האם שווה להאריך אחריות למסך
ממש דילמת האסיר
מצד אחד עם הארכת אחריות היתה זולה היתי אומר לעצמי כנראה אינם חוששים שיתקלקל אבל במקרה הזה 1000 שח זה לא מעט ולכן כנראה שיש חשש שתזדקק לאחריות.
מצד שני אחריות זה בעצם ביטוח וביטוח משמעו שמרוויחים מזה שרוב האנשים משלמים ובפועל לא נזקקים.
בקיצור מה שבא לך.
מצד שני אחריות זה בעצם ביטוח וביטוח משמעו שמרוויחים מזה שרוב האנשים משלמים ובפועל לא נזקקים.
בקיצור מה שבא לך.
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
Re: ממש דילמת האסיר
kobbikobbi כתב: מצד שני אחריות זה בעצם ביטוח וביטוח משמעו שמרוויחים מזה שרוב האנשים משלמים ובפועל לא נזקקים.
בקיצור מה שבא לך....
אני במקומך לא מסתכל דרך העיניים של המבטח כשאני קונה ביטוח אני קונה שקט שיש מי שדואג במקומי ולא כל כך אכפת לי אם הוא מרוויח או מפסיד
Re: ממש דילמת האסיר
שקט יחסי - יש לו שקט ל 3 שנים. השאלה האם להמשיך את השקט לשנתיים נוספות ומה העלות של השקט הזה.קרוקס44 כתב:kobbikobbi כתב: מצד שני אחריות זה בעצם ביטוח וביטוח משמעו שמרוויחים מזה שרוב האנשים משלמים ובפועל לא נזקקים.
בקיצור מה שבא לך....
אני במקומך לא מסתכל דרך העיניים של המבטח כשאני קונה ביטוח אני קונה שקט שיש מי שדואג במקומי ולא כל כך אכפת לי אם הוא מרוויח או מפסיד...
מדוע לחפש שקט רק אל מול הטלויזיה ? מה עם המקרר, תנור......הרבה שקט הרבה כסף.
כמות החלקים קובעת את תדירות הקלקול ?
לידעתך הטלויזיה שלי בסלון היא סוני 34 מהענקיות עם הרבה חלקים והיא לא התקלקלה ואילו המקרר תפארת ארהב - אמנה עם מעט חלקים כהגדרתך כבר התקלקל פעמים.
שורה תחתונה מבחינתי - לא קונה ביטוח בכסף למוצרי חשמל.
כן לוקח בחשבון במהלך הקניה את משך האחריות שמקבלים ומכניס בשיקולי הקניה.
כשמתקלקל לרוב זורק וקונה חדש עדכני ולא מתקן.
שורה תחתונה מבחינתי - לא קונה ביטוח בכסף למוצרי חשמל.
כן לוקח בחשבון במהלך הקניה את משך האחריות שמקבלים ומכניס בשיקולי הקניה.
כשמתקלקל לרוב זורק וקונה חדש עדכני ולא מתקן.
היית זורק את הטלויזיה גם אם עלתה 12K לפני שלוש שנים?
אני גם מתלבט מה לעשות עם LCD 46" של סמסונג
אני גם מתלבט מה לעשות עם LCD 46" של סמסונג
טלוויזיה שעלתה לפני 3 שנים 12K לא בטוח שתצליח למכור עכשיו גם ב-2K, ככה שאני אישית לא הייתי מוסיף 1100 על טלוויזיה מלפני שלוש שנים ששעלתה 12K, וזה גם במידה והיא תדפק מחר, עוד שנה שנה וחצי בכלל זה יהיה "גרוטאה" לפחות מבחינת השווי שלה