איפה מתקנים מדפסות בצפון?
גם לי יש כזאת
וזאת המדפסת הטובה ביותר שהיתה לי עד כה.
עושה הכל
חסכונית מאד בדיו.
איכות הדפסה טובה.
דרייברים ***-300 מגה של דרייברים להורדה מהאינטרנט ותמיד אחרי זמן מה יש בעיות עם החיבור לרשת.
עושה הכל
חסכונית מאד בדיו.
איכות הדפסה טובה.
דרייברים ***-300 מגה של דרייברים להורדה מהאינטרנט ותמיד אחרי זמן מה יש בעיות עם החיבור לרשת.
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
קובי עד היום גם אני טענתי שהי הכי טובה שהייתה לי וכו'...מחוברת לאינטרנט ולא עושה שום בעיות...אבל עצבן אותי עכשיו שחלק קטן שלא קשור לכלום גורם לזה שכל המדפסת מושבתת...ממש מעצבן.
uris שוב תודה
uris שוב תודה
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
לא טענתי שנשבר לבד, זה נשבר בגלל תכנון לקוי, זה חלק פלסטיק קטנטן ששומר על דלת הדיו סגורה כמובן שאחריי כמה וכמה פתיחות וסגירות הוא נשבר...
מילא שהוא נשבר...אבל למה זה צריך לגרום למדפסת לצאת משימוש??.....אני יכול לסגור את הדלת ולשמור עליה סגורה בדרך אחרת...הבעיה שהמדפסת לא מזהה שהדלת סגורה ונותנת הודעת שגיאה ולא חוזרת לעבוד...
מילא שהוא נשבר...אבל למה זה צריך לגרום למדפסת לצאת משימוש??.....אני יכול לסגור את הדלת ולשמור עליה סגורה בדרך אחרת...הבעיה שהמדפסת לא מזהה שהדלת סגורה ונותנת הודעת שגיאה ולא חוזרת לעבוד...
בדקתי אצלי ואני מבין על מה אתה מדבר
התופסן של הדלתית הוא חתיכת פלסיק "מעפן" שבטח התיבש עם השנים ובכדי לפתוח נדרש להפעיל מאמץ שבקלות ישבור אותו......knazi כתב:קובי עד היום גם אני טענתי שהי הכי טובה שהייתה לי וכו'...מחוברת לאינטרנט ולא עושה שום בעיות...אבל עצבן אותי עכשיו שחלק קטן שלא קשור לכלום גורם לזה שכל המדפסת מושבתת...ממש מעצבן.
uris שוב תודה...
בלעדיו לא ניתן להפעיל את המדפסת.
נסית עם מברג או משהו שידחף לשם באופן קבוע ??