איך להפיק את המיטב מטלויזית ה 3D LG- LW570Y החדשה שלי ? - עזרה
שלום לכולם..
לאחרונה התחדשתי בטלויזיית תלת מימד חדשה מדגם LG-LW570Y טלויזיה משובחת עם איכות צפייה מעולה
יש לי במחשב סרטי בלו ריי מלאים של תלת מימד (כ 65 סרטים במחשב בפורמט ISO מלאים כל אחד כ 45 גיגה)
השאלה שלי היא איך אני רואה את הסרטים הללו (ששעות רבות עבדתי להוריד אותם) ולצפות בהם בטלויזיה החדשה שלי ? (המחשב מחובר לטלויזיה בכבל HDMI)
יש לי נגן TOTAL MEDIA THATER 5 אבל הוא רק מפעיל את הסרט ורק מהטלויזיה כשאני מפעיל את האופציה לתלת מימד אני רואה משהו אבל לא באיכות שציפיתי ובצורה שציפיתי..לעומת זאת בסרט HD רגיל שהטלויזיה עשתה המרה מ 2D ל 3D ראו את אפקט התלת מימד מצויין... האם זו הדרך ??
אם ככה אז למה להוריד סרטים בגודל כזה או לקנות תדיסק המלא ב 3D אם אפשר להוריד סרט באיכות HD מלא וזהו.
האם אפשר להפיק מסרטים מהדיסקים המקוריים יותר ??? ומה היא הדרך הנכונה לעשות זאת ? איך מפעילים אותם ומגדירים את הצפיה בצורה הטובה ביותר ??
אשמח לסיועכם
אחלה שלערב לכולם
לאחרונה התחדשתי בטלויזיית תלת מימד חדשה מדגם LG-LW570Y טלויזיה משובחת עם איכות צפייה מעולה
יש לי במחשב סרטי בלו ריי מלאים של תלת מימד (כ 65 סרטים במחשב בפורמט ISO מלאים כל אחד כ 45 גיגה)
השאלה שלי היא איך אני רואה את הסרטים הללו (ששעות רבות עבדתי להוריד אותם) ולצפות בהם בטלויזיה החדשה שלי ? (המחשב מחובר לטלויזיה בכבל HDMI)
יש לי נגן TOTAL MEDIA THATER 5 אבל הוא רק מפעיל את הסרט ורק מהטלויזיה כשאני מפעיל את האופציה לתלת מימד אני רואה משהו אבל לא באיכות שציפיתי ובצורה שציפיתי..לעומת זאת בסרט HD רגיל שהטלויזיה עשתה המרה מ 2D ל 3D ראו את אפקט התלת מימד מצויין... האם זו הדרך ??
אם ככה אז למה להוריד סרטים בגודל כזה או לקנות תדיסק המלא ב 3D אם אפשר להוריד סרט באיכות HD מלא וזהו.
האם אפשר להפיק מסרטים מהדיסקים המקוריים יותר ??? ומה היא הדרך הנכונה לעשות זאת ? איך מפעילים אותם ומגדירים את הצפיה בצורה הטובה ביותר ??
אשמח לסיועכם
אחלה שלערב לכולם
- aaronkl
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 89
- שם מלא: aaronkl
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
אהלן איציק,
בדיוק באתי לפתוח פוסט בנושא
התחדשתי בפיליפס 7606 47"... מחובר עם מחשב נייד.
סרטי תלת מימד SIDE BY SIDE עובדים מעולה.. מה שכן גם נתקעתי עם קבצי בלוריי מלאים BD3D בפורמט ISO..
שעות על גבי שעות מחפש תוכנה מתאימה שתריץ את הקבצים האלא כאילו זה מתנגן במכשיר בלוריי רגיל..
מה שכן יש אפשרות לעשות כונן וירטואלי עם DVDFAB ולנגן את הקובץ עם POWERDVD11 אבל לא מופיע שום אופצית תלת מימד בתפריט הסרט.
בקשר לשאלתך למה אתה לא רואה "משהו".. זה כי הטלויזיה מפעילה המרה מרגיל לתלת מימד..
