יושבים על הגדר? למה אתם מחכים?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46450
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5088 פעמים

שליחה #41 

arotman,
בסופו של יום, התפוצה של Dune נמוכה יותר מכל מותג אחר שהוזכר כאן, לראייה, הסקר שהוצג מוקדם יותר.
אם יש לך נתון אחר אשר סותר את הדברים, הצג אותו, אחרת הטענה שלי שעליה הגבת בעינה עומדת והשאר רק השערות.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #42 

ziv_r כתב:arotman,
בסופו של יום, התפוצה של Dune נמוכה יותר מכל מותג אחר שהוזכר כאן, לראייה, הסקר שהוצג מוקדם יותר.
אם יש לך נתון אחר אשר סותר את הדברים, הצג אותו, אחרת הטענה שלי שעליה הגבת בעינה עומדת והשאר רק השערות.
...
יש רק בעייה אחת קטנה,אף יבואן של אף מותג לא משחרר נתונים מדוייקים לגבי כמויות הנגנים הנמכרים בפועל...
והסקר באתר אינו מדגם מייצג של כלל הלקוחות בארץ אלא של 617 חברים באתר שטורחים להשתתף בסקר.
נתונים מדוייקים לגבי מכירות של DUNE אני לא רשאי לספק אבל מדובר במספרים של אלפי יחידות מאז שהיבוא עבר אל SG מתחילת השנה, הרבה מעבר לכל מכשיר בלו רי שנמכר כאן ברמות מחיר דומות, אני יכול להבטיח לך, כמובן שלא מדובר בסטרימרים של יצרנים אחרים המתומכרים סביב ה 500 עד 900 ש"ח שנמכרו פה בעשרות אלפי יחידות ולעניות דעתי כבר עברו את ה 100 אלף מזמן.

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #43 

ובכל זאת - יושבים על הגדר או לא?
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #44 

arotman,
לא באתי לומר כי רק 20 אנשים בארץ (זה המספר של אנשים שהצביעו בעד המותג) קנו סטרימרים של Dune, אלא שמכיוון שהסקר מייצג כמות מדגמית מכלל רוכשי הסטרימרים בארץ, אזי כאשר משווים את זה לשאר המותגים אשר קיימים בסקר, רואים בבירור כי Dune אינם מהמובילים - ואתה אישרת את זה בעצמך עם המספרים שחשפת בהודעה קודמת.
יכול להיות שאחוז מחזיקי Dune הרבה יותר גבוה, אבל למה הם לא הצביעו באתר ובעליהם של מותגים אחרים כן? זאת שאלה שאפשר רק להניח כל מיני הנחות לגביה. אם נסתכל על השורה התחתונה בסופו של דבר, הם המיעוט - ותוצאות הסקר וההודעה שלך כאמור אישרו את זה.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #45 

לא באתי לומר כי רק 20 אנשים בארץ (זה המספר של אנשים שהצביעו בעד המותג) קנו סטרימרים של Dune, אלא שמכיוון שהסקר מייצג כמות מדגמית מכלל רוכשי הסטרימרים בארץ, אזי כאשר משווים את זה לשאר המותגים אשר קיימים בסקר, רואים בבירור כי Dune אינם מהמובילים - ואתה אישרת את זה בעצמך עם המספרים שחשפת בהודעה קודמת.
יכול להיות שאחוז מחזיקי Dune הרבה יותר גבוה, אבל למה הם לא הצביעו באתר ובעליהם של מותגים אחרים כן? זאת שאלה שאפשר רק להניח כל מיני הנחות לגביה. אם נסתכל על השורה התחתונה בסופו של דבר, הם המיעוט - ותוצאות הסקר וההודעה שלך כאמור אישרו את זה.
...
זיו
זו בדיוק הנקודה רוב הלקוחות של רשתות החשמל המהווים את רוב הלקוחות של נגני הDUNE לא מכירים את הפורום ולכן לא מצביעים.
לחזור לנקודה שהעלית לגבי השוק לנגנים של 500$ בארץ, לא מדובר בשוק ענק , אבל כן מדובר במספרים
מכובדים המצדיקים ייבוא, הנקודה פה שבשלב זה אין לך היום ממש מתחרה לנגן משולב בלו רי מלא שהוא גם סטרימר, המכשירים של המתחרים או שמאוד מסורבלים להפעלה למשתמש ההדיוט, במקרה הטוב יש היום נגני בלו רי עם יכולות רשת מאוד מצומצמות ואני רואה שגם היצרנים הגדולים מכניסים יכולות אינטרנט קרי YOUTUBE וניגון MKV+תרגום באמצעות DLNA ו USB גם לנגני הבלו רי המסחריים.
ברור מאליו שהשוק בטווח המחירים של עד 1000 ש"ח הוא בסדרי גודל יותר משמעותי בערך 1 ל 20
כפי שאתה יודע DUNE מתחילים היום לתת מענה גם לשוק הזה אבל עדיין רוב הלקוחות של רשתות החשמל יעדיפו נגן ALL IN ONE לשמחתנו הדרישה מתחילה להשתנות והלקוחות מקבלים יותר ויותר את הקונספט של הסטרימר כקופסא שחורה המנגנת חומר שיש לנו על הדיסק הקשיח או ברשת ואנו רואים זאת בעיקר
במערכות הקולנוע הביתי ששם תחום הרסיברים ורמקולים של עד 2000 ש"ח לחבילה מהווים היום את רוב השוק
בהשוואה לפני שנים לא מועטות שאנשים רכשו מערכות משולבות רעות במיוחד, "השדרגת משתדרגת" אצל עם ישראל.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #46 

arotman,
אתה שוב עם הנחות. אולי הם כן חברים בפורום ופשוט לא הצביעו?
אני לא טענתי שאין שוק למכשירים יקרים, בטח שיש, אבל התפוצה שלהם תהיה נמוכה - וזאת בדיוק הטענה שהעלתי עם מדגם מייצג. כבר ענית בהקשר למדגם, אתה חושב שהרבה רוכשים Dune והם לא חברים בפורום. בסדר גמור, זוהי עוד הנחה.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #47 

