עזרתכם לגבי המסך שלי UE55D8000
שלום לכולם,
לאחרונה התחדשתי במסך סמסונג ואני חושש שמא הוא לא תקין.
בכל השרשורים פה שמתי לב כי יש בעיה של עננות וזליגת אור ואכן שמתי לב לזה באופן ברור.
עוד שמתי לב שיש מעין גלים כאלה אם מסתכלים מהצד ( אין לי מושג מה השם המקצועי של זה).
אני מעלה כמה תמונות כדי שתחוו דעה ואולי בעצם אני צריך לפנות ולהחליף את המסך או שככה זה בLED.
תודה
לאחרונה התחדשתי במסך סמסונג ואני חושש שמא הוא לא תקין.
בכל השרשורים פה שמתי לב כי יש בעיה של עננות וזליגת אור ואכן שמתי לב לזה באופן ברור.
עוד שמתי לב שיש מעין גלים כאלה אם מסתכלים מהצד ( אין לי מושג מה השם המקצועי של זה).
אני מעלה כמה תמונות כדי שתחוו דעה ואולי בעצם אני צריך לפנות ולהחליף את המסך או שככה זה בLED.
תודה
-
- למי שיש PS3 זה נראה שהמסך מלא בעננות
-
- תמונה בערוץ 10 לי היא נראית מעולה ואין לי פה טענות
-
- בזמן הפעלת סרט על ה-PS3
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
השאלה בבוטום ליין היא אם אתה רואה את העננות כשאתה צופה בתוכן ואם היא מפריעה לך (התופעה תמוקסם בסביבה חשוכה, למשל בשעות הערב או בתוכן עם פסים שחורים על המסך).אם כן, אז תראה אם אתה יכול להנמיך את עוצמת התאורה מבלי לפגוע באיכות הצפיה (מה שיצמצם את התופעה).
העניין הוא שלרוב זה לא מפריע אבל פה ושם אני רואה את הגלים האלו (שזה בעצם העננות).integral כתב:השאלה בבוטום ליין היא אם אתה רואה את העננות כשאתה צופה בתוכן ואם היא מפריעה לך (התופעה תמוקסם בסביבה חשוכה, למשל בשעות הערב או בתוכן עם פסים שחורים על המסך).אם כן, אז תראה אם אתה יכול להנמיך את עוצמת התאורה מבלי לפגוע באיכות הצפיה (מה שיצמצם את התופעה)....
בלי שום קשר שמתי לב שבהוט השידור גורם לכך שיהיה יותר עננות מהרגיל בעוד שאני שם קבצים ב-MKV יש הרבה פחות עננות במיוחד ב1080P.
אני בשורה התחתונה רוצה לדעת אם המסך תקין ואין יותר מידי עננות. המסך עצמו בעיני מדהים ורמת הצבעים בו היא הכי טובה שראיתי מעולם.
יש לי PS3 וגם מסך LED של סוני NX810 והתמונה הראשונה שהצגת של מסך הורדת תוכנה של PS3 נראה שונה לחלוטין ממה שאני רואה. אצלי המסך שחור כולו ורק הכיתוב והציור המרכזיים מוארים. לפי דעתי משהו מכוון לא טוב בטלויזיה שלך או שהיא פשוט תקולה.
לגביי העננות?!zmls כתב:אתה בטוח??gdidon כתב:אחי המסך לא תקין דחוף להחליף
גם לי יש עננות אבל לא ככה......
200% זה ממש נראה רע בתמונה הראשונה..... מה זה רע? רע מאוד
מציע לך לדבר עם החנות ולפנות ליבואן במהרה
לי יש את הUN55D8000
באמת שיש לי עננות אני לא אומר שאין, וזה טבעי במסכי הסמסונג LED
אבל עננות בכל המסך? הטלוויזיה במצב לא תקין אין ספק
הבעיה היא לפני שאני פונה למי שקניתי אצלו אני רוצה לדעת בוודאות שיש בעיה במסך ולא שיש בסוף אפשרות להורידgdidon כתב:לגביי העננות?!zmls כתב:אתה בטוח??gdidon כתב:אחי המסך לא תקין דחוף להחליף
200% זה ממש נראה רע בתמונה הראשונה..... מה זה רע? רע מאוד
מציע לך לדבר עם החנות ולפנות ליבואן במהרה
לי יש את הUN55D8000
באמת שיש לי עננות אני לא אומר שאין, וזה טבעי במסכי הסמסונג LED
אבל עננות בכל המסך? הטלוויזיה במצב לא תקין אין ספק...
את העננות. אני בעצם שואל האם יש איזושהי בדיקה שאדע בוודאות שהמסך תקול?
מעניין אותי למה התותחים הכבדים של האתר לא מתייחסים לשרשור שלי????
ZmIs ,
מה שרואים בתמונה הראשונה שצילמת הוא חוסר
אחידות ולא עננות ומה גם שזה מופיע על תמונה סטטית ולא על תמונה רגילה של ערוץ כלשהו או סרט.
זה דבר שהוא נורמלי לחלוטין לטוב או לרע במסכי לד היקפי ! וגם משתנה בהיקף התופעה בין מסך למסך.
כל עוד אינך רואה את תופעת העננות או חוסר האחידות בתמונה רגילה של ערוצים וכמו שציינת אתה אכן אינך רואה את זה , אז המסך תקין לחלוטין !
תתחדש ותהנה.
מה שרואים בתמונה הראשונה שצילמת הוא חוסר
אחידות ולא עננות ומה גם שזה מופיע על תמונה סטטית ולא על תמונה רגילה של ערוץ כלשהו או סרט.
זה דבר שהוא נורמלי לחלוטין לטוב או לרע במסכי לד היקפי ! וגם משתנה בהיקף התופעה בין מסך למסך.
כל עוד אינך רואה את תופעת העננות או חוסר האחידות בתמונה רגילה של ערוצים וכמו שציינת אתה אכן אינך רואה את זה , אז המסך תקין לחלוטין !
תתחדש ותהנה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
zmls,zmls כתב:אתה בטוח??gdidon כתב:אחי המסך לא תקין דחוף להחליף
תעלה תמונה של המסך עם רקע שחור לגמרי ובחושך מוחלט.
התמונות שהעלית לא חד משמעיות בשביל תשובה חד משמעית.
סבבה אעשה זאת בשעה הקרובהטלHD כתב:zmls,zmls כתב:אתה בטוח??gdidon כתב:אחי המסך לא תקין דחוף להחליף
התמונות שהעלית לא חד משמעיות בשביל תשובה חד משמעית....
אחרי כמה נסיונות הבנתי שבלתי אפשרי לצלם בחושך שחור אז הדבר היחידי שיצא לי זה עם קצת רקע.טלHD כתב:zmls,zmls כתב:אתה בטוח??gdidon כתב:אחי המסך לא תקין דחוף להחליף
התמונות שהעלית לא חד משמעיות בשביל תשובה חד משמעית....
מה דעתכם?