אפסון 8350 מול מיצובישי HC4000 מול Acer H7531D

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
אלי-ABC פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
אני מחפש מקרן Full HD שישמש בעיקר לצפייה בסרטי DVD בסלון מוחשך לחלוטין אבל לא צבוע, במרחק 3.5 מ'.
פרסמתי בעבר ואחרי שלמדתי קצת יותר מהתגובות ומאתרים שקראתי, מתלבט בין שלושת הדגמים.
מתגובה שרשמו לי, התעניינתי באפסון 8350 שאכן נראה בעל איכות גבוהה מאוד אבל הוא ענק וכבד וקראתי בפורום על מספר רב מדי של מקרים של נורה שהתפוצצה/מתה מהר מאוד מה שמעלה הרבה חששות.

מבין שלושת המקרנים האלו שנמצאים בקטגוריית המחיר שלי (קצת מעל אלף דולר)
על איזה הייתם הולכים?
חשוב לי שתהיה איכות גבוהה ככל האפשר,
אבל אפילו יותר חשוב שלמוצר תהיה אמינות ושישרוד זמן רב. כיום אני צופה בסרט DVD של שעתיים כל יומיים בערך וזהו (אין ספורט, משחקים או אפילו טלוויזיה בבית) ואני מצפה שנורה שבאמת תחזיק 3000-4000 שעות תשרת אותי הרבה שנים...

יש לי הזדמנות לרכוש בימים הקרובים כך שאודה מאוד לחוות דעת והמלצות,
עזרתם מאוד עד עכשיו רק מקריאה של פוסטים ישנים בנושא :)

אלי

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #2 

במידה ואין צורך בגמישות התקנה המיצובישי עונה לך על כל הדרישות
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #3 

אם אין כוונה לצפות בתכני HD (ולא ברור מדוע) אז לדעתי לא כדאי להשקיע במקרן בכלל.
אם בכל זאת אתה מעוניין בצפייה בתמונה גדולה אז לדעתי אתה חייב להשקיע במקרן טוב יותר מה-3 שרשמת.
המקרן חייב להיות בעל מעבד תמונה איכותי ובעל אופציה של FI שמשפרת את איכות התמונה בתכני DVD.
אם התקציב לא מאפשר ללכת על מקרן טוב יותר אז הייתי שוקל מקרן 720P.
אני לא בטוח שמקרן 720P לא יתן איכות פחות טובה בתכני DVD ממקרן 1080P.

בשורה התחתונה - DVD זה מוצר מת, תתקדם לסטרימר ותתחיל לצפות בתכני HD (ואז באמת ה-4000 תהיה בחירה טובה).

יש לא מעט בעלי מקרנים שצפויים לשדרג את המקרן שלהם למקרן 3D בזמן הקרוב.
אם יש הזדמנות למקרן יד שנייה עם שעות מנורה סבירות כמו 8500/8700 ב-7,000 ש"ח זו יכולה להיות גם אופציה לא רעה.

tnadav
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

יש לי Epson 8350 בבית ואני חייב להגיד שאיכות תכני DVDrip בתמונה בגודל 145 אינצ' הפתיעה אותי וזה כן משהו שאפשר להנות ממנו. אני לא חושב שמקרן יותר טוב יישפר את התמונה שלהם.
מה שכן תכני HD הם פשוט הרבה יותר טובים, אם אתה קונה מקרן במחיר הזה, חבל שיהיה צוואר בקבוק כל-כך גדול. אם DVD זה מה שאתה רואה, אפשר לקנות מקרן הרבה יותר זול.

לגבי מנורה, האחריות מכסה אותה, ואם אתה קונה מחו"ל ביחד אחריות בין לאומית שמכסה על המנורה זה עדיין יוצא זול משמעותית. לא יודע מה הבעיה עם גודל ומשקל, את המקרן אפשר להרים בקלות והוא לא מכוער..

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”