יש שידוך
שלום חברים
בהמשך לשירשור הקודם (סוף מעשה ב... או שלא )לבסוף נמצא השידוך אם מתאים או שלא
רק בעתיד נדע כמו בכל שידוך תמיד בהתחלה זה דבש לא תמיד זה כך בהמשך
בכל אופן השידוך כולל את dac הסיני החמוד שבתמונה שנרכש מאותו היצרן של המגבר
מה שאהבתי בו זה שיש אפשרות לחבר לו הכל 2 כניסות דיגטליות 2 אנלוגיות ו1 USB
ו 2 יציאות שאחת מנורתית ואחת טרנזיסטורית (חושבים על הכל הסינים )וכמובן כניסה מקדימה לאוזניות
את הDVD החליף CD של Marantz 5004 ול ipod רכשתי מעמד עם יציאות דיגטליות ואנלוגיות מאחור
כמובן שהכל התחבר דרך הממיר את הCD חברתי גם דרך הממיר וגם ישירות למגבר על מנת להשוות
בזמן אמת האם הממיר הפנימי של המרנץ טוב כמו שכותבים בכל המאמרים שקראתי על הדגם הזה
נו ומה קרה אתם שואלים טוב אז כך המחשב (לפטופ עם כרטיס קול סטנדרטי )נשמע הרבה יותר טוב
אפשר בהחלט להנות ממוסיקה גם מתחנות רדיו באינטרנט האיכות השתפרה פלאים הipod נשמע
טוב מאוד אך למען ההגינות גם לפני כן הוא נשמע טוב למרות זאת מרגישים שיפור גם פה
השיפור הכי גדול וגם ההפתעה זה ה נגן המעולה של מרנץ שבהחלט נותן תמורה לכל יורו ששילמתי עליו
יצא לי לשמוע לא מעט נגנים הרבה יותר יקרים שלא מגיעים לאיכות של ה 5004 להפתעתי הממיר הפנימי
של הנגן נשמע לא פחות טוב מהחיצוני מה שמאשר את מה שכתבו על הנגן הזה בקיצור חברים מה שנשאר
זה להנות ממוסיקה טובה מבלי לקחת משכנתא ולאחל לכולם שנה טובה ולהשתמע ... האירי
בהמשך לשירשור הקודם (סוף מעשה ב... או שלא )לבסוף נמצא השידוך אם מתאים או שלא
רק בעתיד נדע כמו בכל שידוך תמיד בהתחלה זה דבש לא תמיד זה כך בהמשך
בכל אופן השידוך כולל את dac הסיני החמוד שבתמונה שנרכש מאותו היצרן של המגבר
מה שאהבתי בו זה שיש אפשרות לחבר לו הכל 2 כניסות דיגטליות 2 אנלוגיות ו1 USB
ו 2 יציאות שאחת מנורתית ואחת טרנזיסטורית (חושבים על הכל הסינים )וכמובן כניסה מקדימה לאוזניות
את הDVD החליף CD של Marantz 5004 ול ipod רכשתי מעמד עם יציאות דיגטליות ואנלוגיות מאחור
כמובן שהכל התחבר דרך הממיר את הCD חברתי גם דרך הממיר וגם ישירות למגבר על מנת להשוות
בזמן אמת האם הממיר הפנימי של המרנץ טוב כמו שכותבים בכל המאמרים שקראתי על הדגם הזה
נו ומה קרה אתם שואלים טוב אז כך המחשב (לפטופ עם כרטיס קול סטנדרטי )נשמע הרבה יותר טוב
אפשר בהחלט להנות ממוסיקה גם מתחנות רדיו באינטרנט האיכות השתפרה פלאים הipod נשמע
טוב מאוד אך למען ההגינות גם לפני כן הוא נשמע טוב למרות זאת מרגישים שיפור גם פה
השיפור הכי גדול וגם ההפתעה זה ה נגן המעולה של מרנץ שבהחלט נותן תמורה לכל יורו ששילמתי עליו
יצא לי לשמוע לא מעט נגנים הרבה יותר יקרים שלא מגיעים לאיכות של ה 5004 להפתעתי הממיר הפנימי
של הנגן נשמע לא פחות טוב מהחיצוני מה שמאשר את מה שכתבו על הנגן הזה בקיצור חברים מה שנשאר
זה להנות ממוסיקה טובה מבלי לקחת משכנתא ולאחל לכולם שנה טובה ולהשתמע ... האירי
-
- מעמד לאיפוד pure i 20 עם יציאות דיגטליות ואנלוגיות
-
- הCD 5004 של מרנץ
-
- הממיר
dac
תודה
אני שולח לך את הקישור תוכל להתרשם מהממיר
http://www.ebay.co.uk/itm/Tube-DAC-Prea ... 1c199fd74d
אני שולח לך את הקישור תוכל להתרשם מהממיר