שדרוג מערכת קולנוע ביתי - רסיבר ברמת כניסה
אהלן,
בעקבות השרשורים האחרונית שאני רואה פה לגבי כל המבצעים שיש על הרסבירים הבסיסים אני שוקל לשדרג להורים.
נכון להיום יש להם מערכת קומבו של LG מהדיוטי, שהיא לא ממש עונה להם על הצרכים,
הממיר YES HD מחובר ישירות לטלויזיה ב HDMI ובמידה ומחברים אותו למערכת יש דיליי בסאונד ולא נחמד לשמוע ככה.
השימוש הנחוץ הוא ממיר 95% לפעמים גם DVD, בעתיד גם סטרימר.
ברוב הפעמים אנחנו לא נרצה להפעיל את הרמקולים 5.1 הקימיים אלא להשתמש רק בשל הטלויזיה .. איך אני יכול לעשות את זה?
הריי הממיר מחובר עם ה HDMI ישירות לרסיבר ומשם לטלויזיה.
אני רואה שבאג החזירו את ה 421 (ולא ה 420) למבצע ונראה לי קורץ מאוד ב 200$
מה אתם אומרים?
אין upscaling ברסיברים הנ"ל נכון?
המכשול היחיד שלי הוא איך אני מתמודד עם מצב שבו אני רוצה לשמוע מהטלויזיה ולא מהרמקולים.. עדיפות לכך שהרסיבר ישאר כבוי..
אולי אני מפספס פה משהו בחיבורים..
תודה ,
טל
בעקבות השרשורים האחרונית שאני רואה פה לגבי כל המבצעים שיש על הרסבירים הבסיסים אני שוקל לשדרג להורים.
נכון להיום יש להם מערכת קומבו של LG מהדיוטי, שהיא לא ממש עונה להם על הצרכים,
הממיר YES HD מחובר ישירות לטלויזיה ב HDMI ובמידה ומחברים אותו למערכת יש דיליי בסאונד ולא נחמד לשמוע ככה.
השימוש הנחוץ הוא ממיר 95% לפעמים גם DVD, בעתיד גם סטרימר.
ברוב הפעמים אנחנו לא נרצה להפעיל את הרמקולים 5.1 הקימיים אלא להשתמש רק בשל הטלויזיה .. איך אני יכול לעשות את זה?
הריי הממיר מחובר עם ה HDMI ישירות לרסיבר ומשם לטלויזיה.
אני רואה שבאג החזירו את ה 421 (ולא ה 420) למבצע ונראה לי קורץ מאוד ב 200$
מה אתם אומרים?
אין upscaling ברסיברים הנ"ל נכון?
המכשול היחיד שלי הוא איך אני מתמודד עם מצב שבו אני רוצה לשמוע מהטלויזיה ולא מהרמקולים.. עדיפות לכך שהרסיבר ישאר כבוי..
אולי אני מפספס פה משהו בחיבורים..
תודה ,
טל
- DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני לא יודע להמליץ לך על מערכת, אבל האפשרות של לראות טלוויזיה עם סאונד מהטלוויזיה, בלי להדליק את הרסיבר, נקראת PassThrough, זה אופציה שמוצאים בדרך כלל בדגמים היותר יקרים.
לפחות לפי האתר של פיוניר יש לרסיבר את אופציה
Stand-by Pass Through Yes
http://www.pioneer.eu/eur/products/22/9 ... specs.html
אבל בכל מקרה את הדיליי אני לא בטוח שהרסיבר יפתור לך צריך פשוט להגדיר או ברסיבר או בממיר את הדיליי המתאים ככה שהקול והתמונה יתאימו אחד לשני
Stand-by Pass Through Yes
http://www.pioneer.eu/eur/products/22/9 ... specs.html
אבל בכל מקרה את הדיליי אני לא בטוח שהרסיבר יפתור לך צריך פשוט להגדיר או ברסיבר או בממיר את הדיליי המתאים ככה שהקול והתמונה יתאימו אחד לשני
אני הולך על ה 421 עם הרמקולים של JBL ..
לא שמעתי אותם, אבל כן שמעתי את הרמקולים של ה pioneer שיש בדיוטי ואני מקווה למשהו איכותי יותר ..
להשלים את החבילה..
אני צריך DVD מקליט..
ראיתי שיש את ה DVD של xtreamer שהוא יכול להיות פיתרון טוב אבל הוא לא מקליט.. (בגלל שהוא כולל סטרימר).
אני צריך את ההקלטה כי אני רוצה להעביר קלטות וידאו (כל ההיסטוריה של המשפחה) ל DVD .
יש רעיונות?
לא שמעתי אותם, אבל כן שמעתי את הרמקולים של ה pioneer שיש בדיוטי ואני מקווה למשהו איכותי יותר ..
להשלים את החבילה..
אני צריך DVD מקליט..
ראיתי שיש את ה DVD של xtreamer שהוא יכול להיות פיתרון טוב אבל הוא לא מקליט.. (בגלל שהוא כולל סטרימר).
אני צריך את ההקלטה כי אני רוצה להעביר קלטות וידאו (כל ההיסטוריה של המשפחה) ל DVD .
יש רעיונות?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
השמועה אומרת שה-JBL אזל מהמלאי... 
אפשר למצוא את הסט של JBL בסביבות ה-1000 ש"ח בחנויות בארץ (אני חושב שלמחסני חשמל יש...) או שאתה יכול לחפש סט אחר יד שנייה...אבל הרסיבר זה בהחלט מציאה בדיוטי....
מעניין אם יביאו מלאי חדש של הJBL או שאולי יביאו סטים אחרים ומעניינים....??
מעניין אם יביאו מלאי חדש של הJBL או שאולי יביאו סטים אחרים ומעניינים....??