Logitech Harmony IR Extender System
כל הציוד נמצא בתוך שידה, מרחק גג של 15 ס" מהדלת הקידמית, השאלה עם הבלסטרס יצליחו להפעיל את המגבר, סטרימר ויס שיושבים שם, ז"א יש להם מספיק זוית להגיע לכל עיניות ה IR של המכשירים?Rino כתב:זהו סט שמגיע גם עם ה 900
ממש מעולה,
אם אתה שם את הראשי בקו ישיר לפני הציודים שלך , אין לך צורך בשאר,...
כרגע יש לי מערכת עם 5-6 בלסטרים קטנים שמצמידים ממש לעינית IR של כל חלק, הבעייה שהרפיטר 'מופרע' ע"י קרינה מהטלויזיה (סמסונג 450B) ולכן כל העסק מגמגם.
הסט שבלינק כולל 2 עייניות ולך יש יותר מכשירים כך שצריך לחשב כמה עולה סט עם הכמות שאתה צריך ומהן עלויות המשלוח.
אני רכשתי מערכת IR סטנדרטית כולל 6 עייניות בכ- 400 ש"ח והיא עושה את העבודה מעולה מול ההרמוני 1100.
אני מניח שזה משהו כמו מה שיש אצלך לכן לט מובן לי מדוע זה מגמגם, אולי לא מיקמת את העייניות במקום נכון על המכשירים?
אני רכשתי מערכת IR סטנדרטית כולל 6 עייניות בכ- 400 ש"ח והיא עושה את העבודה מעולה מול ההרמוני 1100.
אני מניח שזה משהו כמו מה שיש אצלך לכן לט מובן לי מדוע זה מגמגם, אולי לא מיקמת את העייניות במקום נכון על המכשירים?
נכון שיש רק שתי עיניות אבל הם טוענים שכל עינית יכולה להפעיל כמה מכשירים, בניגוד למה שיש לי היום אין דרישה להצמיד את העינית לעינית IR של כל מכשיר, השאלה אם זה באמת עובד.הסט שבלינק כולל 2 עייניות ולך יש יותר מכשירים כך שצריך לחשב כמה עולה סט עם הכמות שאתה צריך ומהן עלויות המשלוח....
מיקום העייניות טוב, הבעייה זה שיש קרינה כל הזמן שמפעילה את המערכת, רואים שהלד כל הזמן מהבהב, עד כמה שהצלחתי להבין זה בגלל קרינה מהטלויזיה, לא הצלחתי למצוא לזה פתרון גם אחרי לא מעט התעסקות ועבודה מול התמיכה של החברה. (http://www.hot-link.com/)אני רכשתי מערכת IR סטנדרטית כולל 6 עייניות בכ- 400 ש"ח והיא עושה את העבודה מעולה מול ההרמוני 1100.
אני מניח שזה משהו כמו מה שיש אצלך לכן לט מובן לי מדוע זה מגמגם, אולי לא מיקמת את העייניות במקום נכון על המכשירים?...