פיקסלזציה רצינית בטלויזיה המחוברת ל-YES..בעיה מוזרה
למען הסר ספק התקשרתי ל-YES ואמרו שישלחו טכנאי עוד יומיים..אבל בנתיים עשיתי סידרת בדיקות ונשארתי עם כמה שאלות שאולי מישהו פה יוכל לדעת את התשובות ולחסוך לי המתנה מיותרת.
כבר כמה ימים השידורים מאוד מופרעים ע"י פיקסלזציה רצינית,ריבועים שחותכים את השידור ואת הסאונד בצורה מאוד מטרידה....חשבתי שהממיר תקול ולכן החלפתי את הממיר באחד אחר....ועדיין אותו הדבר....הבאתי עוד ממיר ועדיין אותה תקלה...
אני בבית פרטי שעליו יש את הצלחת של YES...האם יכול להיות שהיא מלוכלכת ופשוט אנקה אותה?.....האם יכולה להיות תקלה בחיישן שעל הצלחת? (שכחתי את שמו..DLN אולי?).... אולי בכלל המפצל נדפק?..אבל הוא בכלל רכיב דומם ללא אלקטרוניקה...
למישהו זה קרה?
אני מפ"ת..אולי זו בעיה אזורית? (לא ידוע ל-YES על בעיה כזו)
תודה מראש.
כבר כמה ימים השידורים מאוד מופרעים ע"י פיקסלזציה רצינית,ריבועים שחותכים את השידור ואת הסאונד בצורה מאוד מטרידה....חשבתי שהממיר תקול ולכן החלפתי את הממיר באחד אחר....ועדיין אותו הדבר....הבאתי עוד ממיר ועדיין אותה תקלה...
אני בבית פרטי שעליו יש את הצלחת של YES...האם יכול להיות שהיא מלוכלכת ופשוט אנקה אותה?.....האם יכולה להיות תקלה בחיישן שעל הצלחת? (שכחתי את שמו..DLN אולי?).... אולי בכלל המפצל נדפק?..אבל הוא בכלל רכיב דומם ללא אלקטרוניקה...
למישהו זה קרה?
אני מפ"ת..אולי זו בעיה אזורית? (לא ידוע ל-YES על בעיה כזו)
תודה מראש.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
נשמע כמו בעיה במערכת הקליטה, יכול להיות שה LNB או הצלחת מלוכלכת אבל יחסית נדיר, אלא אם כן ציפור עשתה צרכיה על ה LNB בחלק הקליטה או שיש הרבה שלג(בחורף) תן ל YES לטפל בנושא אתה משלם להם על שרות....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אם יש לך קוביות כאלה כנראה שאיכות הקליטה גרוע. זה יכול להווצר בעקבות תזוזה של הצלחת, תקלה ב-LNB (הראש) או בעיה של הגברה בין ה-LNB לממיר. אתה חייב טכנאי.
תבדוק שכל הממירים בחשמל, ייתכן שה LNB לא מקל מספיק זרם.
מה גם שאם יש מגבר שרוף מן הסתם יהיו תקלות מקרובלוקים כאלו.
אם יש לכלוך זה לא משמעותי כל כך כל עוד זה לא על ה LNB עצמו (עינית הצלחת)
אם לא היה איזה שהיא תזוזה מסויימת בצלחת (לפעמים מילימטר אחד משנה הכל)
תבדוק את העוצמות שלך .
הגדרות>הגדרות מתקדמות> הגדרות סיגנל> אתה לוחץ על YES (לא לשנות את הלווין) ואזכן המשך> מראה את העוצמה והאיכות.(אחרי איפוס הוא משקר מאוד ורק לחאר רבע שעה לכל הפחות הוא יראה נתונים נכונים) אך כמובן שעדיף את ה ROVER של הטכנאי...
מה גם שאם יש מגבר שרוף מן הסתם יהיו תקלות מקרובלוקים כאלו.
אם יש לכלוך זה לא משמעותי כל כך כל עוד זה לא על ה LNB עצמו (עינית הצלחת)
אם לא היה איזה שהיא תזוזה מסויימת בצלחת (לפעמים מילימטר אחד משנה הכל)
תבדוק את העוצמות שלך .
הגדרות>הגדרות מתקדמות> הגדרות סיגנל> אתה לוחץ על YES (לא לשנות את הלווין) ואזכן המשך> מראה את העוצמה והאיכות.(אחרי איפוס הוא משקר מאוד ורק לחאר רבע שעה לכל הפחות הוא יראה נתונים נכונים) אך כמובן שעדיף את ה ROVER של הטכנאי...