יושבים על הגדר? למה אתם מחכים?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46419
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #1 

אני לא חושב שמעולם שוק הסטרימרים היה כזה גועש.
יש כבר היום שלל סטרימרים מצויינים שהוכיחו את עצמם בדמות BOXEE BOX, Xtreamer Pro, Xtreamer, TViX N1, TViX S1, iXtreamer, שלל מכשירי ה- Dune וחברת Popcorn Hour עם ה- A-210 וה- C-200.

בקרוב יהיו זמינים עוד מספר סטרימרים טובים כמו ה Dune עם ה- TV-101 & TV-301, חברת Iomega עם ה- Iomega TV, חברת PopBox עם ה- V8, חברת Xtreamer עם ה- Xtreamer SideWinder 2 וה- Xtreamer Prodigy. יצרנים חדשים עם סטרימרים מבוססי אנדרואיד גם כן שמים עין על השוק ולחלקם כבר נחשפנו, כמו ה- TViX Xroid A1 או ה- Tizzbird.

אחד הדברים היחידים המשמעותיים אשר צפויים לנו בדור הרציני הבא של הסטרימרים זה תמיכה בתלת מימד מלא דרך מעבד של Sigma Designs מדגם SMP8910. יש לציין כי פורמט זה קיים רק מעל כותרי Blu-ray בנפח של בין 30GB-50GB ומחיר הסטרימרים יהיה כנראה יקר משמעותית ממה שאנחנו מכירים כיום.

אז פתרונות עם יכולת קליטת שידורי עידן+ כבר יש היום, יציבות ויכולת ניגון ריפים וכותרי Blu-ray גם כן יש. שלל פתרונות MovieJukeBox, טיפול ראוי בשמות קבצים בעברית, ניגון ראוי מהרשת - הכל כבר קיים ועובד. למרות כל האמור, עדיין יש אנשים שיושבים על הגדר.

אם אתם שייכים ליושבי הגדר, מותר לשאול למה אתם מחכים? :)
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 02/10/2011 7:40, נערך פעם 1 בסך הכל.

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #2 

בתור יושב על הגדר אני אתכבד לענות ראשון.
1:מחכה לתמיכה מלאה בתלת מימד.
2:ממה שאני קורא פה זה רק נראה לי כאילו יש בעיות בסטרימרים ולא כאילו הם מצויינים , כל הפורום מלא ובכל יום מתווספים עוד ועוד ת'רדים בסטייל של:
"הסטרימר נתקע לי מה עושים " " מה עושים עם מסך שחור" " אין לי סאונד" " אין לי תמונה" "הסטרימר לא מזהה את ההרד דיסק " " איך מפרמטים" ואני יכול להמשיך ככה עוד הרבה זמן , אולי אני טועה ובאמת הסטרימרים מצוינים אבל זה הרושם שאני מקבל

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35098
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #3 

תמיכה בתלת מימד מלא.
לדעתי לא חסר כלום חוץ מזה היום, עם כל הכבוד לכל הפיצ׳רים האקסטרא שכולם מוסיפים, מגניבים ככל שיהיו, מבחינתי זה התפל ולא העיקר

מצד שני אני לא מתכוון להיות זה שמתגלחים על הפרצוף שלו עם אינספור גירסאות ביטא לא יציבות, ככה שכנראה יש עוד לא מעט זמן לקנייה בפועל

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #4 

אוריאל,
כלומר אתה מחכה לדור בו לא יפתחו שרשורי תקלות?

guyezra,
אתה שייך לשבט נדיר (אני איתך בשבט), רוב האנשים צופים בעיקר בקבצי mkv.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #5 

ziv_r כתב:אוריאל,
כלומר אתה מחכה לדור בו לא יפתחו שרשורי תקלות?

guyezra,
אתה שייך לשבט נדיר (אני איתך בשבט), רוב האנשים צופים בעיקר בקבצי mkv.
...

