בעיה ב A210- בבקשה עזרה !!!
שלום לכולם
רכשתי לאחרונה סטירמר של פופקורן A210 כאשר חיברתי אותו לטלויזיה ולרשת, המכשיר זיהה את הרשת אבל לא נותן לנגן קבצים, את כל סוגי הקבצים, יש לציין שהוא מזהה את הסרטים ע"י התוכנה של NERO .
לקחתי את המכשיר חזרה לחנות שקניתי ממנה ושם חיברו אותו לרשת והוא זיהה ישר תיקיות שונות וגם ניגן לי סרט לראות שזה באמת עובד.
אם מישהו ניתקל כבר בבעיה אשמח לייעוץ כלשהו.
יש לציין כמה דברים.
1. אני משתמש ב WIN 7
2. הראוטר שברשותי הוא של D-LINK
3. ביצעתי עדכון גירסא למכשיר וזה לא ממש עזר (בגירסא האחרונה הוא לא מזהה לי בכלל את ה NERO).
רכשתי לאחרונה סטירמר של פופקורן A210 כאשר חיברתי אותו לטלויזיה ולרשת, המכשיר זיהה את הרשת אבל לא נותן לנגן קבצים, את כל סוגי הקבצים, יש לציין שהוא מזהה את הסרטים ע"י התוכנה של NERO .
לקחתי את המכשיר חזרה לחנות שקניתי ממנה ושם חיברו אותו לרשת והוא זיהה ישר תיקיות שונות וגם ניגן לי סרט לראות שזה באמת עובד.
אם מישהו ניתקל כבר בבעיה אשמח לייעוץ כלשהו.
יש לציין כמה דברים.
1. אני משתמש ב WIN 7
2. הראוטר שברשותי הוא של D-LINK
3. ביצעתי עדכון גירסא למכשיר וזה לא ממש עזר (בגירסא האחרונה הוא לא מזהה לי בכלל את ה NERO).
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4888
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
לא יודע מה זה אומר, כך שאם תוכל לפרט זה יעזור.יש לציין שהוא מזהה את הסרטים ע"י התוכנה של NERO ....
באופן כללי -
תבדוק שהשיתוף של הספריות תקין,
תבדוק שהקבצים לא ב- hide כזה או אחר,
תבדוק הרשאות לקבצים ולספריות.
יש כאן מדריך לשיתוף קבצים בויינדווס 7.
פעלתי לפיו והצלחתי לנגן קבצים שלפני כן לא הצלחתי.
לפעמים יש צורך לכבות ולהדליק את הראוטר מחדש.
http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... work_Share
בהצלחה
פעלתי לפיו והצלחתי לנגן קבצים שלפני כן לא הצלחתי.
לפעמים יש צורך לכבות ולהדליק את הראוטר מחדש.
http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... work_Share
בהצלחה
לאחר הרבה בירבורים עם הסטרימר החלטתי להחליף את המערכת ההפעלה חזרה לXP, (לפני שקראתי את התגובות).
עדיין אותה הבעיה, שהתכוונתי שאני רואה את הסרטים עם Nero MediaHome 4 , הכוונה הייתה שאני רואה את כל רשימת הסרטים שלי ואת התיקיות של מה שהגדרתי בתוכנה אבל לא מצליח לנגן אף סרט, מקבל הודעה של :
could not play.
עדיין אותה הבעיה, שהתכוונתי שאני רואה את הסרטים עם Nero MediaHome 4 , הכוונה הייתה שאני רואה את כל רשימת הסרטים שלי ואת התיקיות של מה שהגדרתי בתוכנה אבל לא מצליח לנגן אף סרט, מקבל הודעה של :
could not play.