ודרך אגב,
65 סרטים?? כולם 3D???????

בדיוק באתי לפתוח פוסט בנושא
התחדשתי בפיליפס 7606 47"... מחובר עם מחשב נייד.
סרטי תלת מימד SIDE BY SIDE עובדים מעולה.. מה שכן גם נתקעתי עם קבצי בלוריי מלאים BD3D בפורמט ISO..
שעות על גבי שעות מחפש תוכנה מתאימה שתריץ את הקבצים האלא כאילו זה מתנגן במכשיר בלוריי רגיל..
מה שכן יש אפשרות לעשות כונן וירטואלי עם DVDFAB ולנגן את הקובץ עם POWERDVD11 אבל לא מופיע שום אופצית תלת מימד בתפריט הסרט.
בקשר לשאלתך למה אתה לא רואה "משהו".. זה כי הטלויזיה מפעילה המרה מרגיל לתלת מימד..
ודרך אגב,
65 סרטים?? כולם 3D???????
היי בוקר בוקר ,..
זה בדיוק מה שאני עושה אני עם כונן וירטואלי מעלה את קובץ ה ISO שזה ממש הדיסק המלא ממש כמו המקורי (כאילו זה מתנגן ממכשיר בלו רוי)
ואצלי בתוכנת ה TOTAL MEDIA THATER 5 מופיעים האופציות לניגון ב 3D אבל לא ניראה לי שזה עובד כמו שצריך כי אני לא רואה את התלת מימד טוב
רק כאשר הטלויזיה עצמה ממירה לתלת מימד (כשהסרט הוא על 2D) רואים טוב .. השאלה שלי שוב ... אז למה לקנות או להוריד סרטים מלאים או דיסק מלא של 3D אם אפשר להוריד סרטים של 2D או HD רגיל ולראות ... מה ההבדל בדיוק ??? ואיך אפשר להפיק מהדיסקים האלה את המירב והמיטב ? אם איזה תוכנה ?
וכן יש לי 2 טרה מלאים של סרטי תלת מימד כל החדשים הורדתי מהאינטרנט (חשבונות פרימיום) כולם ISO 3D מלאים והכי חדשים.
זה בדיוק מה שאני עושה אני עם כונן וירטואלי מעלה את קובץ ה ISO שזה ממש הדיסק המלא ממש כמו המקורי (כאילו זה מתנגן ממכשיר בלו רוי)
ואצלי בתוכנת ה TOTAL MEDIA THATER 5 מופיעים האופציות לניגון ב 3D אבל לא ניראה לי שזה עובד כמו שצריך כי אני לא רואה את התלת מימד טוב
רק כאשר הטלויזיה עצמה ממירה לתלת מימד (כשהסרט הוא על 2D) רואים טוב .. השאלה שלי שוב ... אז למה לקנות או להוריד סרטים מלאים או דיסק מלא של 3D אם אפשר להוריד סרטים של 2D או HD רגיל ולראות ... מה ההבדל בדיוק ??? ואיך אפשר להפיק מהדיסקים האלה את המירב והמיטב ? אם איזה תוכנה ?
וכן יש לי 2 טרה מלאים של סרטי תלת מימד כל החדשים הורדתי מהאינטרנט (חשבונות פרימיום) כולם ISO 3D מלאים והכי חדשים.
- aaronkl
-
- עוסק בתחום

בוא נעשה קצת סדר...
יש הבדל עצום בין המרה לבין תלת מימד אמיתי..
בכל אופן אני מבין שאנחנו באותה הבעיה, לא מצליחים לנגן קבצי iso תלת מימד דרך המחשב..
בכל אופן אם אתה רוצה להנות מתלת מימד אמיתי, תוריד סרטי תלת מימד side by side ותפעיל אופציה בשם זה גם במסך.. זה מדביק תמונה על תמונה (ימין ושמאל)..
בקשר לiso מחר אבדוק על נגן בלוריי של סמסונג עם זה עובד דרך הusb שלו..
יש הבדל עצום בין המרה לבין תלת מימד אמיתי..
בכל אופן אני מבין שאנחנו באותה הבעיה, לא מצליחים לנגן קבצי iso תלת מימד דרך המחשב..
