מחפש פטיפון
- beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אם אין לך פטיפון ואתה רוצה משהו חדש ברמה טובה, יש את הפרוג'קט RPM1.3, יש לי אחד כזה ואני מאוד אוהב אותו. גם REGA טובים. ביד שניה, הייתי ממליץ את הטורנס הקלאסי. מה התקציב שלך? מה הסט אפ שלך?
אם יש לך סט אפ טוב, אולי כדאי לך לקחת משהו איכותי ביד שניה (יש פורום פה דברים יפים בטווח ה-2000 עד 3000 שקלים).
אתה מוזמן לפנות אליי גם בפרטי.
וולקאם טו דה קלאב.
דני בלר
אם יש לך סט אפ טוב, אולי כדאי לך לקחת משהו איכותי ביד שניה (יש פורום פה דברים יפים בטווח ה-2000 עד 3000 שקלים).
אתה מוזמן לפנות אליי גם בפרטי.
וולקאם טו דה קלאב.
דני בלר
דני בלר
יש גם את זה שהוא מעולה למתחילים (היה לי אותו לאיזו תקופה נחמדה)
ונראה לי שגם זה שמעליי דיבר על אותו אחד
THORENS - TD 170-1
ונראה לי שגם זה שמעליי דיבר על אותו אחד
- beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
fp581
"זה שמעליי"? יש לי שם, יא "זה שמתחתיי". דני. ותאמין לי, אחרי הלזנייה שאני מכין לראש השנה, אם תהיה מתחתיי, תהפוך לקובץ mp3...
ת'ורנס הם טובים, אתה צודק, כולל הפטיפון שהיה לך. לאיזה פטיפון החלפת? אני שפצרתי סטנטון 100 עם זרוע חדשה, יש לי גם פרוג'קט נהנה מאוד משניהם. היום יש היצע די נחמד של פטיפונים טובים ברמת כניסה ופה בלוח יש מדי פעם מציאות טובות.
בכל אופן, שתהיה שנה טובה, לך ולכל חברי האתר.
מי יתן והממשלה תאמץ את המלצות טרכטנברג לבטל את המכסים, ככה נוכל לקרוע את האימא של איביי בהזמנות...
"זה שמעליי"? יש לי שם, יא "זה שמתחתיי". דני. ותאמין לי, אחרי הלזנייה שאני מכין לראש השנה, אם תהיה מתחתיי, תהפוך לקובץ mp3...
ת'ורנס הם טובים, אתה צודק, כולל הפטיפון שהיה לך. לאיזה פטיפון החלפת? אני שפצרתי סטנטון 100 עם זרוע חדשה, יש לי גם פרוג'קט נהנה מאוד משניהם. היום יש היצע די נחמד של פטיפונים טובים ברמת כניסה ופה בלוח יש מדי פעם מציאות טובות.
בכל אופן, שתהיה שנה טובה, לך ולכל חברי האתר.
מי יתן והממשלה תאמץ את המלצות טרכטנברג לבטל את המכסים, ככה נוכל לקרוע את האימא של איביי בהזמנות...
דני בלר
נתחיל באמן
חחח סורי beller (דני) לא הייתה כוונה לפגוע
ואני לידור נעים מאוד
לצערי לא החלפתי את הפטיפון כי יצאתי לחופשה ובטעות שחכתי את התקליטים שלי ליד חלון פתוח (אתה יכל לנחש את ההמשך) אז בנתיים מחרתי אותו עד שיהיה לי כסף להתחיל את התחביב מחדש (כן אני ממש מרושש חחח) להשלים את האוסף שהיה לי...
ושנה טובה גם לך ולכל חברי האתר
חחח סורי beller (דני) לא הייתה כוונה לפגוע
לצערי לא החלפתי את הפטיפון כי יצאתי לחופשה ובטעות שחכתי את התקליטים שלי ליד חלון פתוח (אתה יכל לנחש את ההמשך) אז בנתיים מחרתי אותו עד שיהיה לי כסף להתחיל את התחביב מחדש (כן אני ממש מרושש חחח) להשלים את האוסף שהיה לי...
ושנה טובה גם לך ולכל חברי האתר