תחנת עגינה

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
molvy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7042
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1462 פעמים

שליחה #1 

סיפור מקדים

לאישתי היקרה יש רדיו דיסק במטבח והלקליטה לא מי יודע כמה כך שיוצא מצב שאנחנו שומעים בדרך כלל פסססססססססססססססססס עם איזה שיר ברקע.

אבל לא יעזור בית דין הרדיו הזה תמיד דולק וכל הנסיונות להדליק את המערכת בסלון או לשים איזה דיסק כתחליף לא התקבלו.

הרעיון האחרון להחליף את הרדיו באייפון (שיש לה כבר כמה חודשים) שעליו מותקןנת אפליקציהת רדיו.... התקבל ועכשיו נותר לי לקנות לאייפון תחנת עגינה.

אז אני מחפש המלצה לתחנת עגינה עם הדגש על לא יקרה, אבל כזו שלא תזיק לאייפון. דבר שיאפשר לאישתי היקרה להאזין לרדיו בלי להפריע לכל השכונה עם ה פסססססססס האמור.

אשמח להמלצות

ולא.... המלצה להחליף את האישה לא תתקבל

molvy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7042
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1462 פעמים

שליחה #2 

היי חברה אין לאף אחד המלצה לתחנת עגינה?

אני רואה בפורומים המלצות למתלים לטלוויזיות, לרמקולים, למסכים, למגברים, למזרנים, למכונות כביסה, לרובוטים לניקוי הבית ....ולמה לא?!

ומה בסך הכול ביקשתי המלצה לתחנת עגינה? חשבתי שהאייפון מאוד פופולרי ובוודאי יש כאלה שיש להם משהו שהם יכולים להמליץ עליו.

אז????

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2999
הצטרף: פברואר 2006
מיקום: רמת השרון
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #3 

אני קניתי כמתנה את זה http://www.hometheater.co.il/vt141358
זול זה לא.
רובן, גם הזולות (באזור ה 200 עד שקל300) עושות עבודה לא רעה אם אתה משווה את זה לרדיו דיסק שעושה פסססססססססססססס.
יש גם יותר זולות.
ערן

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”