שני המסכים מדהימים - בפלאסמה ראיתי קצת קםיצות פריימים בזמן תנועה של גופים - לכן נוטה לכיוון הלד
אך בכל זאת בפלסמה מרוויחים תלת מימד ועוד 5 אינץ'..
אשמח לשמוע דיעות..
לגבי המחיר - שניהם אותו הדבר..
מה - אתם - הייתם - עושים ?
מקום הצפייה הוא סלון ללא ויטרינה שמשתקפת במסך.. התמונה היא כצפוי הרבה יותר בוהקת בלד, חוץ מבהיקות הצבעים שניתנן לכייל בשני המסכים לרמה רצויה של ניגודיות (אין לי כוונות לראות במצב דינמיק מנקר עיניים שהלד יותר אגרסיבי מהפלאסמה מן הסתם), עומק שחור הוא מספק גם בפלסמה . הדבר היחידי אולי שהפריע לי בפלאסמה זה הפריימים של גופים נעים שלא רצו חלק. גם נציג הנחמד של סמסונג אמר שהדבר אינו נובע מהגדרות כיול..האם ניתן להגיד באופן כללי שללד יש תמונה חלקה יותר כעיקרון טכנולוגי או שזה מאפיין ספציפי לפלסמה של סמסונג? אין לי עניין מיוחד התלת מימד אך כששני המסכים מגיעים באותו מחיר זהו פיצ'ר נחמד (גם מקבלים 2 זוגות משקפיים ואיזה סרט 3d במתנה) פלוס נוסף זה שהפלאסמה היא בגודל 51 עו)מת לד שהוא 46"
eliroz כתב:שני המסכים מדהימים - בפלאסמה ראיתי קצת קםיצות פריימים בזמן תנועה של גופים - לכן נוטה לכיוון הלד
אך בכל זאת בפלסמה מרוויחים תלת מימד ועוד 5 אינץ'..
אשמח לשמוע דיעות..
לגבי המחיר - שניהם אותו הדבר..
מה - אתם - הייתם - עושים ?
...
eliroz
לא הבנתי מה שכתבת בקשר לפלזמה .....(בפלאסמה ראיתי קצת קםיצות פריימים בזמן תנועה של גופים )
במידה והוא התכוון לקפיצות הכוונה לתנןעה לא חלקה על המסך בזמן תנועה .
לא נראה לי סביר בכלל . מסך הפלזמה מתמודד הכי טוב בתנועה מהירה על המסך להבדיל ממסכים אחרים .