סיפור מקדים
לאישתי היקרה יש רדיו דיסק במטבח והלקליטה לא מי יודע כמה כך שיוצא מצב שאנחנו שומעים בדרך כלל פסססססססססססססססססס עם איזה שיר ברקע.
אבל לא יעזור בית דין הרדיו הזה תמיד דולק וכל הנסיונות להדליק את המערכת בסלון או לשים איזה דיסק כתחליף לא התקבלו.
הרעיון האחרון להחליף את הרדיו באייפון (שיש לה כבר כמה חודשים) שעליו מותקןנת אפליקציהת רדיו.... התקבל ועכשיו נותר לי לקנות לאייפון תחנת עגינה.
אז אני מחפש המלצה לתחנת עגינה עם הדגש על לא יקרה, אבל כזו שלא תזיק לאייפון. דבר שיאפשר לאישתי היקרה להאזין לרדיו בלי להפריע לכל השכונה עם ה פסססססססס האמור.
אשמח להמלצות
ולא.... המלצה להחליף את האישה לא תתקבל
תחנת עגינה
-
molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
-
molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
היי חברה אין לאף אחד המלצה לתחנת עגינה?
אני רואה בפורומים המלצות למתלים לטלוויזיות, לרמקולים, למסכים, למגברים, למזרנים, למכונות כביסה, לרובוטים לניקוי הבית ....ולמה לא?!
ומה בסך הכול ביקשתי המלצה לתחנת עגינה? חשבתי שהאייפון מאוד פופולרי ובוודאי יש כאלה שיש להם משהו שהם יכולים להמליץ עליו.
אז????
אני רואה בפורומים המלצות למתלים לטלוויזיות, לרמקולים, למסכים, למגברים, למזרנים, למכונות כביסה, לרובוטים לניקוי הבית ....ולמה לא?!
ומה בסך הכול ביקשתי המלצה לתחנת עגינה? חשבתי שהאייפון מאוד פופולרי ובוודאי יש כאלה שיש להם משהו שהם יכולים להמליץ עליו.
אז????
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
אני קניתי כמתנה את זה http://www.hometheater.co.il/vt141358
זול זה לא.
רובן, גם הזולות (באזור ה 200 עד שקל300) עושות עבודה לא רעה אם אתה משווה את זה לרדיו דיסק שעושה פסססססססססססססס.
יש גם יותר זולות.
זול זה לא.
רובן, גם הזולות (באזור ה 200 עד שקל300) עושות עבודה לא רעה אם אתה משווה את זה לרדיו דיסק שעושה פסססססססססססססס.
יש גם יותר זולות.
ערן