שלום אשמח לעזרתכם בעניין כוסות קפה
ערב טוב!
זה כבר תקופה שאני מחפשת כוסות יותר נכון כוס מאג ענקית
אני מחפשת בנרות כבר המון זמן ולא מוצאת יש רק גודל סטנדרטי של מאג
אשמח לדעת האם קיים כוס מאג גדולה יותר מהסטנדרט ואם יש אז היכן ניתן לרכוש
ובנוסף אשמח לדעת את דעתכם על המקציף של נספרסו ארוצינו 3
איך ההקצפה שלו האם זה מגיע לרמת בית קפה?
תודה מראש
המשך לילה שקט ונפלא חנה
זה כבר תקופה שאני מחפשת כוסות יותר נכון כוס מאג ענקית
אני מחפשת בנרות כבר המון זמן ולא מוצאת יש רק גודל סטנדרטי של מאג
אשמח לדעת האם קיים כוס מאג גדולה יותר מהסטנדרט ואם יש אז היכן ניתן לרכוש
ובנוסף אשמח לדעת את דעתכם על המקציף של נספרסו ארוצינו 3
איך ההקצפה שלו האם זה מגיע לרמת בית קפה?
תודה מראש
המשך לילה שקט ונפלא חנה
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
לא יצא לי לפגוש כוסות מאג גדולים יותר מ 330 מ"ל, יש רק כוסות פורצלן גדולות יותר בחנויות כלי בית ובאיקאה.
אם את מאזור המרכז את יכולה לנסות את "מיסטרל" או "שף דיפו" בתל אביב. בכפר סבא יש את "יצחק כהן", אולי מהם תבוא הישועה
לגבי המקציף הוא מעולה אבל לא יתן קצף ממש כמו של בית קפה אך עדיין טוב מאוד.
אגב יש גם מקציפים ידניים טובים כמו ה"טוטוקרמה" שיתנו תוצאות מעולות במחיר זול של 100 שקלים.
אם את מאזור המרכז את יכולה לנסות את "מיסטרל" או "שף דיפו" בתל אביב. בכפר סבא יש את "יצחק כהן", אולי מהם תבוא הישועה
אגב יש גם מקציפים ידניים טובים כמו ה"טוטוקרמה" שיתנו תוצאות מעולות במחיר זול של 100 שקלים.
- danimili
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1214
- נתן תודות: 148 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
אני מוכרח לציין לחיוב את השירות בשף דיפו. חנות אדירה עם מחירים ממש טובים.
http://www.chefdepot.co.il/
http://www.chefdepot.co.il/
היי תודה על תגובתך המהירהכפיר_ש כתב:לא יצא לי לפגוש כוסות מאג גדולים יותר מ 330 מ"ל, יש רק כוסות פורצלן גדולות יותר בחנויות כלי בית ובאיקאה.
אם את מאזור המרכז את יכולה לנסות את "מיסטרל" או "שף דיפו" בתל אביב. בכפר סבא יש את "יצחק כהן", אולי מהם תבוא הישועה![]()
אגב יש גם מקציפים ידניים טובים כמו ה"טוטוקרמה" שיתנו תוצאות מעולות במחיר זול של 100 שקלים....
תודה רבה על עזרתך לגבי המקציף יש לי את ה"טוטוקרמה" של ביאלטי
אבל הוא דורש עבודה רבה מידי להשכם בבוקר כשאין זמן רב מידי
ואני מחפשת מקציף שיקציף לי בלי עבודה רבה מידי שיחמם גם בדרך את החלב ויתן את התוצאה הטובה ביותר
אם אתה מכיר מקציף כזה אשמח לדעת
תודה המשך לילה נעים ושקט חנה
מוסקו כתב:אני קניתי את הכוסות שלי בחנות ספייסי שבצומת בילו (כוסות מאג של BODUM )...
היי אני מכירה את הכוסות של בודום אבל הכוס הכי גדולה שראיתי היא לא גדולה מספיק עבורי
ומחירה מטורף 110 ש"ח לכוס אחת.
