הצילו! קולט ב DTT רק ערוצים בערבית...

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
noyitz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

היי כולם,
יש לי ממיר KONKA עם אנטנה אקטיבית של APEX ANT003
אני גר בצור יצחק - ישוב ליד כוכב יאיר - 10 דקות מכפר סבא.
בכל מקרה, אחרי סריקה תפסתי 20 ערוצים, 5 ישראלים ו 15 ערבים, ממש מרגיש כמו בחיפוש תחנות רדיו בטיול לצפון...

השאלה שלי היא האם כדאי לי להחליף את האנטנה למשהו קצת יותר אקטיבי (האנטנה הנוכחית לא מתחברת לחשמל אפילו אבל עדיין קוראים לה אקטיבית), או שיש מצב שהאות כל כך חלש בתוך החדר שלא משנה כמה אקטיבית תהיה האנטנה אני לא אקלוט... כרגע רק כשאני מוציא את האנטנה מחוץ לחלון אני קולט - הבעיה היא שהחלון בצד השני של החדר ואסטתית, אשתי לא מוכנה להעביר כבל בשום צורה...

sathack
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 979
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #2 

יש מצב להחליף את האשה ? :lol:1.
1. בכותרת ציינת שאתה קולט רק ערוצים בערבית, בגוף ההודעה ציינת שאתה כן קולט את חמשת הערוצים הישראלים.
2. לדעתי אתה בר-מזל, עם כל כך הרבה ערוצים. אילו ערוצים אלה ? פלסטינים ?
3. אם האנטנה לא מתחברת לחשמל היא לא אקטיבית. היא אולי מתחברת ל- USB ? גם זה חשמל.
4. 5. יש מספר פתרונות : אנטנה אקטיבית, עם חיבור לחשמל, אבל יחסית אסטתית- ראה אצל טלראן ובאינטרנט או אנטנה דקה, בצורת קישוטים לסוכה - של אייפקס, ראה באייס וכו'. אנטנה חיצונית, עם התקנה של כבל שרץ לאורך הפאנלים, צמוד לקיר.

noyitz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

sathack, תודה על התגובה המהירה, תשובות:
- לגביי האשה, לא אי אפשר להחליף... :lol:
1. אני קולט 15 ערוצים בערבית חלק!, את הישראלים קולט רע מאוד, אין בכלל תמונה, רק כשאני מוציא את האנטנה מהחלון אני רואה טוב
2. הערוצים ברובם דווקא ממצרים לפי מה שראיתי באינטרנט, למרות שאני מאוד רחוק ממצריים, אני חושב שתל אביב יותר קרובה ממני, אולי זה הגובה'או אולי יש שידור נוסף מירדן... בכל מקרה יש ערוץ ספורט, לא יצא לי לבדוק עדיין איזה שידורים יש שם, יש ערוץ שרשום דרמה, סרטים ועוד כל מיני, אבל הכל ערבית כבדה כבדה...
3. האנטנה לא מתחברת לא לחשמל ולא ל USB - זה בדיוק החשש שלי, הרגשתי שהבחור ב BIGBOX מורח אותי...
4. האם יש אנטנה מומלצת בטלראן?

adirbd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 510
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #4 

מוזר מאוד, איפה את גר? זה נראה מאוד מוזר שאתה מצליח לקלוט שידורים ממדינה אחרת ולא מהמדינה שאתה נמצא בה, יש בזה משהו לא הגיוני כי כדי לקלוט את הערוצים ממצרים או מירדן צריך אנטנה יותר טובה מלקלוט מעידן +..

noyitz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

adirbd כתב:מוזר מאוד, איפה את גר? זה נראה מאוד מוזר שאתה מצליח לקלוט שידורים ממדינה אחרת ולא מהמדינה שאתה נמצא בה, יש בזה משהו לא הגיוני כי כדי לקלוט את הערוצים ממצרים או מירדן צריך אנטנה יותר טובה מלקלוט מעידן +..
...
באמת מוזר... אני גר בצור יצחק, זה ישוב ליד כוכב יאיר - 10 דקות מכפר סבא.
מה שיותר מוזר זה שבחיפוש תחנות הממיר שואל איזה מדינה ושם נתתי ישראל... כנראה שאבו מאזן פועל בכמה אפיקים - לא רק באום...

sathack
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 979
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #6 

אתה קולט תחנות פלשתינאיות- הם מעבירים שידורים ממצרים ומעוד מדינות ערב.
בזמנו הייתי קולט בחדרה את one של דובאי, שהיה מועבר ע"י הפלשתינאים.
אצלם אין רגולציה כמו אצלנו - כל מפעיל פירטי מרים משדר, מוכר כמה מקלטים דיגיטליים ועושה בוכטה. 8)

streamer
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #7 

adirbd כתב:מוזר מאוד, איפה את גר? זה נראה מאוד מוזר שאתה מצליח לקלוט שידורים ממדינה אחרת ולא מהמדינה שאתה נמצא בה
...
מה יגידו תושבי הבקעה, הנגב והערבה? הם מכירים את העניין שנים בתחום ה-FM.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #8 

תרים אנטנה חיצונית.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”