בכל אופן אם אתה רוצה להנות מתלת מימד אמיתי, תוריד סרטי תלת מימד side by side ותפעיל אופציה בשם זה גם במסך.. זה מדביק תמונה על תמונה (ימין ושמאל)..
בקשר לiso מחר אבדוק על נגן בלוריי של סמסונג עם זה עובד דרך הusb שלו..
זהו אני מבין ששנינו באותה בעיה ... אפילו בתפריט של הסרט יש אופציה בין ניגון ב 2D או ב 3D ... והאם ההמרה היא מהטלויזיה ? מהמחשב ?? או מהדיסק עצמו
צריך לראות בדיוק איך לשלב בין כל הדברים האלה בצורה הכי טובה ...כי בסך הכל יש הכל ... מחשב חזק שמחובר ב HDMI .. דיסק בלו ריי מלא אורגינל 3D ויש מסך 3D אז מה הסיבה שזה לא משולב יחד כמו שצריך ???
אני אישית אחרי כל הבדיקות מוצא כי רק כשהסרט מופעל ב 2D והטלויזיה ממירה את ה 2D ל 3D (באופציה של הטלויזיה) אז אני רואה תלת מימד כמו שצריך
אז שוב השאלה איפה כל הפואנטה בדיסק 3D מלא
??
אני אישית אחרי כל הבדיקות מוצא כי רק כשהסרט מופעל ב 2D והטלויזיה ממירה את ה 2D ל 3D (באופציה של הטלויזיה) אז אני רואה תלת מימד כמו שצריך
אז שוב השאלה איפה כל הפואנטה בדיסק 3D מלא
כן הורדתי עדכון אחרון של NAVDIA וזה תומך בכל נושא התלת מימד - הכרטיס GFORCE 9800GT הוא כרטיס חזק וטוב
מנגן את הסרטים בלי בעיה
ובנוגע לצריבה ולניגון בנגן בלו ריי אני עושה את אותה פעולה בדיוק דרך נגן ייעודי במחשב אז אין בדיוק הבדל
מנגן את הסרטים בלי בעיה
ובנוגע לצריבה ולניגון בנגן בלו ריי אני עושה את אותה פעולה בדיוק דרך נגן ייעודי במחשב אז אין בדיוק הבדל
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
בדקתי כעת באתר של Nvidia עבורך וכפי שהבחור כתב, רק 3D VISION.
לכן זו הבעיה שלך, פשוט..
לכן זו הבעיה שלך, פשוט..
אתה טועה.mooshon78 כתב:תקנו אותי אם אני טועה (ויש מצב) אבל לנגן תלת מימד מלא בתצורה כזו מצריך או כונן בלו-ריי שתומך בתלת מימד (ואז יש לצרוב את האימאג' לדיסק בלו ריי) או כרטיס מסך שתומך בניגון כזה תוכן....
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- aaronkl
-
- עוסק בתחום

הוא צודק!mp3lll כתב:בדקתי כעת באתר של Nvidia עבורך וכפי שהבחור כתב, רק 3D VISION.
לכן זו הבעיה שלך, פשוט..
אתה טועה.mooshon78 כתב:תקנו אותי אם אני טועה (ויש מצב) אבל לנגן תלת מימד מלא בתצורה כזו מצריך או כונן בלו-ריי שתומך בתלת מימד (ואז יש לצרוב את האימאג' לדיסק בלו ריי) או כרטיס מסך שתומך בניגון כזה תוכן.......
אחרי נסיונות של ימים המסקנה ברורה!
לא ניתן לנגן BD3D בקובץ ISO ללא כרטיס מסך תלת מימד במחשב!!
יש נגני בלוריי 3D שקוראים ISO דרך הUSB.
מחר אבצע ניסויים על כמה מהם ואעדכן במצב..
עד אז תהנו מ SBS
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
ברור שהוא צודק, הרי אני סוטר את עצמי, פיפסתי שהוא כתב עם כרטיס מסך.
הרי כתבתי בהתחלה שאם אין לך בכרטיס מסך תמיכה בתלת מימד לא תצליח לראות.
