לקח לי זמן לעכל את מה שכתבתה _falou_
בהתחלה אפילו התעצבנתי

כי מה בסך הכל אני רוצה ? לשמוע מוסיקה ממקור איכותי .
לא ידעתי על המורכבות שבעיניין עד אחרי שקראתי את התגובה שלך ואחרי שהתייעצתי
עם אנשים שיש להם ניסיון בתחום .
ואחרי כל מה שספגתי בימים האחרונים הבנתי שלמרות שאני שואב הנאה משמיעת מוסיקה אין
לי באמת מושג איזה השפעה יש לאלקטרוניקה ולאקוסטיקה על הסאונד ,אני לא באמת מבין מהם איכויות של מגבר טוב כי אין לי ניסיון בתחום ובגלל זה כנראה שהמערכת הזאת תהיה השכר לימוד שלי להבנת הנושא , דרך אגב שכחתי לציין שאף פעם לא הייתה לי מערכת , זאת תהיה המערכת הראשונה שלי
לכן מכיוון שזאת תהיה המערכת הראשונה ולא האחרונה אז כדי למזער נזקים אני חושב שכדאי לי לוותר על קניית ציוד חדש ולקנות ציוד מיד שניה. משהו שבמידה ואחרי תקופה יתחיל לשעמם אותי יהיה אפשר לגלגל אותו הלאה בלי שיכאב יותר מידי בכיס .
הבנתי שלרוב היבואנים יש ציוד כזה שאפשר לשמוע ולהתרשם ממנו .
עוד דבר ששכחתי לציין הוא שכל המוסיקה שלי נמצאת במחשב סלוני עם כרטיס קול ON-BOARD
לכן בנוסף למגבר ורמקולים אני כנראה יצטרך גם DAC .
_falou_ בנוגע לעצה שלך לגבי בדיקת הציוד אצלי בבית ונושא האקוסטיקה אצלי בסלון ,
אז ככה ,הסלון שלי בגודל של 25 מ"מ ,יש לי מרפסת עם חלונות בצד ימין וחלל לכיוון החדרים בצד שמאל ,
אין לי שטיחים ולא וילונות , לפי מה שאמרו לי יהיה לי קשה מאוד להשיג תוצאה טובה עם תנאים כאלה .
לכן אני חושש שאפילו אם אני יביא אלי הביתה משהו שישמע טוב בחנות אצלי בבית יהיה קשה להשיג את אותה התוצאה . אני כנראה יצטרך לקחת סיכון ולסמוך על איך שזה נשמע בחנות בתנאים אידיאלים ולאט לאט להוסיף פריטים לסלון שלי כדי לאזן את הסאונד , גם ככה חשבתי לקנות שטיח ווילונות . אבל קודם כל מערכת .
הייתי שמח לשמוע המלצות על ציוד מתצוגה או יד שניה הכולל מגבר , רמקולים וDAC שניכנס לתקציב שלי (10000). תודה לכל העוזרים .