שלום חברים .
יש לי שאלה לא שגרתית אני מחפש מגבר סטריאו יעודי למוסיקה נטו בשביל חמתי ,שהיא גברת מאוד נחמדה מוסיקלית מנגנת ושרה ומאוד אוהבת לשמוע מוסיקה בעיקר הכל גם קלאסי גם רוק גאז וגם שירי ארץ ישראל בקיצור הכל .
אני מחפש לה מגבר יעודי וכמובן גם רמקולים אבל רק מדפיים ,בשל החלל הקטן בסלון 3*3.5 ,וגם בגלל בעיה של מקום .
בנוסף אני יבנה לה מחשב מדיה שישמש כ music server יעשה הכל בעיקר מוסיקה וקצת סרטים והופעות והוא ישודך לdac חיצוני יעודי (בכדי למנוע את הצורך בנגנים ומכשירים נוספים)
הגברת לא אודיופלית אבל יש לה טעם טוב במוסיקה ושמיעה מצויינת. שמעתי מספר רמקולים וגם חלק מהרמקולים במבחן המדפיים שנערך על ידי נמר. אני לא מצליח לזהות ברמת מחיר של 3-4 k מה הכי איכותי והחמור מכול איזה מגבר ללכת.
חשבתי תחילה לבנות את המערכת דווקא על פי המגבר ,ורצוי מגבר מוסיקלי מפורט עם במה טובה ווללא קורולציה וצבע בצליל נטרלי וטוב. אנסה לפי מה שעובר לי בראש להעביר לכם בחלוקה גסה את רשימה של המגברים שחשבתי . אשמח לקבל חוות דעת והמלצות (אני יודע שזה תלוי ברמקול אבל בואו ננסה דווקא להתחיל מהגברה טובה ).
החתך של סוגי הגברות השונות חלקן גם לא דגמים ספציפים :
nad 1 דגמי כניסה + (יד2)
arcam 2 דגמי כניסה+(יד2)
ONIX OA21S STEREO INTEGRATED 3
AUDIOLAB 8000A 4
5 לקסמן LUXMAN L-510
6.מגבר דיגיטלי אינגרייד Lyngdorf sdai- 2175(מעניין נמכר ביד 2 במחיר הוגןקצת גבוה מהתקציב אבל בכל זאת )
אשמח לקבל התייחסות לכול אחד מהגברות שציינתי
תודה תודה תודה הרבה תגובות רצויות אשמח להחכים ממכם
הכל על מגבר סטריאו יעודי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
היי .
התקציב שלה גמיש לכאן או לכאן טווח המערכת תלוי בתמורה לכסף כלומר לא באזור 10 אלף+ אלא באזור האלפים הבודדים השאיפה היא למטה אבל אם ינתן תמורה טובה לכסף ניתן להתרחק לכוון ה 7 אלף.
אני מאוד אהבתי את הרמקולים system audio המדפיים מאוד מפורטים בלי צבע ונותנים במה ענקית לגודל שלהם . אבל אני מחפש מגבר שיעיף אותם החוצה בצליל שישמע מוסיקלי מפורט נעים לא מעייף ומתאים לכל סגנון מוסיקה בעיקר רגוע.
המלצות למגבר כזה ?
מה הכי מומלץ לרמקולים הללו או שיש לכם רמקולים להמלצה בתקציב 2000-3500 גם יד שנייה או תצוגה שאפילו יותר מוסיקליים ומפורטים מאלה (system audio a510( אם אתם מכירים משהו שמוכר אותם יד שנייה במחיר הגון אשמח לקנות הם נמכרים חדשים באזור 3500.
התקציב שלה גמיש לכאן או לכאן טווח המערכת תלוי בתמורה לכסף כלומר לא באזור 10 אלף+ אלא באזור האלפים הבודדים השאיפה היא למטה אבל אם ינתן תמורה טובה לכסף ניתן להתרחק לכוון ה 7 אלף.
אני מאוד אהבתי את הרמקולים system audio המדפיים מאוד מפורטים בלי צבע ונותנים במה ענקית לגודל שלהם . אבל אני מחפש מגבר שיעיף אותם החוצה בצליל שישמע מוסיקלי מפורט נעים לא מעייף ומתאים לכל סגנון מוסיקה בעיקר רגוע.
המלצות למגבר כזה ?
מה הכי מומלץ לרמקולים הללו או שיש לכם רמקולים להמלצה בתקציב 2000-3500 גם יד שנייה או תצוגה שאפילו יותר מוסיקליים ומפורטים מאלה (system audio a510( אם אתם מכירים משהו שמוכר אותם יד שנייה במחיר הגון אשמח לקנות הם נמכרים חדשים באזור 3500.
גיא הי
קודם כל אני עם מרטין פה הייתי בוחר רמקולים ואז מגבר, אבל ..., אני חולה על ה-Audiolab 8000A (במידה ומדובר בדגם הישן מלפני 20 שנה בערך),
אני שומע עם ה-Audiolab 8000A ורמקולים מסוג Triangle Comete שילוב מנצח לטעמי, מאוד מפורט, במה נהדרת הבס מדוייק להפליא והדוק אבל לא נמוך כמו עם רמקולים ריצפתיים.
ֿ
נ.ב - בנוסף ל-Audiolab יש לי גם Cambridge Audio 640A, ו-NAD 3020 שלטעמי לא מגיעים לרמה שלו.
קודם כל אני עם מרטין פה הייתי בוחר רמקולים ואז מגבר, אבל ..., אני חולה על ה-Audiolab 8000A (במידה ומדובר בדגם הישן מלפני 20 שנה בערך),
אני שומע עם ה-Audiolab 8000A ורמקולים מסוג Triangle Comete שילוב מנצח לטעמי, מאוד מפורט, במה נהדרת הבס מדוייק להפליא והדוק אבל לא נמוך כמו עם רמקולים ריצפתיים.
ֿ
נ.ב - בנוסף ל-Audiolab יש לי גם Cambridge Audio 640A, ו-NAD 3020 שלטעמי לא מגיעים לרמה שלו.