אם היא הייתה אכן מה שרציתי לפי הגודל הייתי רוכשת את הכוס אבל מכייון שלא אני לא רכשתי
תודה רבה והמשך לילה נעים ושקט חנה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אולי מקציף כזה? http://www.kedmagift.co.il/default.asp? ... 59930F7031}
לגבי כוסות - תמיד אפשר לשתות במרקייה, זה יכול להיות עדיף על כוס כי הן יותר רחבות מגבוהות וזה יכול יותר להתאים למכונת קפה. יש כוסות גם בחנויות כמו ENTER
לגבי כוסות - תמיד אפשר לשתות במרקייה, זה יכול להיות עדיף על כוס כי הן יותר רחבות מגבוהות וזה יכול יותר להתאים למכונת קפה. יש כוסות גם בחנויות כמו ENTER
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
היי תודה על תגובתך המהירהדבוטאנט כתב:אולי מקציף כזה? http://www.kedmagift.co.il/default.asp? ... 59930F7031}
לגבי כוסות - תמיד אפשר לשתות במרקייה, זה יכול להיות עדיף על כוס כי הן יותר רחבות מגבוהות וזה יכול יותר להתאים למכונת קפה. יש כוסות גם בחנויות כמו ENTER...
לגבי המקציף לפי מה שרשום הוא נפלא ומתאים לצרכיי השאלה מה התוצר הסופי
היום במקרה הייתי בקניון רמת אביב ולפתע שמתי לב לחנות נספרסו אז שמחתי מאוד
וכמובן נכנסתי לחנות והייתה שם בחורה נחמדה שעמדה והכינה קפה וכאשר היא הכינה את הקצף
במכשיר הארוצינו ממש אבל ממש התאכזבתי.
הקצף יצא ממש סבוני ובילתי ניתן לשתייה והקפה וגם החלב לא היו חמים בכלל
ממש מאכזב השאלה האם טעמת או ראית את ההקצפה של מקציף זה?
תודה רבה המשך ערב נעים ויום נפלא חנה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לא יצא לי אבל רב הסיכויים שיהיה דומה לארוצ'ינו כי זה כמעט אותו רעיון.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
יש לי כוס בעבודה של 700...
אבל זה לא מאג זכוכית.
אני כבר שנים שותה איתה, ועדיין אנשים המומים מזה במטבח כשאני מכין נס קפה
הבעיה עם זה שזה מתקרר מהר ואחרי חצי בערך זה כבר די קר (מחממי כוסות שחיפשתי לא ממש עשו את העבודה)
אבל זה לא מאג זכוכית.
אני כבר שנים שותה איתה, ועדיין אנשים המומים מזה במטבח כשאני מכין נס קפה
הבעיה עם זה שזה מתקרר מהר ואחרי חצי בערך זה כבר די קר (מחממי כוסות שחיפשתי לא ממש עשו את העבודה)
תודה לחברי הפורום המדהים הזה
שלא מתייאשים ונותנים מענה לכל שאלה
המון תודות לכל אחד ואחד מכם
תמשיכו ככה שאפו!
בסופו של דבר אוותר על הארוצינו כי זה לא מגיע לרמה טובה בכלל
הטוטקרמה שיש לי מצויין ויש לי מקציף חשמלי ידני שנטען שאיתו אני מקציפה בקלות ומפסיקה מתי שאני רוצה וזה יוצא קצף מעולה ברמת בית קפה.
פשוט זה די מבאס שכאשר אין לך זמן בבוקר לחמם את החלב לפני ולהקציף + מקינטה זה דורש המון זמן חיפשתי משהו שיעשה את הכל בקליק אחד
אבל נורא התאכזבתי קשות מארצינו מילא הקצף שאיתו אפשר לשחק ולעצור לפני אבל זה שהחלב לא חם הכי מבאס ואני אוהבת כמו הרוב חלב רותח
קפה רותח ולא פושר
אז שוב המון תודה לילה מקסים והמשך שבוע נפלא חנה
שלא מתייאשים ונותנים מענה לכל שאלה
המון תודות לכל אחד ואחד מכם
תמשיכו ככה שאפו!
