או שאני לא רואה, או ששני הקבצים אותו דבר...
יכול להיות בגלל שזה אותו שם, המערכת עדכנה את הצילום...
בגדול, השרטוט נכון, אך בשביל להמנע מהתחשמלות עדיף לתת לאיש מקצוע לבצע את החיווט.
תקח בחשבון ששקע לצרכן אחד בנוי ממודול גוויס 3 שמיועד לצרכן אחד + מקום ריק.
לשני צרכנים אתה צריך מודול גוויס 4 (אלא אם כן כבר יש לך אחד כזה)...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT
חבר'ה אם כל הכבוד לעזרה שאנו אמורים לתת פה אחד לשני, אני חייב להרים דגל אדום!
כל שינוי תיקון וכד' בחשמל צריך להיות ע"י אדם שהוסמך לכך ולא בעזרת עצות באינטרנט.
אם יקרה לאדם משהו ויתחשמל בגלל עצה שגויה, או שלא הבין נכון, אתם רוצים את זה על המצפון שלכם?
הייתם נותנים לילד שלכם לקבל עצות מאנשים באינטרנט שהידע שלהם לא ברור ועל סמך זה לבצע תיקונים בחשמל?
אפילו שמדובר פה בדברים פשוטים זה עדיין לא אומר שצריך לענות תשובה אחרת לisroz היקר מלבד: פנה לחשמלאי מוסמך!
yoav4x4 כתב:חבר'ה אם כל הכבוד לעזרה שאנו אמורים לתת פה אחד לשני, אני חייב להרים דגל אדום!
כל שינוי תיקון וכד' בחשמל צריך להיות ע"י אדם שהוסמך לכך ולא בעזרת עצות באינטרנט.
אם יקרה לאדם משהו ויתחשמל בגלל עצה שגויה, או שלא הבין נכון, אתם רוצים את זה על המצפון שלכם?
הייתם נותנים לילד שלכם לקבל עצות מאנשים באינטרנט שהידע שלהם לא ברור ועל סמך זה לבצע תיקונים בחשמל?
אפילו שמדובר פה בדברים פשוטים זה עדיין לא אומר שצריך לענות תשובה אחרת לisroz היקר מלבד: פנה לחשמלאי מוסמך!
...
אלא אם כן מי שמיעץ לגבי החיבור הוא אדם בעל תעודת חשמלאי...
פותח השרשור יכול לעשות עם המידע מה שבא לו.
אין חוק האוסר על אדם לבצע שינוים בתוך ביתו, בשביל זה נועדו מפצלי חשמל שונים בעל תקן.
אם אותו אדם מבצע את הפיצול של השקע על פי "חז"כ - חובת זהירות כללית" לא יקרה שום דבר.
כמובן שעדיף שהחיבור יתבצע על ידי בעל מקצוע, אך זה שוק חופשי, בתוך בית אב הבעל הבית הוא המחליט.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT
וחוקי המדינה כן חלים בפורומים. הן חלים בכל המדינה וכלול את האינטרנט.
תבין שצריך לדעת איפה עובר הגבול בין עזרה וייעוץ לצורך העשרת ידע לבין יעוץ לצורך ביצוע פעולה שעלולה לגרום לאדם להיפגע גם אם לפי דעתך זה הכי פשוט שבעולם, אבל יכול להיות שהבנאדם בצד השני זה ילד בן 6 שלא הבין טוב מה שכתבת ויקרה לו משהו.
לא בדיוק. אני לא הכי בקיא אבל יש חוקים שלא חלים על הרשת.
וראה העובדה שחלקנו אנונימים...מזה נובע המון.
הגבול הדק הוא בהחלט חשוב אולם היועץ או אנחנו הם אלה שצריכים למתוח אותו וכל אחד בגבולותיו.
ואם ייעצתי לאדם כלשהוא משהוא במיחשוב והוא הרס את העסק ואבד כמה אלפי שקלים ? אתר אומר שהוא יכול לתבוע אותי ?
שיקול הדעת הסופי הוא של מבקש הייעוץ, אם זה ילד בן שש אז הוריו, עד גיל 18 ההורים אחראים בכל מרחב אמיתי או לא.
תבין יש לי בעייה בסיסית עם הגבלת מידע ברשת, אני דוגל בחופשיות וניטארליות הרשת שעדיף שתהיה גם אם זה אומר שחלק מהדברים לא טוב שיהיו אבל זה בהחלט עדיף על רשת מסוננת שהאמיתות שלה מאבדת והיא כבר גוף מצונזר לכל דבר.