אתה שוב עם הנחות. אולי הם כן חברים בפורום ופשוט לא הצביעו?
אני לא טענתי שאין שוק למכשירים יקרים, בטח שיש, אבל התפוצה שלהם תהיה נמוכה - וזאת בדיוק הטענה שהעלתי עם מדגם מייצג. משום מה אתה מרחיב את הדו-שיח למקומות אחרים.
...
אז זהו שאם לקוחות של DUNE מתקשרים לאולם התצוגה ואנו שואלים אותם לגבי הפורום אז רוב הלקוחות
לא מכירים , רק אחוזים בודדים שמעו או מכירים ואנו בין השאר מפנים אותם לפורום וכפי שאתה יודע יש הרבה יותר קוראים לפורום מאשר חברים, רוב עם ישראל מכיר או שמע במקרה הטוב על ZAP ורוב הלקוחות של המזרמדיות ברשתות המחשב לפחות ממה שאני רואה בעיניים הם חבר'ה צעירים בטווח הגילאים של נוער עד
40 כלומר הדור שלנו + הדור שהגיע אחרינו (דור בסטטיטיקה מתייחס בד"כ ל 25 שנה) המשתמש הרבה יותר באינטרנט מאשר דור ההורים שלנו, לעומת זאת רוב הלקוחות של רשתות החשמל שאני רואה היום הם בטווח הגילאים של ה 30+ והגיל הממוצע עובר את שנות הארבעים.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #48 

arotman,
כפי שנרשם במשפט הראשון אשר פותח את הסקר, הוא משקף את התוצאות בקרב חברי הפורום. משום מה אתה מנסה להצדיק את המדגם הנמוך של מחזיקי Dune בקרב חברי הפורום, אך זה כלום מלבד הצטדקות. בסופו של יום, הסקר משקף כאמור את המשתתפים הפעילים של הפורום ובקרבם, המותג Dune לא פופולארי. אסמכתה נוספת נמצא לזה בשרשור IFA 2011 על Dune אשר זכה להתעניינות נמוכה בהרבה לעומת השרשור המקביל על Popcorn Hour למשל.

אני מקווה שכאן אנחנו סוגרים את המיני-דיון הזה.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #49 

זיו
כל טענתי היא שלצערי הפורום עדיין אינו מייצג את קהל רוכשי ה DUNE שברובו קהל הרבה פחות מבין מחברי הפורום
לעומת זאת באתרים אחרים למשל
http://www.mpcclub.com/forum/ ה DUNE מצויין כמספר אחד ואקסטרימר שנמצא מספר אחד בסקר של הפורום בכלל לא מומלץ שם... (אני לוקח את המספרים שם עם קצת מלח כי עדיין מדובר באתר עם נטיות מסחריות מאוד בלשון המעטה) כמו כן מספר הדיונים על מכשירי DUNE שם הרבה יותר גבוה מאשר מספר הדיונים על כל נגן אחר.

כאשר יגיעו נגנים מכל יצרן עם תמיכת 3D ניהייה הרבה יותר חכמים, אם שואלים אותי בשלב זה אם מישהו צריך לרכוש סטרימר מוטב לו ויבחר דגם קיים על המדף אלא אם כן רוצה לחכות עד לתחילת 2013 למכשירים פחות או יותר סבירים.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #50 

arotman,
כשיפתח סקר דומה בפורום MPCCLUB, נדון בו שם. הדיון נע כאן על סקר שנפתח בפורום הזה.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

שליחה #51 

אצלי זה לא כל כך "לשבת על הגדר" ....
זה יותר כי אין ממש חידושים ששווה לשדרג עבורם כרגע.
אני עם 6600 והוא מספק אותי לחלוטין נכון להיום.
שיצאו דגמים עם פיצ'רים ותכונות מתקדמות יותר מהותית....זה כבר ידגדג יותר.

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #52 

טלHD כתב:אצלי זה לא כל כך "לשבת על הגדר" ....
...
לא לשכוח למחזר את הציוד הישן. חשוב לשמור על הסביבה גם כשמתחדשים בגאדג'טים :wink:
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

שליחה #53 

shayze כתב:
...
לא לשכוח למחזר את הציוד הישן. חשוב לשמור על הסביבה גם כשמתחדשים בגאדג'טים :wink:
...
:חושב: :?:

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #54 

1. לעשות שימוש חוזר בגאדג'טים ישנים בין אם בהעברה לקרוב משפחה שצריך, או אולי לחדר אחר.
2. אפשר למכור ביד שניה, גם לעשות קצת כסף גם לשמור את המוצר עוד קצת בשימוש
3. הרע במיעוטו, יש חברות שממחזרות רכיבי אלקטרוניקה וגם עמדות באיזורים שונים ברחבי הארץ.

חשוב לזכור שתחלופת מוצרי האלקטרוניקה מאוד גבוהה. חשוב לדאוג למחזור המוצרים הישנים. עוד מידע ניתן למצוא בחתימה שלי.

The story of stuff

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו
נתן תודות: 1233 פעמים
קיבל תודות: 298 פעמים

שליחה #55 

...

(Y)
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”