ןלא צריך לצעוק!!!! רק תפעיל את הראש.
הרי כתבתי בהתחלה שאם אין לך בכרטיס מסך תמיכה בתלת מימד לא תצליח לראות.
ןלא צריך לצעוק!!!! רק תפעיל את הראש.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
או קיי אז אני מבין שהבעיה היא בכרטיס מסך שלי שנדרש בהחלפה לאחד עם יכולות הקרנה של 3D ... מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך תומך חזק ואיכותי ??
נ.ב. מצ"ב קישור למפרט של הכרטיס שלי .. רשום שהוא תומך SLI ולא רק 3D VISION :
http://www.nvidia.com/object/product_ge ... gt_us.html
אשמח להמלצה לכרטיס מתאים
נ.ב. מצ"ב קישור למפרט של הכרטיס שלי .. רשום שהוא תומך SLI ולא רק 3D VISION :
http://www.nvidia.com/object/product_ge ... gt_us.html
אשמח להמלצה לכרטיס מתאים
נערך לאחרונה על ידי itzikkal ב 20/09/2011 9:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
חזק מאיזה בחינה? רק לסרטים או להתחשב גם בגיימינג?
בעקרון כל כרטיס ATI מסדרה 5XXX או 6XXX יעשה את העבודה.
אם זה רק לסרטים גם כרטיס ב300 שקל מסדרה 6 של ATI יעשה את העבודה, כן מבחינת הזרמת וידאו וכן מבחינת הפורמטי האודיו החדשים.
בעקרון כל כרטיס ATI מסדרה 5XXX או 6XXX יעשה את העבודה.
אם זה רק לסרטים גם כרטיס ב300 שקל מסדרה 6 של ATI יעשה את העבודה, כן מבחינת הזרמת וידאו וכן מבחינת הפורמטי האודיו החדשים.
"על החתום...."
לצערי לכל אלה שיוצרים עימי קשר אינני יכול לחזור אליכם בתשובה כי אני חדש באתר וזה רושם שאני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות חזרה...
אשמח עם תשלחו לי למייל הפרטי : [email protected] ואני אחזור אליכם
אשמח עם תשלחו לי למייל הפרטי : [email protected] ואני אחזור אליכם
קודם כל מברוק על האוסף העצום הזה של הסרטים...
רציתי להתייעץ אני מאוד רוצה לקנות טלויזיה led 3d אני מאוד מתלבט אבל האופציה העקרית אצלי זאת ה 42lw570y רציתי לשאול אותך עד כמה אתה מרוצה מהקניה ביחס למחיר ובכלל אם אתה מרוצה מהטלויזיה.
אשמח לתגובה.
ועוד דבר אשמח לקנות ממך בסכום סמלי את ה2 טרה של הסרטים.
רציתי להתייעץ אני מאוד רוצה לקנות טלויזיה led 3d אני מאוד מתלבט אבל האופציה העקרית אצלי זאת ה 42lw570y רציתי לשאול אותך עד כמה אתה מרוצה מהקניה ביחס למחיר ובכלל אם אתה מרוצה מהטלויזיה.
אשמח לתגובה.
ועוד דבר אשמח לקנות ממך בסכום סמלי את ה2 טרה של הסרטים.
יש לי אתו דגם רק 55 אינץeliaz87 כתב:קודם כל מברוק על האוסף העצום הזה של הסרטים...
אשמח לתגובה.
ועוד דבר אשמח לקנות ממך בסכום סמלי את ה2 טרה של הסרטים....
טלוויזיה מעולה באופן כללי ואני מאד מרוצה.
אבל אתה צריך להיות מיודע לבעיה העקרית שלה מבחינתי - חוסר תמיכה בסאונד DTS, שזה בערך 95% מהסרטים שיוצאים היום, זה יחייב אותך להמיר כל סרט, או לחילופין לא להשתמש בחיבור של הטלוויזיה למחשב אלא להשתמש בסטרימר חיצוני.
בעיה נוספת שאני ניתקלתי בה היא שרות גרוע מאד מצד היבואן ח.י., אבל זה אולי היה רק אצלי.