האם אתם אלה שאמרו-" סוף סוף אפשר להקשיב ל מוסיקה" עם יציאת הCD המקומפרס והנקי מרעשים ?
האם הקלטות עדיין מנגנות בביתך כי אתה לא רוצה להפסיד את האוסף המרשים שלך ?
אביעד

בדיוק להיפך - בהפיכה לתקליט יש ביצוע של קומפרסיה ועיוות RIAA מטורף, בלי שום קשרbyrdparis כתב:מרטין
מושג הקימפרוס ל סידי זה שם כולל לכל העבודה שמושקעת בהפקה ...
פילטור רעשים וקימפרוס און ליין בהקלטה עצמה ואחר כך במאסטרינג ...
אמנם הסידי פתוח דינאמית יותר מהתקליט ונכון שהתקליט נשמע יותר "טייט" מסידי אבל זה רק בגלל הפורמט עצמו ולא בגלל ההקלטות ...
בגלל רוחב הדינאמיות של הסידי היו חייבים להתשמש בטכנולוגית פילטור וקימפרוס גבוהה יותר .
שאלה : פטיפון לייזר <?????...

אכן, משימה בלתי אפשרית. אין מה לעשות, חוץ מעניין עמידות המידה שמוטל בספקMartinHSabag כתב:היי שמעון,
לא יותר פשוט לשחק עם TONE CONTROL כדי להבליט את הבאס ?
משחקים והשוואות של ראשים נראה לי פשוט משימה בלתי אפשרית 3.......

תשמע, התדרדרות פיננסית זה בטוחbyrdparis כתב:לא סתם העלתי את השאלה הזאת
ידוע ששני האסכולות הגדולות ביותר הם חברי התקליטים מולם אנשי הסידי.
אני לא כל כך מאמין שכמה מהתקליטים שלך נשמעים יותר טוב מהרימסטר שלהם בסידי (כמובן אם עשו עבודה טובה )
יכול להיות שזה עניין של "התרגלות " לסאונד התקליט ....והנוסטלגיה והרגש שניגנת תקליט מוציאה .
מבחינת נוחות וסאונד לדעתי"הסידי נותן בראש לכולם"
על אף שה"טקסיות" של התקליטים תמיד מעוררת תחושות ותשוקות של מוסיקה אמיתית ...
בנוגע לקומפרסורים בהקלטה ...אני כמעט ולא מכיר שום אלבום שאי פעם הוקלט ולא היית מידה של קומפרסיה ....(יש לי קצת נסיון בעיניין )
נב אני לא חושב שלמידה ברמה אקדמית זאת התדרדרותבטח ובטח לא בפסנתר ...
![]()
למדת באקדמיה על שם רובין בירושליים ?
אביעד...

היי, אביעד.byrdparis כתב:הקלטות של טוסקניני משנות ה60 של הסימפוניות של בטהובן בתקליטים את זה אני צריך לשמוע![]()
לאיזה רימסטרים הבדלת ?
בלי קשר יש לי קופסא שרכשתי לפני שנים של כל הסימפוניות של בטהובן (כמובן בסידי ) בניצוחו של הרברט פון קארייאן ... לדעתי אנטפרטציה מדהימה ..יכול להיות קרובה לגאוניות של טוסקניני מנצח בטהובן .
בקשר לאיכותם של התקליטים אין לי שום בעיה באמת כמו שאמרתי ההילה של תקליט עושה לי את זה בדיוק כמו לשרוט התורן .
אך כמו שאמרתי בממוצע יש לי יותר דסיקם שאני מעדיף מאשר תקליטים ..
נב התדרדרות כלכלית בטוח (מנסיון רק לא בארץ) השקעתי המון כסף בלימודי המוסיקה שלי .
(טוב גם הורי)
מה תפקידך "במוסד" ?
אתה מורה ?...