שלום
אשמח אם תוכלו לסייע לי בפתרון בעיה טכנית או בקבלת Leads לאן אוכל לפנות לקבל עזרה בעניין אשר כאיש טכני בעצמי, חיפשתי לפתור אותה לבד. לצערי לא מצאתי את אתר היצרן/ היבואן שלו בארץ. מכיוון שבתחום הספציפי הזה של חומרות בידוריות, אני בור גמור. אני רק לא רוצה לשגות ולהפוך ל break מכשיר שבכל זאת עובד, בניסיון לעדכן לו את ה Firm Ware. ואני לא מכיר את יבואני הציוד הספציפי.
ראשית אני מקווה שלא תיבהלו ממורכבות השאלה, בכל זאת פורום ואני "מפציץ", בשאלה מורכבת מאד.
מדובר במכשיר ZENSONIC Z500, אותו סקר כאן עופר לאור, בקישור המובא סקרת כאן: http://www.hometheater.co.il/article00616.
את המכשיר קבלתי לאחרונה ממשהו שויתר עליו, למרות שזה עובד מצוין, מלבד בעיה שבה אני נתקל בנוגע לשמירת הגדרות הרשת האלחוטית, אל המכשיר. זה מצויד בגרסת Firm Ware 1.4. אותה אני מבקש לעדכן, בנסיון לפתור את הבעיה.
הסיבות שבגינן אני מבקש לעדכן ידנית את המכשיר הן:
• אינני מצליח לשמור את הגדרות הרשת במצב Wireless (הן הקצאת IP ידנית/ אוטומטית. והן הגדרות WEP 128bit שנורא מעצבן להקלידן באמצעות השלט). בחיבור קווי המכשיר עובד היטב, עם נתב Linksys WRT54-GL שטעון עם Firm Ware DD-WRT.
• איטיות ה GUI של המכשיר – הבנתי שהשדרוג משפר פלאים את תפקוד הממשק.
•כנראה שבגלל בעיית אתר היצרן שציינתי מעלה, פעולת השדרוג האוטומטית שנתמכת במכשיר, אינה זמינה.
קראתי את הדברים הבאים ואני רוצה לדעת האם נכון ש....
1. גרסת ה-Firm Ware האחרונה למכשיר זה היא 2.01.
2. השדרוג לגרסא זאת מחייב מעבר דרך גרסא 1.7.
3. ראיתי ששלט המכשיר, אינו תומך במלוא הפונקציות שמתווספות בעדכון החומרה? והאם שלט חכם כמו זה המסופק עם דגמי מגברים של Yamaha RX-800, יכול לשמש מחליף לפונקציונאליות האבודה?
4. היכן ניתן לשים יד על הגרסא/ גרסאות והוראות השדרוג המדויקות?
המון תודה לעונים!
המשך יום טוב,
שאלה על ארכיאולוגיה אלקטרונית.....
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
1. הגירסה האחרונה היא אכן 2.01
2. לא זוכר...
3. לא ניסיתי אף פעם למרות שהיה ברשותי את הרסיבר הזה, אני אבדוק אם לא זרקתי את השלט, ואם לא אז אוכל לתת לך אותו...
4. בעיה. אני גם אבדוק אם לא מחקתי - תנסה באתר של הייג'ק אולי
2. לא זוכר...
3. לא ניסיתי אף פעם למרות שהיה ברשותי את הרסיבר הזה, אני אבדוק אם לא זרקתי את השלט, ואם לא אז אוכל לתת לך אותו...
4. בעיה. אני גם אבדוק אם לא מחקתי - תנסה באתר של הייג'ק אולי