רכישת טלוויזיה חדשה - Samsung LA32C530, איפה ובכמה?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Pazzo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן חבר'ה .. החלטתי לרכוש טלוויזית 32 אינצ' לחדר שלי, חדר קטן למדי כך שהגודל מעולה בשבילו.
ראיתי את התמונה בדגם הזה אצל חבר והיא נראית לי אחלה טלוויזיה FHD, והUSB שקורא MKV עובד מעולה אצל החבר.. overall הכל כמו שצריך והטווח מחירים שלה די סבבה ממה שהבנתי, כך שאני די סגור שזאת הטלוויזיה שאני רוצה.

זוהי טלוויזיה ראשונה שאני אישית קונה לעצמי ועושה קצת סקר שוק מאז כל עידן הHD.. השאלה שלי היא איפה כדאי לקנות?
אני אקנה אך ורק בחנות שאקבל בה אחריות מסמליין ל3 שנים, אני רואה שבזאפ כל המחירים הטובים הם בחנויות של חאפרים עם אחריות של יבואנים שנשמעים לא רציניים בכלל, איפה מומלץ לקנות בחנות רצינית עם אחריות לגיטימית ומה הבדלי המחירים?

לא נייד כרגע ככה שתהיה קצת בעיה לעשות סיבוב בין כל החנויות, אני מראשון, והמשווקות הרשמיות של סמליין באזור זה רשתות שלא ששות לפרסם מחירים באתריהן..
ראיתי בסלון חללית שהיא משווקת רשמית את הטלוויזיה במחיר הזול ביותר 1975 ש"ח אך יש להוסיף כסף לאחריות מלאה ל3 שנים, באיזה סדר גודל מדובר? 150-200 ש"ח?

יש למישהו מושג איך יהיו המחירים באל"מ\ביג בוקס\בסט ביי וכל הרשתות האלה מבלי שאצטרך להגיע פיזית לכל אחת מהן והאם יש מקום למיקוח, מכיוון שאני רוצה גם תליה והתקנה על הקיר (כן קצת עצלן אני יודע.. :D ) ?

תודה רבה מראש.

tals79
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 863
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #2 

גם אני אשמח לקבל תגובה לגבי המסך הנ"ל

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”