מי אחראי לSMS SPAM בפלפון? :@

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
FIRE_WIRE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3877
נתן תודות: 420 פעמים
קיבל תודות: 140 פעמים

שליחה #1 

אחרי שביקשתי ווידאתי שחסמו לי כל ספק תוכן חיצוני בסלקום, קיבלתי הבוקר SMS SPAM יחיד אחרי 4 חודשים של שקט.
המקור היה ממספר 3111 פרסומת לוול סטריט -לימודי אנגלית , והיה ניתן להשיב SMS חזרה(כמובן שלא השבתי) כדי לקבל הנחה בוול סטריט. התקשרתי לסלקום ואמרו לי שמבחינתם הכל בסדר ואכן יש לי חסימה לספקי תוכן חיצוניים אבל לגבי המספר 3111 אני אמור לדבר עם ספק התוכן הזה ישירות (גם נתנו לי שם הספק טלקם או משו דומה..). טענתי שזה לא בעיה שלי אלא של סלקום, במיוחד שגם לא נירשמתי בשום מקום לספק כזה. תכלס הודעתי שאני לא מתכונן לדבר\לשלם אגורה לSMS הספאם הזה וגם לאחרים אם יגיעו :@
תכלס- סלקום אחראים לחסימת תוכן כזה?
מי אמור לשלם על SMS ים כאלה?
And the meek shall inherit the earth
...

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #2 

גם לי היה משהו דומה עם איזה ספק תוכן. קיבלתי במהלך החודש שעבר 4 הודעות sms, בהם בוצע רישום עם מספר מאוד דומה לשלי, זאת אומרת 10 ספרות ראשונות, ואחרי זה עוד סיפרה או שתיים, והמערכות כמובן מזהות רק 10 ספרות הראשונות. בסופו של דברי חייבו אותי ב-50 ש"ח על ה-smsים האלה. התקשרתי לספק תוכן, אמרו שיחסמו את המספר שלי לקבלת שירותים מהם, ואחרי זה, כשנסגרה החשבונית, ועדיין ראיתי את החיוב, פניתי לאורנג'. כאן כבר זיכו אותי מיד בלי ויכוחים. עכשיו הגיע חשבון החדש, ובו זיכוי בדיוק כמו שסוכם.

לא נראה לי שיש לך מה להתעצבן, פשוט תתקשר לסלקום ותבקש זיכוי. לא נראה לי שתהיה בעיה לקבל אותו. לגבי סלקום ספציפית - אני גם מנוי עסקי בסלקום, ופעם כשביקשתי לחסום את הקוים שלי (של כל החברה, 15 קוים) אמרו לי שהם לא יכולים לחסום הכל, אלא רק חלק מהדברים.

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”