גם אני גם אני שייך לשבט המיוחד (Y) :lol: :lol:

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #6 

זיו
אני לא מחכה לזמן שבו לא יהיו תקלות כלל , אבל מה שקורה עכשיו נראה לי קצת יותר מדי מוגזם.
להבדיל (זה לא אותו דבר , אבל רק דוגמא למוצר ראוי) תפתח את פורום קונסולות ותחפש כמה שרשורי תקלות יש על הפלייסטיישן בשנה האחרונה (כולל YLOD) - אני בספק אם תמצא יותר מעשר.אז נכון , זה מכשיר יותר יקר מ(רוב)הסטרימרים אבל בכל זאת
בכל אופן אני ממתין לתמיכה מלאה בתלת מימד במחיר זול ואם זה לא יהיה ריאלי אני איאלץ לצערי לקנות HTPC .

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #7 

אוריאל,
קונסולות איננו דבר בר השוואה. אם כבר, יש להשוות ל- HTPC - ושם מהות השרשורים דומה לפורום סטרימרים.

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #8 

יש לי C200 עם כונן בלוריי. אני מבסוט. לא חסר לי דבר, ואין לי שום כוונה לשדרג אותו בזמן הקרוב. תמיכה בתלת מימד ממש לא חסרה לי. עבורי תלת מימד בשלב הזה הוא לא יותר מקוריוז.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #9 

אני חייב להסכים עם זיו
למי שאין היום סטרימר מודרני אין שום סיבה לחכות , התמיכה בתלת מימד מלא , לא SBS רלוונתית רק לגיבויי בלו רי מלא ומכשירים יציבים התומכים בכך לא צפויים להגיע לשוק לפני החצי השני של 2012.
תקלות ובאגים תמיד יהיו, אפילו לנגני בלו רי מסחריים של חברות גדולות ומכובדות יש באגים והיצרנים מוצאים
עדכוני קושחה גם להם, סטרימרים לעומתם צריכים לתמוך הרבה פעמים בפורמטים רבים יותר ובקבצים שקודדו על ידי חובבים ולא על ידי מרכז הפקת בלו רי המצוייד במיטב ציוד הדחיסה והMASTERING.

אוריאל
בדוק בבקשה על איזה סטרימרים בעיקר מדברים בפורום בהקשר של תקלות ועל איזה תקלות מדברים
כפי שכתב זיו, רוב הסטרימרים גם הפשוטים ביניהם מנגנים היום קבצי MKV עם תרגום עברי שזה מה שרובנו מבקשים.
"הסרטים" מתחילים כאשר מנסים להתקין אפליקציות צד שלישי להתעקש לעבוד ברשת אלחוטית מוגבלת ביצועים וכו".

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #10 

זיו לא כ"כ הבנתי מאיזה בחינה "יושבים על הגדר" ? מבחינת האם להתנתק מחברת לווין\כבלים ?
"על החתום...."

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #11 

Hertz33,
מהבחינה שלא רוכשים סטרימר ומחכים.

אין לי בעיה שאנשים יחכו, פשוט מעניינת אותי הסיבה. ייתכן ואנשים מחכים ליכולת שכבר קיימת היום.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #12 

אגב, שרשור דומה נפתח לפני 3 שנים: שבט יושבי הגדר - מה חסר לכם במזרימי המדיה הנוכחים?
מעניין לקרוא מה אנשים רצו לפני 3 שנים ומה רוצים כיום.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #13 

אני אמנם לא יושב על הגדר, אבל מסקר קצר פה בסביבתי, יוצא שהסיבה העיקרית להמתנה היא אכן ל-3D.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #14 

AviBiton,
זה מפתיע מה שאתה אומר, מכיוון שלפי התוצאות של הסקר שהצגתי מוקדם יותר, מיעוט הם האנשים שבאמת מנגנים ריפים של בלו-ריי ולא mkv.
תלת מימד נפוץ מאוד כיום מעל mkv למי שלא יודע.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #15 

