סופו של הפלאש? מיקרוסופט לא תתמוך בפלאש ב IE10
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73327
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
http://news.cnet.com/8301-30685_3-20105 ... with-ie10/
למי שעדיין לא יודע, כבר היום מיקרוסופט אינה תומכת בפלאש בדפדפן שלה המותאם למערכת ההפעלה לסמארטפונים, ה Windows Phone 7. נראה כי המגמה תתחזק ובווינדוס 8 בגירסת הטאבלטים (מדובר רק בדפדפן בגרסאת ה"מטרו", הממשק שמותאם למסכי המגע) לא תהיה תמיכה בפלאש ה IE10.
תחילת סופו של הפלאש?[/b]
למי שעדיין לא יודע, כבר היום מיקרוסופט אינה תומכת בפלאש בדפדפן שלה המותאם למערכת ההפעלה לסמארטפונים, ה Windows Phone 7. נראה כי המגמה תתחזק ובווינדוס 8 בגירסת הטאבלטים (מדובר רק בדפדפן בגרסאת ה"מטרו", הממשק שמותאם למסכי המגע) לא תהיה תמיכה בפלאש ה IE10.
תחילת סופו של הפלאש?[/b]
אני דווקא חושב שלא יעזור לא לאפל ולא ומייקרוסופט פלש יהיה איתנו עוד הרבה זמן.
המצב היחיד שאני רואה שפלש יעלם הוא אך ורק אם גוגל תפסיק לתמוך בטכנולוגיה הזו.
וכפי שאני מעריך זה לא יקרה , לפחות לא ב 5 6 שנים הקרובות .
אגב הסיבה היחידה שאני עם סלולרי מבוסס אנדרוייד וטבלו מבוסס אנדרוייד זו התמיכה בפלש.
בתור אחד שמאוד מחובר ל mac os אני לא יכול לסבול את חוסר התמיכה בפלאש במוצרים של אפל.
אגב הסיבה היחידה שאני עם סלולרי מבוסס אנדרוייד וטבלו מבוסס אנדרוייד זו התמיכה בפלש.
בתור אחד שמאוד מחובר ל mac os אני לא יכול לסבול את חוסר התמיכה בפלאש במוצרים של אפל.
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
גוגל לא יכולה להפסיק את התמיכה בפלאש ,לפחות לא כל עוד אנדרואיד "פתוח וחופשי" ..Eyal_W כתב:אני דווקא חושב שלא יעזור לא לאפל ולא ומייקרוסופט פלש יהיה איתנו עוד הרבה זמן.
בתור אחד שמאוד מחובר ל mac os אני לא יכול לסבול את חוסר התמיכה בפלאש במוצרים של אפל....
אבל זה ברור שהעולם מתחיל לעזוב את הFlash לאט לאט .. ובאמת הגיעה הזמן להעליב את הזבל הזה מהאינטרנט .
אני בטוח שהזמן יעשה את שלו , כמות הפלאש בעולם עצומה , עד שהוא יעבור לטכנולוגיה מקבילה יקח לא מעט זמן .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
פרטים
פרטים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78894
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
פלאש עוד יהיה איתנו שנים רבות, עם כל הצער שבדבר...
זה שמיקרוסופט ואפל לא רוצות את זה (גוגל גם לא מתה על זה, אבל להזכירכם שזה היה ה-claim to fame הראשי של אנדרויד תקופה ארוכה!) לא יעזור להם. אין אתר משמעותי בעולם כיום שאין לו פלאש. וזה כולל גם אתרי גוגל (למשל אנליטיקס מבוסס על פלאש).
זה שמיקרוסופט ואפל לא רוצות את זה (גוגל גם לא מתה על זה, אבל להזכירכם שזה היה ה-claim to fame הראשי של אנדרויד תקופה ארוכה!) לא יעזור להם. אין אתר משמעותי בעולם כיום שאין לו פלאש. וזה כולל גם אתרי גוגל (למשל אנליטיקס מבוסס על פלאש).
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
YOUTUBE לא כותבים את כל האתר מחדש בשביל הכיף...
מה שכן ממה שנכתב בכתבה נראה כי ADOBE קוראים את הכתובת על הקיר, כמו כן לדעתי הבעיה הגדולה ביותר של ה FLASH היא במנוע המאוד כבד שמריץ אותו , הגדולה של ה FLASH עד עתה הייתה שבזמן פיתוח קצר יחסית, ניתן לכתוב אפיליקציות ומצגות שיופעלו כמעט על כל פלטפורמה, כעת נראה לי שADOBE יאלצו לפתח מנוע שימיר הכל ל HTML5 או כל תקן אחר מחייב שיתקבל, כלומר לשמור את תהליך היצירה של ה FLASH רק שOUTPUTיהיה שונה, זאת בהנחה שבכלל ניתן יהיה לבצע זאת, השפות הן שונות ויתכן מאוד שקוד ששנכתב ב AUTOSCRIPT של FLASH לא יעבור מספיק יעיל לפורמט אחר...
