שרשור תגובות: מערכת ניווט ומולטימדיה מובנית לדגמי טויוטה

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
zviwr פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile
תגובות: 1647
שם מלא: צבי וורובל
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #1 

למאמר: מערכת ניווט ומולטימדיה מובנית לדגמי טויוטה

תמונה
בתערוכת הרכב  IAA, המתקיימת השבוע בפרנקפורט, השיקה חברת HARMAN  האמריקאית את מערכות "Touch & Go" ו- " "Touch & Go Plusלדגמי טויוטה שישווקו באירופה.מערכת ה- "Touch & Go" הינה מערכת תקשורת ותוכן מודולארית, שפותחה ביחד עם חברת הרכב טויוטה, המשלבת את כל השירותים והאפליקציות לצורכי המשתמשים בהתאמה לסביבת וחווית הנהיגה.הרעיון המרכזי במערכת זו הוא היכולת לשדרג אותה ללא צורך לשנות את החומרה או לפרק אותה מהרכב.המערכת כוללת מסך מגע בגודל 6.1 אינץ&#3 ...

zeevik
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

שלום,
האם ניתן לבצע (בארץ) התאמה (porting) של תוכנת הניווט iGO8/Primo למערכת המולטימדיה המובנית של Toyota Yaris Style ?
מהם הנתונים הטכניים (CPU, OS, Screen resolution, ..., etc) של המערכת ?
כמו כן, חסר SDcard slot - אז נשארים רק עם CD/USB ... :)

תודה

זאב

nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2077
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #3 

אני לא משתגע על מערכת כזו עם צג לחיצה..
הרעיון של פורד sync נשמע הרבה יותר בטיחותי..
אישית אני מעדיף מערכת זיהוי קולי טובה- בדגש על טובה..משהו כמו סירי שתצא מבטא ותתמוך בעברית.
האייפון מחובר עם bt לרכב ונשלט על ידי הקול (ניווט, סמס, מוזיקה וכו'..)זה האידיאל.

Dave130559
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

שלום לכולם, אני לומד את הנוסא בגלל שחושב לקנות ייריס החדשה ומתלבת האם כדאי לקנות סטייל, הבנתי מסוכן טויוטה שרכב מספקים בלי הפעלת מערכת ניווט לבינית מקומית, לכן השאילה - האם אפשרי להפעיל אותה בישראל או לא ?? ואם כן מה צריך בשביל זה?? מי עושה זאת כאן ואיך?? האבדל בין דגם עם מערכת זאת ובלי גדול מדאי בשביל לקנות אותה בלי אפשרות להשתמש.......

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”