הם יודעים, אבל רוצים שתהיה להם גם את האופציה לתלת מימד מלא (למרות שהם ישתמשו בה אולי פעם או פעמיים), העיקר שיהיה...

sma
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 316
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #16 

אני לא יושב על הגדר אבל מה שהייתי רוצה זה שאוכל לקנות סטרימר להורים שלי וזה אומר שהסטרימר יהיה מוצר סגור מכל הכיוונים.
לי יש את ה-S1 ואין לי בעיה עם ה-TVIXIE אבל להורים שלי יש ואם הסטרימרים יהפכו למוצר מדף נגיש לכולם, צריך שיתן פתרון מלא כלל JB מלא לסרטים, סדרות, מוזיקה ותמונות בצורה הכי סגורה ואוטומטית שיש. כמה שפחות תקלות, אשף התקנה אוטומטי, מזעור של הגדרות המוצר למינימום ההכרחי כדי שיעבוד במכה ראשונה (מתן אפשרות לקנפוג מתקדם רק למי שמעוניין). חוברת הוראות מסודרת בעברית.. נראה לי שהבנתם.

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #17 

לי חסרה תמיכה ב3D, אבל במובן קצת שונה.
הייתי רוצה שבתלת מימד מכל סוג, הסטרימר ימיר את התוכן לרזולוציה וקצב רענון קבועים, למשל 1080P 120HZ או 720P 120HZ.
לדוגמא אם התוכן הוא קובץ SBS ב1080P 24HZ , הסטרימר יפריד את שני חצאי השדות ויבצע את המרת הקצב והיציאה תמיד שתהיה FRAME SEQUENSIAL ב 1080P 120HZ.
בדומה למקרה ב2D שבו קובץ שמקורו בDVD או במקור 1080I עובר המרה וסקיילינג בסטרימר ויוצא ברזולוציה וקצב קבועים.
No place like home.......... Theater

breeze
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #18 

סטרימר עם אפשרות לקליטת שידורי עידן+ עם היכולות הבאות:
1. תמיכה בהבחנה גבוהה (לתמיכה עתידית בערוצי HD כשיתווספו).
2. טיונר כפול לתמיכה בצפיה בערוץ מסויים והקלטת אחר.
3. EPG מלא ואפשרויות הקלטה חכמות (בדומה ליס מקס)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #19 

העניין הוא שכשאני רואה פה למה אנשים מחכים, אז מצד אחד, אני יכול להבין למה צריכים את היכולות הללו, אבל מצד שני, אני תוהה האם כשייצאו מכשירים כאלו (אם ייצאו) יהיה מי שירכוש אותם, ולו רק בגלל המחיר.
אני מנסה לומר שאם רוצים מכשיר עם טיונר כפול, תמיכה ב-HD (בהקלטה), EPG מלא, תמיכה מלאה ב-3D, המרה לרזולוציות גם ב-3D ועוד שאר ירקות, יש לזה מחיר, ולא מחיר זול.
האם יהיה שוק לסטרימרים ב-3,000 ש"ח ואולי אפילו יותר?

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #20 

AviBiton כתב:העניין הוא שכשאני רואה פה למה אנשים מחכים, אז מצד אחד, אני יכול להבין למה צריכים את היכולות הללו, אבל מצד שני, אני תוהה האם כשייצאו מכשירים כאלו (אם ייצאו) יהיה מי שירכוש אותם, ולו רק בגלל המחיר.
אני מנסה לומר שאם רוצים מכשיר עם טיונר כפול, תמיכה ב-HD (בהקלטה), EPG מלא, תמיכה מלאה ב-3D, המרה לרזולוציות גם ב-3D ועוד שאר ירקות, יש לזה מחיר, ולא מחיר זול.
האם יהיה שוק לסטרימרים ב-3,000 ש"ח ואולי אפילו יותר?
...
אבי,
התוספות שאני רוצה, לא מצריכות חומרה חזקה יותר, פרט כמובן לHDMI 1.4.
זו אופציה שהחברה יכולה להוסיף בתוכנה.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”