תודה.
איפה ניתן לראות פנסוניק ופיוניר בתצוגה אחת ליד שניה ?
ב ZMAX אין את הפנסוניק , אבל בכל מקרה כבר ראיתי אותם ובהחלט רואים יותר טוב בפיוניר , לא משנה כמה תנסה לכוון את הפנסוניק , לא תגיע לאותה איכות כמו בפיוניר.rbroudo כתב:אני ראיתי את שניהם בשתי החנויות המוzכרות למעלה וגם ב-Zmax שברחוב יגאל אלון בתל אביב (בית טויוטה)...
האם זה שווה את ההפרש במחיר.... זה כבר איש איש לשיקולו (ולדעתי כין
מהתבוננות הקצרה שלי, הצבעים חדים וחזקים בפיוניר לעומת הפנסוניק, אבל בשידור HD על המסכים המוזכרים בסצינות החשוכות יש איבוד משמעותי של פרטים במסך הפיוניר ביחס לפנסוניק (אני מקווה שלא הטעו אותי בכיוונים של המסך
) הסיבות שהניעו אותי לבחור בסופו של דבר ללכת על הפנסוניק(PHD) הפרטים בחושך וגם המחיר
, האם ההנחה של השחורים נכונה?
Yago
Yago
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
yago90,
מילה אחת: כיול.
האם המסכים היו מכויילים? אם לא, כיצד תוכל לדעת אם איבוד הנתונים אמיתי או פשוט תוצר של כיוון לא נכון של המסך?
מילה אחת: כיול.
האם המסכים היו מכויילים? אם לא, כיצד תוכל לדעת אם איבוד הנתונים אמיתי או פשוט תוצר של כיוון לא נכון של המסך?
השחור את הפיוניר אכן נראה "יותר טוב" מהפנסוניק.
לגבי איבוד פרטים , אני מאמין שזה שילוב של כיול , שבדקתי את 2 המסכים ב YES IMPACT במבחן ה Grayscale , בפנסוניק ראו פחות טוב והיה צריך לשחק הרבה עם כיולים . (מה גם שהעברתי ערוצים , היה צורך לכוון טיפה שונה בכל ערוץ.. מוזר קצת...) בפיוניר לא הייתי צריך לדעת , פשוט ראיתי טוב.
לגבי איבוד פרטים , אני מאמין שזה שילוב של כיול , שבדקתי את 2 המסכים ב YES IMPACT במבחן ה Grayscale , בפנסוניק ראו פחות טוב והיה צריך לשחק הרבה עם כיולים . (מה גם שהעברתי ערוצים , היה צורך לכוון טיפה שונה בכל ערוץ.. מוזר קצת...) בפיוניר לא הייתי צריך לדעת , פשוט ראיתי טוב.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
בדקת בפנסוניק את ה-BLACK EXTENSION וכיבית את AGC?
באיזה גאמה השוואת אותם?
באיזה גאמה השוואת אותם?