בסופו של דבר אוותר על הארוצינו כי זה לא מגיע לרמה טובה בכלל
הטוטקרמה שיש לי מצויין ויש לי מקציף חשמלי ידני שנטען שאיתו אני מקציפה בקלות ומפסיקה מתי שאני רוצה וזה יוצא קצף מעולה ברמת בית קפה.
פשוט זה די מבאס שכאשר אין לך זמן בבוקר לחמם את החלב לפני ולהקציף + מקינטה זה דורש המון זמן חיפשתי משהו שיעשה את הכל בקליק אחד
אבל נורא התאכזבתי קשות מארצינו מילא הקצף שאיתו אפשר לשחק ולעצור לפני אבל זה שהחלב לא חם הכי מבאס ואני אוהבת כמו הרוב חלב רותח
קפה רותח ולא פושר
אז שוב המון תודה לילה מקסים והמשך שבוע נפלא חנה
בגלל זה כוסות בגודל כזה הן לרוב טרמיותguyezra כתב:יש לי כוס בעבודה של 700...
אבל זה לא מאג זכוכית.
אני כבר שנים שותה איתה, ועדיין אנשים המומים מזה במטבח כשאני מכין נס קפה![]()
הבעיה עם זה שזה מתקרר מהר ואחרי חצי בערך זה כבר די קר (מחממי כוסות שחיפשתי לא ממש עשו את העבודה)...
לבסוף היום מצאתי בחנות כוס גדולה שמיועדת יותר לסיראל אבל היא לא צלוחית גדולה אלא משהו יותר קטן שמכיל למעל חצי ליטר
אז נפתרה הבעייה השאלה היא מה יהיה מבחינת החום כי לא ידעתי שהקפה יכול להתקרר מהר
ננסה מחר בבוקר ונראה
תודה לכל המגיבים ערב נעים חנה
אז נפתרה הבעייה השאלה היא מה יהיה מבחינת החום כי לא ידעתי שהקפה יכול להתקרר מהר
ננסה מחר בבוקר ונראה
תודה לכל המגיבים ערב נעים חנה
מקציף חלב לכל דכפין, במחיר מרנין.
hana27,
יש ברשותי מקציף חלב של אספרסו קלאב (אמנם לא אירוצ'ינו אבל שניהם עובדים על אותו העיקרון).
הוא עובד מצוין , בעל ציפוי טפלון ויש לו ראש להחלפה (במידה ואת רוצה יותר \פחות קצף) הוא עלה לי חצי מהמחיר שאת רואה באינטרנט, מחיר ממש בדיחה.
אל תשכחי שאחרי כל הקצפה צריך לנקות אותו מהחלב ולדאוג שלא ייגעו מים\ חלב במגעים (זה החיסרון במוצר - הניקיון והדאגה).
אני אפילו מחמם בו תה (הוא מכוון ל70 ומשהו מעלות כדי לחמם חלב, וזה גם טמפרטורה אידאלית למים בשביל כוס תה ).
שיהיה יום מוצלח !!
יש ברשותי מקציף חלב של אספרסו קלאב (אמנם לא אירוצ'ינו אבל שניהם עובדים על אותו העיקרון).
הוא עובד מצוין , בעל ציפוי טפלון ויש לו ראש להחלפה (במידה ואת רוצה יותר \פחות קצף) הוא עלה לי חצי מהמחיר שאת רואה באינטרנט, מחיר ממש בדיחה.
אל תשכחי שאחרי כל הקצפה צריך לנקות אותו מהחלב ולדאוג שלא ייגעו מים\ חלב במגעים (זה החיסרון במוצר - הניקיון והדאגה).
אני אפילו מחמם בו תה (הוא מכוון ל70 ומשהו מעלות כדי לחמם חלב, וזה גם טמפרטורה אידאלית למים בשביל כוס תה ).
שיהיה יום מוצלח !!