מה שכן ממה שנכתב בכתבה נראה כי ADOBE קוראים את הכתובת על הקיר, כמו כן לדעתי הבעיה הגדולה ביותר של ה FLASH היא במנוע המאוד כבד שמריץ אותו , הגדולה של ה FLASH עד עתה הייתה שבזמן פיתוח קצר יחסית, ניתן לכתוב אפיליקציות ומצגות שיופעלו כמעט על כל פלטפורמה, כעת נראה לי שADOBE יאלצו לפתח מנוע שימיר הכל ל HTML5 או כל תקן אחר מחייב שיתקבל, כלומר לשמור את תהליך היצירה של ה FLASH רק שOUTPUTיהיה שונה, זאת בהנחה שבכלל ניתן יהיה לבצע זאת, השפות הן שונות ויתכן מאוד שקוד ששנכתב ב AUTOSCRIPT של FLASH לא יעבור מספיק יעיל לפורמט אחר...
צר לי להשבית שמחות, אבל אין שום משמעות לעובדה שמיקרוסופט תתמוך בפלאש או לא.
הסיבה היחידה שאין פלאש במכשירי אפל היא בגלל מדיניות הגן הסגור (אי אפשר להתקין שום דבר על המכשיר ללא אישור אפל), במערכות Windows וMac אין מדיניות כזו - וכל אפליקציה או Plugin יכולים לרוץ על מערכות הפעלה אלו.
ולכן זה לא ממש משנה אם מיקרוסופט תומכת או לא, מה שמשנה זה האם אדובי ייפתחו נגן פלאש מותאם לדפדן של Windows 8 או לא.
וכל עוד ניתן להריץ chrome על Windows 8, אז זה בכלל לא משנה, כי לכרום יש נגן פלאש מובנה.
פלאש לא תמות בקרוב, אבל היא תוחלף בהדרגה, אדובי כבר מתחילה לפתח כלים ושירותים בעולם הHTML5 ובסופו של דבר להערכתי היא תפסיק לפתח את הפלאש - אבל זה יהיה נטו מיוזמה ורצון שלה בלי קשר לתמיכה או אי תמיכה של מיקרוסופט.
הסיבה היחידה שאין פלאש במכשירי אפל היא בגלל מדיניות הגן הסגור (אי אפשר להתקין שום דבר על המכשיר ללא אישור אפל), במערכות Windows וMac אין מדיניות כזו - וכל אפליקציה או Plugin יכולים לרוץ על מערכות הפעלה אלו.
ולכן זה לא ממש משנה אם מיקרוסופט תומכת או לא, מה שמשנה זה האם אדובי ייפתחו נגן פלאש מותאם לדפדן של Windows 8 או לא.
וכל עוד ניתן להריץ chrome על Windows 8, אז זה בכלל לא משנה, כי לכרום יש נגן פלאש מובנה.
פלאש לא תמות בקרוב, אבל היא תוחלף בהדרגה, אדובי כבר מתחילה לפתח כלים ושירותים בעולם הHTML5 ובסופו של דבר להערכתי היא תפסיק לפתח את הפלאש - אבל זה יהיה נטו מיוזמה ורצון שלה בלי קשר לתמיכה או אי תמיכה של מיקרוסופט.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
האייפון יכול לתמוך בפלאש,אפל יכולים להטמיע את הפלאש כבר בדפדפן שלהם , ובמיוחד שעכשיו העידכונים הפכו לעידכוני דלטה אפשר גם לעדכן את הפלאש דרך האויר (כמובן כשאפל תחליט על כך .. ) אבל לאפל יש מספיק סיבות אחרות לא לתמוך בפלאש .leo212 כתב:צר לי להשבית שמחות, אבל אין שום משמעות לעובדה שמיקרוסופט תתמוך בפלאש או לא.
פלאש לא תמות בקרוב, אבל היא תוחלף בהדרגה, אדובי כבר מתחילה לפתח כלים ושירותים בעולם הHTML5 ובסופו של דבר להערכתי היא תפסיק לפתח את הפלאש - אבל זה יהיה נטו מיוזמה ורצון שלה בלי קשר לתמיכה או אי תמיכה של מיקרוסופט....