בואו לא נצא פראיירים הפעם !!!!
-
רובין_הרדי
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום חברים ..
אז מדוע אנחנו נרדמים בשמירה ....ברוך ה' יש את המחאה החברתית ושר התקשורת משה כחלון ויו"ר ועדת הכלכלה(שעוסקת בענייני התקשורת) קשובים לציבור הגולשים ואני אומר את זה לאחר שפניתי אליהם והם ענו לי .
אז אני מבקש מכל החברים כאן לשלוח להם את הטיעונים שלכם כאן . והם יעשו משהו !! עדיף מאשר לבכות כאן כמה עושקים אותנו .
הנה המיילים
השר משה כחלון : [email protected]
יו"ר ועדת הכלכלה , ח"כ הכנסת כרמל שאמה הכהן : [email protected]
אני חוזר שוב תפנו אליהם זה יועיל לנו !!!!
אז מדוע אנחנו נרדמים בשמירה ....ברוך ה' יש את המחאה החברתית ושר התקשורת משה כחלון ויו"ר ועדת הכלכלה(שעוסקת בענייני התקשורת) קשובים לציבור הגולשים ואני אומר את זה לאחר שפניתי אליהם והם ענו לי .
אז אני מבקש מכל החברים כאן לשלוח להם את הטיעונים שלכם כאן . והם יעשו משהו !! עדיף מאשר לבכות כאן כמה עושקים אותנו .
הנה המיילים
השר משה כחלון : [email protected]
יו"ר ועדת הכלכלה , ח"כ הכנסת כרמל שאמה הכהן : [email protected]
אני חוזר שוב תפנו אליהם זה יועיל לנו !!!!
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
טיעונים באיזה נושא ?
האם אתה חושב ששרשור כזה שבו כל אחד ירשום את הטיעונים שלו, יהיו אשר יהיו, הוא משהו שמישהו יכול להתיחס אליו ?
אתה מזכיר את המחאה החברתית שהוציאה כל כך הרבה אנשים אבל תראה מה קרה.. כל כך הרבה אנשים מחו על כל כך הרבה דברים שאם היתי צריך למצוא מכנה משותף בין כולם זה היה מסתיים בישראלים שחיים בארץ.
מילים אחרות, אתה צריך להיות ממוקד. מאוד ממוקד. אפשר לטפל בבעיה אחת אולי שתיים. אי אפשר לטפל ב 317 בעיות. בטח לא בו זמנית.
ליאור
האם אתה חושב ששרשור כזה שבו כל אחד ירשום את הטיעונים שלו, יהיו אשר יהיו, הוא משהו שמישהו יכול להתיחס אליו ?
אתה מזכיר את המחאה החברתית שהוציאה כל כך הרבה אנשים אבל תראה מה קרה.. כל כך הרבה אנשים מחו על כל כך הרבה דברים שאם היתי צריך למצוא מכנה משותף בין כולם זה היה מסתיים בישראלים שחיים בארץ.
מילים אחרות, אתה צריך להיות ממוקד. מאוד ממוקד. אפשר לטפל בבעיה אחת אולי שתיים. אי אפשר לטפל ב 317 בעיות. בטח לא בו זמנית.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
רובין_הרדי
-
- חבר שרק התחיל

על זה שלא נשלם יותר בעקבות הכבלים התת ימיים .(שלא נממן את העלות של הפריסה)AviBiton כתב:גם אני לא הבנתי במה מדובר בדיוק.
על אילו טענות אתה מדבר?
תמקד אותנו קצת....
לדאוג שמהירות הUPLOAD תהיה גבוהה כמו .
ושיורידו את המחירים הגבוהים לגלישה .
וכל דבר אחר שמפריע לכם , אלו שני פוליטיקאים (שעוסקים בעניין התקשורת) בצורה יסודית ומסייעים לאזרח.
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
עם כל הכבוד.....
יש פה במדינה בעיות יותר דחופות מזה שאין לך מספיק RATIO לאתרי טורנט שאתה מוריד סרטי בלוריי וצופה בהם בפלזמה היוקרתית שלך.
זה באמת לא הזמן להרים פה קול צעקה על UPLOAD הנמוך בזמן שאנשים אין מה לאכוך ואיפה לחיות.
פרה פרה, גם לזה נגיע.
יש פה במדינה בעיות יותר דחופות מזה שאין לך מספיק RATIO לאתרי טורנט שאתה מוריד סרטי בלוריי וצופה בהם בפלזמה היוקרתית שלך.
זה באמת לא הזמן להרים פה קול צעקה על UPLOAD הנמוך בזמן שאנשים אין מה לאכוך ואיפה לחיות.
פרה פרה, גם לזה נגיע.
"על החתום...."
-
רובין_הרדי
-
- חבר שרק התחיל

אחי מה אכפת לך , להפסיד לא תפסיד. שלח את הבעיות לשני המיילים ששלחתי . רע לא ייצא מזה , אם כבר אתה תודה לי אח"כ. זה הכוח שלנו .Hertz33 כתב:עם כל הכבוד.....
פרה פרה, גם לזה נגיע....
-
רובין_הרדי
-
- חבר שרק התחיל

איך שאני מסיים לדבר איתך ח"כ כרמל שאמה הכהן חוזר אליי במייל :Hertz33 כתב:עם כל הכבוד.....
פרה פרה, גם לזה נגיע....
הנה התשובה.
כרמל שאמה אני
הצג פרטים 08:37 (לפני 2 שעות)
אני מבטיח לך שאעשה כל מאמץ שכך יהיה משום שפנייתך מוכרת לי וצודקת.
שנה טובה לך ולמשפחתך.
נשלח מה-iPhone שלי
-
רובין_הרדי
-
- חבר שרק התחיל

