שאלה לכל בעלי הSMART TV- 3D
וודאי, גם מהמחשב וגם בצפיה ישיריה מיוטיוב, עובד ממש מצויין.ronen61 כתב:ניסית 3D.?...
יש לי בעיה עם סרטים שהסאונד שלהם מקודד בDTS (הטלוויזיה מודיעה שהסאונד לא נתמך), עדיין מנסה להבין איך אפשר לפתור את זה. אין לי בעיה כשהסאונד מקודד AC3
בכל הסרטים והסדרות שלי קובץ התרגום הוא נפרד (SRT)
הטלוויזיה מציגה אותם בצורה מעולה על גבי הסרט ה3D (כמובן ששם קובץ התרגום צריך להיות זהה לקובץ הסרט).
אגב בדקתי גם דרך Nero MediaHome (שהגיע על תקליטור עם הטלוויזיה) וגם עם Plex Media Server בשניהם אין בעיה ועובד מצויין.
אגב, כל קבצי הסרטים שלי הם MKV ולא בדקתי עם קבצים אחרים.
הטלוויזיה מציגה אותם בצורה מעולה על גבי הסרט ה3D (כמובן ששם קובץ התרגום צריך להיות זהה לקובץ הסרט).
אגב בדקתי גם דרך Nero MediaHome (שהגיע על תקליטור עם הטלוויזיה) וגם עם Plex Media Server בשניהם אין בעיה ועובד מצויין.
אגב, כל קבצי הסרטים שלי הם MKV ולא בדקתי עם קבצים אחרים.
כולם שואלים? מי שאל את זה??aaronkl כתב:עדיין לא ענית על השאלה שכולם שואלים..
הם ניסית להזרים סרט 3D על גבי רשת האינטרנט (לא יוטוב ולא ע"י חיבור המחשב ישירות עם כבל)..???...
איך אתה רוצה להזרים את הסרט לא מהמחשב ולא דרך האפליקציה של יוטיוב? אל תשכח שהטלוויזיה לא תומכת בפלאש
בקיצור נראה לי לא ישים ולמען האמת איפה יש לך סרט באיכות HD להזרמה ישירה + HD ?
- aaronkl
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 89
- שם מלא: aaronkl
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
צודק, לא כולם.amird כתב:כולם שואלים? מי שאל את זה??aaronkl כתב:עדיין לא ענית על השאלה שכולם שואלים..
הם ניסית להזרים סרט 3D על גבי רשת האינטרנט (לא יוטוב ולא ע"י חיבור המחשב ישירות עם כבל)..???...
איך אתה רוצה להזרים את הסרט לא מהמחשב ולא דרך האפליקציה של יוטיוב? אל תשכח שהטלוויזיה לא תומכת בפלאש
בקיצור נראה לי לא ישים ולמען האמת איפה יש לך סרט באיכות HD להזרמה ישירה + HD ?...
רק רונן שאל 3 פעמים..
הכוונה הייתה דרך שיתוף קבצים מהמחשב לTV.
ואין קשר לפלאש..
ואם עדיין לא הבנת את השאלה אני מוכן להסביר לך יותר ברור
uote="aaronkl"]
רק רונן שאל 3 פעמים..
ואין קשר לפלאש..
[/quote]
רונן שאל אם אני מחובר למחשב בלאן ועניתי לו שכן.
וגם על שיתוף קבצים מהמחשב כבר עניתי
אולם אני מודה למרות שאני די מבין בתקשורת לא הצלחתי להבין למה אתה מתכוון בשיתוף קבצים מהמחשב לא דרך חיבור קווי אלא דרך האינטרנט לפי הבנתי הטלוויזה חייבת להיות מחוברת באותו סויץ עם השרת כלומר חיבור קווי או wifi
צודק, לא כולם.amird כתב:כולם שואלים? מי שאל את זה??aaronkl כתב:עדיין לא ענית על השאלה שכולם שואלים..
בקיצור נראה לי לא ישים ולמען האמת איפה יש לך סרט באיכות HD להזרמה ישירה + HD ?...
רק רונן שאל 3 פעמים..
ואין קשר לפלאש..
רונן שאל אם אני מחובר למחשב בלאן ועניתי לו שכן.
וגם על שיתוף קבצים מהמחשב כבר עניתי
אולם אני מודה למרות שאני די מבין בתקשורת לא הצלחתי להבין למה אתה מתכוון בשיתוף קבצים מהמחשב לא דרך חיבור קווי אלא דרך האינטרנט לפי הבנתי הטלוויזה חייבת להיות מחוברת באותו סויץ עם השרת כלומר חיבור קווי או wifi
- aaronkl
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 89
- שם מלא: aaronkl
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
mp3 אני תמיד יהיה מעליך..
ואם אמיר חושב שהייתה לי *** גישה אני מוכן להתנצל, בנתיים תשתדרג לmp4
אמיר,
זאת הייתה הכוונה שלי.. להזרים סרט תלת מימד דרך הרשת הביתית (לא משנה עם זה קווי או אלחוטי) ולבדוק אם המסך תומך בתלת מימד דרך הרשת.
אמיר,
זאת הייתה הכוונה שלי.. להזרים סרט תלת מימד דרך הרשת הביתית (לא משנה עם זה קווי או אלחוטי) ולבדוק אם המסך תומך בתלת מימד דרך הרשת.
אהרון שוב לא הצלחתי להבין, אתה שאלת בתחילה "הם ניסית להזרים סרט 3D על גבי רשת האינטרנט", ועכשיו שאלת "להזרים סרט תלת מימד דרך הרשת הביתית" - דרך הרשת הביתית זה לא "אינטרנט" (Internet) אלא "איטרנט" (Ethernet).aaronkl כתב:mp3 אני תמיד יהיה מעליך..
![]()
אמיר,
זאת הייתה הכוונה שלי.. להזרים סרט תלת מימד דרך הרשת הביתית (לא משנה עם זה קווי או אלחוטי) ולבדוק אם המסך תומך בתלת מימד דרך הרשת....
לגבי הזרמה ברשת הביתית של סרטי 3D כבר עניתי מספר פעמים שאני רואה מצויין סרטי HD ב3D, החיבור שלי הוא קווי (LAN) אורך כבל כ15 מטר.
לא ניסיתי עם WIFI כיוון שהטלוויזיה אינה מגיעה עם WIFI וצריך להוסיף אותו בנפרד, לאור זה שכנראה WIFI לא יעמוד בקצב הנדרש מHD + 3D וויתרתי על התענוג המפוקפק של תשלום 300 ש"ח נוספים לח.י. עבור הWIFI דונגל.