניין אם הסאונד צריך להחליט איזה סוג אוזניות רוצים, inear קשת וכו'.
אם inear, קצת מעל התקציב שלך וזה שווה את זה:
http://www.amazon.com/WESTONE-TRUE-DUAL ... 320&sr=8-1
בעוד 10 דולר בערך (208) תוכל לקנות את הדגם עם הכבל הנתיק.
אם inear, קצת מעל התקציב שלך וזה שווה את זה:
http://www.amazon.com/WESTONE-TRUE-DUAL ... 320&sr=8-1
בעוד 10 דולר בערך (208) תוכל לקנות את הדגם עם הכבל הנתיק.
את הwestone? לא אין איפה לשמוע אותם. האמת שבטווח המחירים הזה אין יותר מידי דגמים של אוזניות קשת ניידות.
ממליץ לך להסתכל ולקרוא קצת פה:
http://www.head-fi.org/t/433318/shootou ... ded-9-4-11
ממליץ לך להסתכל ולקרוא קצת פה:
http://www.head-fi.org/t/433318/shootou ... ded-9-4-11
אם אתה תעשה בהן שימוש נייד לדעתי תוריד את האופציה של אוזניות קשת שלא ניידות כי זה פשוט לא נוח וגדול מידי. מה שמשאיר אותך או עם onear שהן בעצם קשת ניידות או עם inear. קודם תחליט איזה סוג אתה רוצה, אחרי זה לפי התקציב נראה איזה דגמים. בקישור ששמתי כולן קשת ניידות.
inear הרבה יותר ניידות, יש דגמים שהאטימה מעולה ומנתקים אותך לגמרי כך שתשמע רק את המוזיקה, לרוב יותר יקרות ביחס לסאונד שהן נותנות (לדוגמא akg k450 ישמעו יותר טוב מshure se215 כאשר שתיהן באותו מחיר). בימים אלו אם אנשים שמעדיפים onear זה לרוב בגלל כמה סיבות: או שהם לא מסתדרים עם inear וזה פחות נוח להם או שזה בגלל הסטייל או שזה בגלל המחיר כמו שאמרתי.
אם ככה אז אין עדיין תשובה ברורה...
אני מבקש המלצה על הדגמים הטובים שכן אפשר לשמוע בארץ (משני הסוגים)אני אלך להאזין לאוזניות ואני אגיד איזה אוזניות הכי אהבתי(משני הסוגים) ועל פי מה שאהבתי אני מקווה שתוכל להמליץ לי על דגם דומה או אם מה שאהבתי טוב אז נסגור עניין.
אני מבקש המלצה על הדגמים הטובים שכן אפשר לשמוע בארץ (משני הסוגים)אני אלך להאזין לאוזניות ואני אגיד איזה אוזניות הכי אהבתי(משני הסוגים) ועל פי מה שאהבתי אני מקווה שתוכל להמליץ לי על דגם דומה או אם מה שאהבתי טוב אז נסגור עניין.
אין תשובה ברורה ולדעתי גם לא תהיה. הכל עניין של העדפה אישית.itamar247 כתב:אם ככה אז אין עדיין תשובה ברורה...
אני מבקש המלצה על הדגמים הטובים שכן אפשר לשמוע בארץ (משני הסוגים)אני אלך להאזין לאוזניות ואני אגיד איזה אוזניות הכי אהבתי(משני הסוגים) ועל פי מה שאהבתי אני מקווה שתוכל להמליץ לי על דגם דומה או אם מה שאהבתי טוב אז נסגור עניין....
נראה לי שלאבי יפה יש את הICANS בתצוגה אני ממש אוהב אותן הן קצת מתחת לתקציב אבל הן מביאות צליל מעולה חם הקפי ובמה קרובה והן ממש נוחות יש לי אותן כבר המון שנים (כרגע השאלתי אותן לחבר לפני קניה של אותו סוג חדש כי שלי דיי מתפרקות, אל דאגה זה רק בגלל שהן עברו איתי את כל השנים של הצבא והמון שטח והן עדיין עובדות נהדר) אם אתה באמת רוצה ולא יהיה שם בכיף תוכל לבוא ולשמוע (רק תודיע לפני שאני יחזיר אותן מהחבר חחח)