המרת דיוידי לבלוריי - עכשיו התמונות
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
לפני זמן מה הוזכר כאן בפורום שירות של WB שמאפשר לשלוח אליהם כותרי דיוידי ולקבל בתמורה כותרי בלוריי, בתוספת של חמישה דולר לכותר. מילאתי את הטופס, בחרתי 12 סרטים, שלחתי 12 דיסקים (בלי הקופסאות, רק דיסקים במעטפה), ומאז נעלמו עקבותיהם של WB. לא מזמן שלחתי מייל ושאלתי מה קורה, ונעניתי שמתוך הדיסקים שבחרתי, שניים פופולריים מאוד וחסרים במלאי, והחבילה תישלח אלי כשהמלאי יחודש.
אתמול קיבלתי מייל ממאסטופ שמודיע לי שהחבילה בדרך אלי. בסך הכל, אם מחשבים את עלות משלוח הדיסקים לארה"ב, חמישה דולר לסרט ועלות המשלוח של החבילה לארץ, זה יוצא לי 33 ש"ח לסרט בלוריי. אני מאמין שבימים הקרובים החבילה תגיע אלי, ואז יהיו גם תמונות, כפי שהבטחתי.
כתובת האתר היא http://www.dvd2blu.com/
אגב, מלבד סרטים יש שם גם עונות של סדרות טלויזיה, שעולות יותר מ5$ - משהו כמו 15-20$ לעונה, תלוי על כמה דיסקים היא יצאה, אבל עדיין, בתמורה לעונה שלמה תצטרכו לשלוח דיסק בודד.
והנה התמונות:
אתמול קיבלתי מייל ממאסטופ שמודיע לי שהחבילה בדרך אלי. בסך הכל, אם מחשבים את עלות משלוח הדיסקים לארה"ב, חמישה דולר לסרט ועלות המשלוח של החבילה לארץ, זה יוצא לי 33 ש"ח לסרט בלוריי. אני מאמין שבימים הקרובים החבילה תגיע אלי, ואז יהיו גם תמונות, כפי שהבטחתי.
כתובת האתר היא http://www.dvd2blu.com/
אגב, מלבד סרטים יש שם גם עונות של סדרות טלויזיה, שעולות יותר מ5$ - משהו כמו 15-20$ לעונה, תלוי על כמה דיסקים היא יצאה, אבל עדיין, בתמורה לעונה שלמה תצטרכו לשלוח דיסק בודד.
והנה התמונות:
-
- הגיע ארגז
-
- עם הרבה ריפוד בפנים
-
- וזה מה שהיה שם מלבד הריפוד
נערך לאחרונה על ידי Malcontent ב 22/09/2011 13:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אחרי הוספת התמונות, אני מעלה את זה שוב. כמו שאמרתי, 33 ש"ח לסרט, ועכשיו אפשר גם לראות באילו סרטים מדובר. כל אחד יוכל לעשות את השיקול שלו אם זה שווה או לא.
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

לא, אבל כל הכותרים של WB הם ללא הגנה איזורית.
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

האמת היא שכדאי לבדוק, כי חלק מהכותרים הם של New Line (אני מניח שהם שייכים לוורנר), ואצלם יש כותרים עם הגבלה איזורית, אבל לא הכותרים שרכשתי.
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

כן. הם שלחו לכתובת של mustop, אבל לכתובת של ushops הם לא מוכנים לשלוח, כי זה ת.ד.
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

תודה. מזל שהגיעו לפני יום כיפור 
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

טרם בדקתי. יש כותרים אמריקאיים מסויימים עם כתוביות בעברית (בריאן כוכב עליון, הברון מינכהאוזן, רוצחים מלידה, ועוד), כך שייתכן שבחלק יש כתוביות עבריות, אבל אני ממש לא בונה על זה.
בקרוב אעבור דירה ואז אקים NAS בבית, במקרה הגרוע, אעתיק את הדיסקים אל ה-NAS ואוסיף כתוביות חיצוניות.
בקרוב אעבור דירה ואז אקים NAS בבית, במקרה הגרוע, אעתיק את הדיסקים אל ה-NAS ואוסיף כתוביות חיצוניות.