AviBiton כתב:מה תוכן המייל ששלחת אליו?[/quot
כל עניין הUPLOAD ,המחירים הגבוהים ועל מהירות ואיכות גלישה שלא משתווה למדינת עולם מערבי ., הרצת האינטרנט של חברת חשמל , .
זה לא משנה מה אני אמרתי . העיקר אחי , שיש למי לפנות . יש רגולטורים עם ביצים לשם שינוי. שדואגים לנו האזרחים ולא לטייקונים .
אחי כל דבר שנראה עקום בענייני תקשורת ואינטרנט וכו' . יש לך אוזן קשבת....
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3871
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
הנה משהו עם נטויזון שקרה לי ואכן אעביר את הפנייה לשר כחלון ויו"ר ועדת הכלכלה , ח"כ הכנסת כרמל שאמה הכהן
-----
-----
Original Message -----
From: Amir
To: Shai Franco ; NV ; NVAbuse
Sent: Thursday, September 15, 2011 4:30 PM
Subject: פעם רביעית -צוות אביוז אוזלת יד
למרות מה שביקשתי אתמול , הצוות האומלל שלכם כרגיל לא עשה שום דבר וכמובן לא ענית לי בכלל. היום קיבלתי עוד 2 ספאמים בדיוק מאותו מקור ושוב אני שולח לכם 2 HEADEARS אני שוב שולח המייל לשי פרנקו ומתחיל לפרסם בפורומים על השרות הגרוע שלכם . במקביל אני פונה גם לשרות לקוחות לפיצוי .
הנה חלק קטן מהמקומות אליהם כבר פניתי בתיקווה שיקנסו אתכם על אזלת ידיים
הפניה הבאה תהיה למשרד השר כחלון :
צרכנות
רשות ההסתדרות לצרכנות: הממונה על פניות הציבור:
http://www.histadrut.org.il/serve/uni&# ... 3&Depart=1
דוד יפרח . כתובת ארלוזרוב 93 תל-אביב 62098
טל. 03-6921280/1 לא מטפלים בתלונות של גורמים עסקיים.
המועצה הישראלית לצרכנות:
http://www.tamas.gov.il/tamas_level2.asp?sid=507
תלונות בכתב בלבד לכתובת: רח' מאז"ה 76, תל-אביב 65789
מטפלים בתלונות צרכנות וייצוג צרכנים בבתי משפט.
הממונה על הגנת הצרכן:תלונות לרח' אגרון 30, ירושלים 94190
http://www.moit.gov.il/root/sachar_pnim ... ARCNVC.HTM
מטפלים בעבירות כמו אי הצגת מחירים, הטעיה בפרסום, מכירה ממרחק, דירות
נופש, עסקאות באשראי. הממונה הוא בעל סמכות חקירה ורשאי להגיש כתבי
אישום.
----- Original Message -----
From: Amir
To: Shai Franco ; NVAbuse ; NV
Sent: Tuesday, September 13, 2011 7:50 PM
Subject: צוות אביוז אוזלת יד
שלום רב,
אני מנוי בשרות אנטיספאם בתיבת הדואר שלי , מזה זמן רב אני מקבל דואר ספאם חוזר
ויום ביומו אני מבקש ממחלקת אביוז לטפל בספאמים ולחסום לי אותם לפחות ברמה של
שרת האימייל שלי . הצוות העגום לא עושה כלום ולא מחזיר לי תשובות כרגיל .
אני הפעם פונה גם למחלקת שירות לקוחות וגם לשי פרנקו- מנהל צוות מנהלים מנטויזון .
תתחילו לספק את השרות שבגללו אתם מקבלים כסף ! לא לספק שרות תמורת כסף
זו גניבה! אני מודיע חגיגית שאם שוב אקבל ספאם מהכתובת הנ"ל או מכל כתובת שאדווח עליה לשרות אביוז ->אפנה לכל פורום אפשרי וכל מקום עד השר כחלון לתלונה אפשרית על אוזלת ידיכם וחוסר איכפתיות וטיפול ופיצוי תואם.
ממתין לתשובה מפורטת וכמובן טיפול מהיר ויעיל - לא כמו עד עכשיו.
אני מצרף גם בקובץ TXT את הHEADERS של מייל הספאם mail.ivillage.com כפי שעשיתי תמיד , כך שאין טענה שאתם לא יודעים מאיפה הספאם מגיע ....
And the meek shall inherit the earth
...
...
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3871
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
לא רק זה מפריע, אלא חוסר יחס\תשובה של כל האחראים כביכול בנטויזון על הגנת הלקוח ששלחתי להם את המייל
To: [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ;
[email protected]
מצחיק שמפרסמים את כל החטיבה ואף אחד לא מזיז שם את התחת שלו לעשות משהו או לפחות לענות
וזה בדיוק מה שהשר כחלון לא אוהב ...
http://www.013netvision.net.il/Article/ ... eID=658683
To: [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ;
[email protected]
מצחיק שמפרסמים את כל החטיבה ואף אחד לא מזיז שם את התחת שלו לעשות משהו או לפחות לענות
וזה בדיוק מה שהשר כחלון לא אוהב ...
http://www.013netvision.net.il/Article/ ... eID=658683
And the meek shall inherit the earth
...
...